Şimdi Ara

Optimum ev sinema sistemi-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Yeni ev kuruyorum ve hayalim olan ev sinema sistemini toplamaya çalışıyorum.
    Ancak bir türlü karar veremedim.Bir kaç noktada yardımınızı istiyorum.

Televizyon konusunda LG 42LF2500 ile LG 42LF5000 arasında gidip geliyorum.Sormak istediğim şu ; 42LF5000 in usb den film izletme fonksiyonu işlevsel mi? Bir de bu 200 veya 100 hz olayı tercih sebebi midir? Ben bu tv ye harici hard diskimi bağlayıp film izleyeceğim.(Oyun pek oynamıyorum)Filmlerimim tamamı DVDRİP ve BRRİP . 42LF5000 ye 2700 vereceğime 1900 tl ye 42LF2500 alsam yanına da popcorn hour, daha kullanışlı olmaz mı ? Kısaca sormak istediğim aradaki fiyat farkı iki tv arasındaki performans farkına değer mi?

Bir de almak istediğim bir ses sistemi var önce z-5500 düşünüyordum ancak görsel olarak pek hoşuma gitmiyor hem de performansını apartman dairesinde alamayacağım onun yerine DAV-DZ680 almaya karar verdim.Bu durumda LG 42LF2500 + popcorn hour + DAV-DZ680 kombinasyonu ile makul bir kalite yakalayabilir miyim? Bir de problemsiz çalışır mı?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

• sony bir ev sinema sistemi düşünüyorsan yanına sony bir tv al bence. bravia sync moduyla uyumlu çalışırlar. ayrıa ev sinema içinse mutlaka daha büyük bir panel al. 46-47 olabilir. ben imzamda da görüldüğü gibi z5500 ve 32"samasun kullanıyorum panel çok küçük geliyor sinema için. 42"te zamanla küçülebilir. o yüzden bütçeni zorla ve panel boyutunu büyüt.

ayrıca eğer sd uydu yayını da seyrederim diyorsan plazmalara da bakabilirsin. 50" plazmalar 2600-2700 e bulanbiliyor. o zaman tadından yenmez sinema sisteminin.

plazmalarla ilgili olumsuz şeylerde söylenebilir ama ben bir lcd kullanıcı olarak 42"lg 200qr plazmayı abime aldırım. uyduda çok güzel sonuç verdi. ayrıca hd 720 p görüntülerde de çok başarılıydı. tek sorun yansıma onuda dire camın karşısına koymazsan halladersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Giriş
    5 yıl önce açıldı
    acil ev sinema sistemi yardımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.