Şimdi Ara

Oto sanayi esnafının kötü niyetliliğinden bıkmadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oto sanayi esnafının kötü niyetliliğinden bıkmadınız mı?

Hepsi ayrı sorun ve kötü niyetli.
    Uygun ve değerinde iş yaptıramazsın.Pahalı yapmaya çalışırlar.
    İşlerini doğru yapmazlar.Kötü işçilik yaparlar.
    Senden fazla koparmaya çalışırlar.

Geçen çamurluk ve tamponu söktürmüştüm.Plastik olduklarından dolayı tamir etmek için.
    Daha önce de yaptırmıştım tamponu 20 tl ye sökmüştü.Çamurluğu da 20 tl ye.
    Fiyat sormadım diye benden 100 tl almaya çalıştı.Ben lanet olsun dedim 80 tl verdim.

bu bir değil ki bir sürü kötü hadise var.

Ön camı başka yerden alacaktık.Ön camı işçilikle yaptıracağız sadece camı takmaya 100 tl istiyorlar.
    Başka bir camcıyı aradım o 40 tl ye takarız dedi.

T.connect aldık kardeşime...Ön tavan döşemesini değiştireceğiz.Tavan kirli olduğundan dolayıParçayı aldık.
    Döşemeci 50 tl den aşağı takmam diyor.
    Yetkili servis ise 30 tl ye takacağını söyledi.Sanayideki işçilikten pahalı

Sanayi de kimseye iş yaptıramıyorsun.
    Sanayi esnafı hırsız yetkili servisçiler ise soyguncu olmuş.

Bundan dolayı çok doluyum.İlerde araba işi ve rent a car işi yapacağım için mutlaka kendime ait bir servisin de olması gerek.Yoksa kimseye paranla bile iş yaptıramıyorsun.

• Ben bide kayserideyim....
  • bu sadece ufak kötü hadiseler...ne kadar kötü hadise var anlatmakla bitmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

bu sadece ufak kötü hadiseler...ne kadar kötü hadise var anlatmakla bitmez...
    Düzgün ve işini düzgün yapan ustalar da var.

Araştırmak-soruşturmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

düzgün işini yapan usta yok.

pahalı yapmak da bir kötü niyetliliktir.

işini düzgün yapanı bulursun ama pahalıya yaptıktan sonra bir anlamı var mı?
  • sanayide 10 dk dolaşsanız türkiye neden bu halde anlarsınız.
  • quote:

quote:

Bedava mı yapsın?
  • quote:

İnşallah bir gün onlardan biri karşıma çıkar..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sanayide aracını yaptıran kişilere tavsiyem.

-Yedekparçayı yedekparçacıdan alsınlar.Hatta yedekparçacılara bile güvenmesinler sorsunlar.
    -Ustaya daha önce iş yaptırsa bile ne kadar tutar diye sorsun.
    -Sanayi sitesinin içinde iş yaptırsınlar.Bir esnaf yanlış yaparsa diğer esnafa yaptırabilirler.
    -Sanayi sitesinin dışında tekte tükte kalmış işyerleri kişilere güvenmesinler onlar daha çok kötü niyetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimturboline -- 27 Ocak 2014; 14:24:24 >

• insanlik ölmüş evet bi zamanlar bende yakinirdim boyle cevreme felan..

sonra usandım sıkıldım bakiorum tam sanayi esnafi boylede baska kurum baska yerler iyimi ? iyi kim ?? diye kendime sordum.cevabini bulamadim.

ben soyle yapiorum tanidik es dosta ugramiom ugrayinca fiyat sormuom borcum ne deyince supriz rakamlari duyyordum e tabi veriyodum .

artik bi isim varsa geziorum bi kac yere sorup uygun buldugum yere donus yapiorum. bu bi sanayi konusunda deil yasamimin her alani artik bu
    kazik dosttan gelio bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

sanayide 10 dk dolaşsanız türkiye neden bu halde anlarsınız.
    Sadece sanayi değil ki?
    Kiralık bir eve çıkmıştım, içi bayağı kötü durumda. Bir boyacı çağırdım 1+1 ev, bir kaç yeri alçı ile kapatılıp ev komple badana edilecek.
    Geldi bana 1800 lira fiyat biçti. Boyayı ben alırsam 900'e boyayacakmış.
    Onu gönderdim başka bir boyacı çağırdım, boyası içinde 500 liraya boyadı.

