Şimdi Ara

OTO AMPUL TAVSİYESİ-YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A.S. arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar olsun herkeze..

Aracımın ampulünü yenilemek istiyorum eskisi standart osram H7 takılıydı. İnternette araştırırken General Electric Megalight Ultra diye bir ampul buldum. 2'li set halinde satılıyor. General electric malum hepimiz duymuşuzdur ama kullanan var mı oto ampulünü acaba?

deneyen varsa tavsiye ve öneri bekliorum.

şimdiden herkeze teşekkürler

• Osramın yeni çıkardığını aldım gece süremeyen benim için ideal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram NB aldın n11 den çok memnunum.50 tl ye aldım sanayide 80 tl idi gece çok farketti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saolasın cevap için kardeş

Ancak ben General electric bir yerde Osramdan dahi daha ucuza buldum. Osramla da çok fark etmiyorsa daha fazla da ödemek istemem açıkçası. General electric de yapınca iyi yapar Alman malı o da.

Kimseden cevap alamazsam ben deneyip burada izlenimlerimi paylaşırım sizlerle
  • ben philips aldım. söylenene göre %110 daha fazla ışık veriyormuş. sararmış farlarımıda değiştirmemle birlikte görüşüm baya arttı.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    Bana tavsiye eden arkadaş philips ,osram ,general electric de kullanmış.. General electric çok başarılı diyor ama açıkçası tam farklarını anlayamıyorum.. Ürün fiyat da çok güzel, aşağıdan ürüne bakıp yorumlayabilecek arkadaş olur mu acaba

http://www.automkarinca.com/H7-Megalight-Ultra-120-General-Electric,PR-7247.html

Arkadaş buradan almış memnun kalmış
  • fiyatı uygunmuş benim dediğime göre. yalnız bu ampüller standart ampüllere göre daha dayanıksızdır haberiniz olsun. ben philipsten memnunum. siz de general electric alın, denemiş olursunuz. benimkiler daha 2 aylık o yüzden sorun yok. 4bin km'dir kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Zaten ampullerim kesmek üzere ben sipariş edeyim bugün yarın takar paylaşırım deneyimlerimi resimlemeye de çalışırım.

Yine de kullanan varsa ve yorum atabilirse sevinirim.

Satıcıya neden general electric bu kadar az biliniyor diye sorduğumda piyasaya 2 ay önce oto ampulüyle general electric in girdiğini söyledi. Zaten bilinmemesi de çok şaşırtıcı olurdu öle bir markanın ürününün
  • ampülleri taktıktan sonra far ayarı yaptırmayı unutmayın. sis farınız varsa onlarıda ayarlattırın. hayırlı olsun.
    Çok saol kardeş

Taktırmaya sanayiye gideceğim zaten umarım beklediğimiz gibi olur
  • win8888 W kullanıcısına yanıt
    kardesım benım aracında farları gıdık sayılır yenı ampul alıcaktım fıyatıda uygun gordum taktırınca burayı bı guncellesene ışık nasıl olucak yanışı vs rengı parlaklıgı işe yarayıp yaramadıgı
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben siparişimi verdim öğleden sonra hemen kargo da yaptılar saolsunlar

bana osram night breaker unlimited dan tek farkı fiyatının ucuzluğu dediler bakalım umarım yarın memnun kalırım, buradan da paylaşacağım
    Nerden kaça aldın hocam bende alayım.

• Philips'in en yeni modeli.

Philips X-treme Vision +130%

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,

Aşağıda linki olan siteden aldım, bugün sipariş ettim kargoya verdiler bekliorum bakalım yarın elimde olur umarım.. Ben H7 yi kargo dahil 46,4 TL ye aldım. Yarın gönderim şekli dahil tüm izlenimlerimi paylaşacağım hocam

http://www.automkarinca.com/index.php?do=catalog/results&q=megal
    Teşekkür ederim hocam bekliyorum mesajınızı

• Hocam selamlar,

Philips kalitesi zaten malum ama general electric de çok büyük firma, philips ile de arada ciddi fiyat farkı var, denemeye değer buldum general electric'i
  • İnşallah memnun kalırsınız ama bu tarz performans ampulleri genelde kısa sürede patlıyor; bu yüzden hepsinden önemlisi ampulun ömrü.
  • önceki aracımda 3 sene phlips kullandım,sorun çıkartmamıştı.şimdiki aracımada yeni model philps aldım.görüşüm baya arttı
  • Doğru diyorsunuz ömrü de çok önemli ama bence şans+gece kullanım süreleri bu konuda çok belirleyici oluyor. Kimisi 3 ayda keserken kimine 3 sene dayanıyor..

Benim ezelden beri general electric marka olarak hayranlığım ve güvenim var ondan beklentim yüksek bakalım umarım hayal kırıklığına uğramam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.