Şimdi Ara

Os X Yosemite Indirilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Basliktada belirttigim gibi; yosemite bugun official versiyonu duyurulmus olmasina ragmen suana kadar indirilemiyordu. Fakat indirme islemlerinizi suanda yapabilirsiniz.https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=915041082&mt=12 linkine girip app storedan ac diyebilirsiniz veya app store da indirmeyi bulabilirsiniz. Bi haber veriyim dedim bilmeyen varsa. Iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayberkk -- 17 Ekim 2014; 0:48:53 >

• Geçte olsa kurdum baya güzel olmuş ilk izlenimim başarılı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=SdbOxBbJxfs&list=UUFIHrIGT0MBMRHzQtmzOWlQ
    böyle bir inceleme var ama son sürüm için yapılmamış
  • Yedek almaya gerek var mi acaba kurmadan once?mid 2012 retina 15 kullanicisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Yedek almaya gerek var mi acaba kurmadan once?mid 2012 retina 15 kullanicisiyim.

kesinlikle var ama şunu belirtiyim 10.9.5 kadar stabil değil ben 10.10.1 i bekleyeceğim
  • Arkadaşlar temiz kurulum yapmak istiyorum, Time Machine ile yedeğimi aldım. Yosemite başlangıç USB diski de oluşturdum, Alt ile basılı tutarak sistemi açtım, Mavericks diskini sildim, Yosemite için bastım ama neredeyse yarım saattir "bir saniye kaldı" da duruyor. Sorun ne olabilir?
  • hacintosh olarak dp surumlerinden beri kullaniyordum. dun beta6 uzerinden tam surum cikinca tam surume update ettim. hicbir sorun cikmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 17 Ekim 2014; 16:07:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabirim değişikliğine kötü yaklaşıyordum ama yükledim şöyle söylemeliyim mükemmel olmuş. Ekranın kontrastı netliği bile bir farklı sanki. Ekran böyle ne bileyim keskinleşmiş gibi geliyor. Ben Imac mid 2011 in ekranını çok soft buluyordum. Aldığım günden beri sanki keskinlik çok düşük geliyordu bana. Benzer bir deneyim yaşayan var mı? Sanki şimdi herşey daha keskin gibi. Direkt Mountain Lion 10.8.5 üzerine kurdum tüm programlarım ayarlarım dock'da ki tercihlerime kadar aynen geldi nefis. Arabirim gerçekten çok başarılı. Yeni font diye eleştiriyorlar ama yeni fontlar eskisinden bile güzel geldi bana. Ayrıca bayağı bir hız farkı hissettim. Yalnız şöyle birşey var soldaki yeşil düğme ekranı full screen yapıyor. Eski sürümlerde dock ve yukardaki menü arasına yayardı pencereyi. Sağdaki full yapmayı kaldırıp o fonksiyonu yeşil tuşa vermişler.Alt tuşunu basılı tutunca eski fonksiyonuyla çalışıyor buton.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 17 Ekim 2014; 18:24:39 >

• Arayuz bencede cok basarili olmus. Hersey daha sert bir gorunume kavusmus, pencereler olsun dock olsun, ayrica docktaki simgeler ve daha bir cok app'in yosemite icin yenilestirilmis simgeleri bence cok basarili. Ozellikle safarinin yeni halini cok sevdim ben tablere kusbakisi olsun menu cubuklari ve isaretleri olsun cok iyi Suanda tek sevmedigim yani ses acip kapatirken eskiden cikan o tik tik sesi gitmis, uzdu
  • Arkadaslar ben yosemite beta kullanıyordum final sürümünü appstore dan indiremiyorum. Başka bir yolu var mı bunu indirmenin. Bir de usb boot disk ile temiz kurulum yapmak istiyorum.
    (Mağazadan sürdür diyorum herhangi bir inme başlamıyor )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayberkk

Arayuz bencede cok basarili olmus. Hersey daha sert bir gorunume kavusmus, pencereler olsun dock olsun, ayrica docktaki simgeler ve daha bir cok app'in yosemite icin yenilestirilmis simgeleri bence cok basarili. Ozellikle safarinin yeni halini cok sevdim ben tablere kusbakisi olsun menu cubuklari ve isaretleri olsun cok iyi Suanda tek sevmedigim yani ses acip kapatirken eskiden cikan o tik tik sesi gitmis, uzdu

Ben de o "tık tık" sesini kapatmanın yolunu arıyordum Şarj sürelerine bir etkisi oldu mu acaba ?

• Bence lüzumsuz bir sesti.
  • tuncayberkk kullanıcısına yanıt
    shift e basılıyken sesi açıp kapatırsanız gittiğine üzüldüğünüz sesin farklı bir versiyonunu duyabilirsiniz.
    Sesin gitmesine sevinenlerdenim ama apple sesi sevenleri unutmamış anlaşılan )
  • ses ayarlarindan aciliyor o ses.
  • niresh mavericks 10.9.5 e güncellenmiş hali ile kullanıyorum. appstore üzerinden yosemite'ye güncelleyebilmem mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Yedek almaya gerek var mi acaba kurmadan once?mid 2012 retina 15 kullanicisiyim.

Yedek almaya gerek yok. Doğrudan yükseltip kullanabilirsin. Bugüne kadar hiçbir yükseltmede yedek almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

niresh mavericks 10.9.5 e güncellenmiş hali ile kullanıyorum. appstore üzerinden yosemite'ye güncelleyebilmem mümkün mü?

Mümkün. Appstore'a git Yosemite diye arama yap indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 19 Ekim 2014; 19:50:34 >
  • appstore dan indirdim Yosemite yi. Şimdi direk kur desem maverics in üzerine direk kurar mı??? yoksa onu silmem mi lazım???
  • turabi55 kullanıcısına yanıt
    Üzerine kurar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Üzerine kurar hocam.

eyvallah hocam peki tavsiye ediyor musunuz?? ben de 8 gb ram var mid 2009 makinam core 2 duo ????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.