Herkes kime ne çakarsam derdinde.
  • quote:

quote:

quote:

Bedava mı yapsın?

bedava yapsın demiyorum...

işin hakkı neyse onu hakkıyla yapsın diyorum.

40 lira nere 100 lira nere?

hep art niyetli kötü niyetli...

• Aynen bu her yerde var. meselq dun basit bi supurge torbasi alacagim adama ne kadar dedim paket icinde 2 tane vqr. bana dedi ki tanesi 1.5 lira ee dedim pakette iki tane var 3 lira o sekilde dedi. Parasindan degil de torba uymaz diye dusunerek baska yere gittim baktim aynisi var her yerde olduguna gore heralde uyar bi model diyerek fiyatini sordum 1.5 dedi ayni pakete yani 2 li paket 1.5 liraya geldi. sonuc olarak ilk sordugum sozde esnaf 1.5 lira kazik atmaya calisti . Dusun insanlar 1.5 liranin bile kazik atilarak almaya calisir hale geldi . Buna tenezzul ediyor adam. Yazik.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Arkadas pahaliliktan soz ediyor bedava yaptirmaktan degil. Anasinifi terkmisin nesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Arkadas pahaliliktan soz ediyor bedava yaptirmaktan degil. Anasinifi terkmisin nesin...

Arkadaş bedava yaptırmak ister gibi konuşuyor.

Evet tamam çok karaktersiz esnaflar da var ama işini düzgün yapan ve aldığı parayı hak eden insanlar da var.

Okuduğunu anlayamayan bir forum haline geldi burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Aynen bu her yerde var. meselq dun basit bi supurge torbasi alacagim adama ne kadar dedim paket icinde 2 tane vqr. bana dedi ki tanesi 1.5 lira ee dedim pakette iki tane var 3 lira o sekilde dedi. Parasindan degil de torba uymaz diye dusunerek baska yere gittim baktim aynisi var her yerde olduguna gore heralde uyar bi model diyerek fiyatini sordum 1.5 dedi ayni pakete yani 2 li paket 1.5 liraya geldi. sonuc olarak ilk sordugum sozde esnaf 1.5 lira kazik atmaya calisti . Dusun insanlar 1.5 liranin bile kazik atilarak almaya calisir hale geldi . Buna tenezzul ediyor adam. Yazik.
    Sanayideki ustaların çoğu en iyisini ben bilirim karşımdaki saf zaten mantığında oldukları için böyle şeyler yaşanıyor.Yoksa yetkili servisten daha pahalı parça takmakta neyin nesi?O yüzden çok gerekmedikçe önünden bile geçmmemek lazım bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Ben bide kayserideyim....

4x diyosun
  • Vatan haini Spartacus V kullanıcısına yanıt
    Maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLLiCaLi06

Maalesef..
    Kafamın rahat olduğu bir konu bu.. Gözüm kapalı güvendiğim bir ustam var.. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapar ve hakkını alır sadece..

İnsanlığın ölmediği ustalar azınlıkta kaldı.. Sanayi esnafı doygunluğa ulaşınca maalesef işler baştan savma ve ateş pahası oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Kafamın rahat olduğu bir konu bu.. Gözüm kapalı güvendiğim bir ustam var.. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapar ve hakkını alır sadece..

İnsanlığın ölmediği ustalar azınlıkta kaldı.. Sanayi esnafı doygunluğa ulaşınca maalesef işler baştan savma ve ateş pahası oluyor..

Alıntıları Göster
    kesinlikle katılıyorum ancak işini iyi yapan, hakkını alan ustalarda var ama oldukça az.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.