Şimdi Ara

Oto Yıkama İşi Tutar mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oto yıkama işi tutarmı arkadaşlar. Sormamdaki neden şu: Biliyosunuz uzun zamandan beri bu sektör var hani ilerleyen zamanlarda ölür mü diye soruyorum. Görüşleriniz benim için önemli

• işi düzgün yaparsanız,Müşteriye iyi davranırsanız vede iyi malzeme kullanırsanız tutar. Hangi il de kurmayı düşünüyorsunuz? Artık vatandaş Araba yıkamak için Vakit bulamıyor,genelde Aracını Oto yıkamaya bırakır ve işi bitince alır gider.Bu işin sonu gözükmüyor bana göre.Bende çok istiyorum böyle bir İş kurmayı fakat bir türlü olmadı.
  • Kısmetse istanbul dolapdere civarında bir yer düşünüyoruz. Malum araçların bol olduğu bir yer. Hizmet konusunda ise bir sıkıntımız yok. Sonuçta insanın kendi işi bir başka olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33mut

Kısmetse istanbul dolapdere civarında bir yer düşünüyoruz. Malum araçların bol olduğu bir yer. Hizmet konusunda ise bir sıkıntımız yok. Sonuçta insanın kendi işi bir başka olur

o bölgedeyse zaten sıkıntı olmaz.Özellikle istanbulda aracı yıkamak için zaten yer yok.Siz böyle bir işe kalkarsanız kazançlı çıkmanız için hiçbir engel yoktur.Kaliteniz zamanlada kulaktan kulaga yayılır.Yalnız tek problem olabilecek durum çevrede haraç isteyenler olabilir,ona görede önlem almalısınız.
  • Hımm.. bu işlerde haraç konusunu hiç duymamıştım ancak şunu söyleyebilirim doğma büyüme o bölgede yaşıyorum. Zaten civardaki esnaflarında bir çoğu tanıdık. O yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta esnaflardan da çok iş geleceğine ümitliyim. Tabi her şey kısmet
  • oto servisleri tanıdığın olacak, onlar bitirdikleri araçları sana getirecek, işi çeşitlendireceksin, öyle sadece iç dış değil, kuaför döşeme temizliği gibi yüksek ücretli ama detaylı işlemler de yapacaksın, dükkanın içinin düzeni görselliği çok salaş olmayacak müşteriye kaliteli hissi verecek, o zaman zamanla birşeyler kazanmaya başlayabilirsin, ama araç yıkama işi öyle çok iyi kazandıran bir iş değildir
  • Oto yıkama işi bencede asla eskimeyecek bir iş. Çünkü arkadaşımızın dediği gibi artık insanlar zaman sıkıntısı yüzünden arabalarını yıkayamaz haldeler (Ben hariç ) Neyse ben aç derim. Hatta büyük bir yer olursa otopark gibide işletebilirsin. Hatta yanına bir alan daha açıp şuan baya popüler olan halı yıkama merkezinide ek oalrak açabilirsin bana göre. Benimde düşündüğüm bir iş kolu aslında bu ama şuan çalıştığım yerden ayrılabilecek durumum olmadığım için ne yazıkki gidip araştıramıyorum bile Mekan olsun malzeme olsun gibisinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bence iyi kazandıran bir iş bu bana göre tabi. Şuan en ufak araba orta sınıf bir semtte 15 tl ye yıkatılıyor. günde en az 10 araba yıkayabilsen 150 tl yapar ve bu araç sayısı bana göre Cumartesi ve pazarları artacaktır. Neyse ayra 4500 tl yapar bu masrafları 2500 oalrak çıksak 2000 tl eline kalır. içinde sadece araba yıkama yapma Batuhan ın dediği gibi oto kuaförlüğe yönelirsen daha detaylı temizliğe kazanacağın ücret de ona göre artacaktır.

Benim düşüncem böyle. Kolay gelsin.
  • İyi kazandırır ancak oto yıkamadan daha çok bir bijüteri, tuhafiye yada pastane açmanı öneririm.
  • öyle 4500 kazanırsın 2500 masraf yaparsın diye bir dünya yok, tek başına yapabileceğin iş değil adamın olacak çalışacak, dükkanın kirası su elektrik paraları genel masraf vergi ıvır zıvır derken öyle geriye çok şey kalmaz, ben bu gazla çok açıp 2 aya kapayan yıkamacı tanıyorum, ilk önce çevre araştırması yapıcan olası müşterilerini bağlıycan dediğim gibi oto servisleri önemli bu konuda, mümkünse sağlam bir ortak da bulucan kendine ki riski paylaşıcan öyle 2 hortum bir süpürgeyle girmiycen işe alınacak cihazlar dükkan için yapılacak masraflar var, çevredeki yıkamacıları da yoklaman ne kadar iş yapıyorlar ne kazanıyorlar kısmen de olsa öğrenmen lazım, zaten yıkama işi yapmayan bölgede açman birşey ifade etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.