Şimdi Ara

ÖSYM'DEN BANA MAİL GELDİ [ BARAJ KONUSU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Kılavuzlarında “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 2880 sayılı kanunla değiştirilen 7/h,10.ve 45. Maddeleri uyarınca yükseköğretim kurumlarına öğrenci seçme ve yerleştirme esaslarını belirlemek üzere T.C.Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından hazırlanan bu Kılavuzun yayınlanması ve uygulanması Yükseköğretim Genel Kurulunun 30.11-01.12.2011 tarihli ve 2011.21.1120 sayılı kararı ile kabul edilmiştir. ÖSYS’ye başvuran adaylar Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar.
    Kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları ile Yükseköğretim Kurulu kararları gerekli kıldığı takdirde değiştirilebilir. Böyle durumlarda izlenecek yol. ÖSYM tarafından belirlenir ve ÖSYM’nin İnternet sayfasından kamuoyuna duyurulur. Sınavlarla ilgili olarak alınan yeni kararlar ve gerekli görülen değişikliklere ilişkin bilgiler de ÖSYM’nin internet sayfasından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu nedenle ilgililerin ÖSYM’nin internet sayfasını sıksık kontrol etmeleri yararlarına olacaktır.” bilgisi yer almaktadır.
    ÖSYM BAŞKANLIĞI
    ÖSYM BİLGİ EDİNME BİRİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİNKOF -- 26 Temmuz 2012; 14:00:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.