2005 model 1.3 CDTi-75 HP Opel Corsa Essentia Dizel almayı düşünüyorum. 1300 cc. CD çalar yok. Beyaz. 63000 km.Arabadan çok anlayan biri değilim. Sizden ricam ;
1. Yakıt pompasında yama var. Büyük bir sorun mu?
2. Bu fiyat uygun bir fiyat mı? (km.sine, CD çalar yokluğuna vb. konulara göre.)
Eğer fikir ve bilgilerinizle beni aydınla olursanız çok sevinirim. Özellikle yakıt pompasındaki yama olayı???
Alınmasına alınırda kısa zaman sonra pompa değişeceğinden biraz canınızı yakacaktır.
fiyat 17000, yani sonuç olarak almayın diyorsunuz???
DİZEL ARAÇ İÇİN EN ÖNEMLİ PARÇA POMPADIR. BU ARÇLARDA BENZİNLİDEKİ GİBİ BUJİ YOK POMPANIN BASINCI İLE MAZOT ATEŞLENİR. SATAN DA BOZUK OLDUĞU İÇİN SATIYOR BENCE....
aynen karşim +1
A L I N M A Z !!!
Not: Satıcı 15,000 Ytl altına düşerse alternatif olabilir...
bu araba 70 hp bu arada 75 hp corsa d ile oldu 1.3 motor daha önceleri 70 hpdir. pompa sorunluysa alma bence de hoş pompası sorunsuz derlerse bile iyice baktırman lazım. ben ikinci el arabaya güvenmem hele ki böyle en kel en ucuz versiyonlarda. sonuçta arabanın ucuzunu alan mazotunda ucuzuna kaçar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme