Şimdi Ara

opet den dizel yakıt alıp sorun yaşayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir tanıdığım Ford Focus S-Max arabasına hep opet den yakıt almış. Aracda sürekli sistem arızası diye hata çıkmaya başlamış. 6-7 defa servise gittiği halde aynı sorunla karşılaşmış. Ta ki opeti değiştirene kadar.
    Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı ?

• dizel yakıt degil ama benzin aldım enjeksiyon sistemimi komple tıkadı pislikten dolayı 150 ytl para bayıldm ustaya enjeksiyon temizligi için müsteri servisini aradım opetin boyle boyle oldu diye bana dedikleri sey olmaz boyle birsey imkanı yok ırt zırt benzin varsa getirin test edelim v.s v.s oş laflar o yuzden opete
  • Ben Dizel yakıtımı opetten alırım. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
  • Benzin istasyonlarını opet petrol ofisi diye ayırmaktan cok bayileri ayırmak lazım cunku aynı markanın farklı yerlerden alınan numunelerinde farklar olabiliyor eger biliyosanız ana bayiden alın yani bazıları sadece isim hakkını kullanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MULTIJET13

Ben Dizel yakıtımı opetten alırım. bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.

aynen..
  • Denk getirdiğim yerde hep opetten alırım..yoksa total..
  • Benim birader c3 ünde yaşamıştı. Aldığından beri total alıyormuş, gitmiş 3 defa üst üste opet normal dizel almış ardından arıza ışığı ve yığılan bir motor....
    Ayrıca benim yaşadığım şehirde geçen kış opet euro alanların mazotu dondu, tüm opetciler servis kapılarındaydı hatta opet ile anlaşması olan fiatın arası bile bozulmuştu bu yüzden, o yüzden benden almaktan vazgeçtim.
    BP ultimate kullanıyorum ama arada sırada aldığım PO eurodizel daha fazla km götürüyor gibi geliyor kafam karıştı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 6-7 aydır opet 'teyim, ulta eurodisel kullanıyorum herhangibir sorun yok. noss 'un da bahsettiği gibi bayileri ayırmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.