Şimdi Ara

opel meriva buji kararmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar opel meriva2005 model 1.6 z16xe LPG ki aracim var. Serviste 83000 de bakımını yaptırdım. Araçta yakıt çok ve sesi değişikgeliyor. cekiside dusuk. Bujiler temizlenmiş ve Test sürüsüne çıktık hic birşey yok deyip yolladılar. Opel neskar firması. Bir ay so da tahmini 600 km yol yaptım ve başka bir ustaya goturdum . bujilerin iki tanesinde porselenleri boşa donuyor. Kompresör yapamıyor. Bujiler değişti 3000 k. Yol yaptım yine ayni bujiler gıdık boşa donuyor. Uzun. Araştırmalar sonucu ngk lpg1 bujisini aldim . bu hafta takicam ama bir buji gözü sürekli kararıyor. Tanesi 50 TL olan bujileri takmak pek istemiyorum çünkü 1000 km yaptığı o göz kararıyor. Servis bu konuda da birşey diyemedi. Gazciya görürdüm normal. Bizde sorun yok tamirciye götür dedi. LPG ki aracına LPG bujisi takılacak diyen bir ustaya da rastlamadim. Opel servisinde bakimi yapılmasına rağmen hic birşey yok diye yollamalarida bütün guvenimi sarstı. Şuan aradım yağ yakıyor ve bir buji kararıyor. Ateşlemeden. Olsa tekleme yapar. Motoru açmadan problemi nasıl bulabiliriz? Forumdan okuduguma gore yakıt hava dengesiz olduğundan yaziyor. Yardımlarınızı bekliyorum. ( BURSA)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero Stepway fren sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.