Bildirim
otomatik küçük sıfır araç ne almalıyız?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
space star -
Güzel çalışma olmuş . Açılır cam tavanlı beyaz i20 çok tatlı bi araba bence . -
İ20 diyeceğim ama çok yakıyor. Pug 208 alın bence. Vag desege yüzünden direk elendi. Panda zaten alınmaz. Clio edc olabilir. Diğerleri çok pahalı zaten. -
i10 çok iyi ama 4 kişilik -
Bajaj re 60 -
Hyundaı i 20 nın kagıt uzerındekı 8,5 lıtre tuketımı gorunce vazgrctım eledeım,normal kullanım sartlarında yuze 50 ılave koymak gerekır kagıt uzerındekı tuketım degerlerıne,boyle olunca 12 lıtre cıkar bırde 4 vıtes,clıo yu unutmustum baktım oda en bazotomatık 56.000 tl. -
Arkadaslar kendı tercıhlerınıze gore ılk 3 arac yazarmısınız. -
Süper bir çalışma. 2.el yerine bütçe varsa 0 almak çok mantıklı. Ancak 0 tadında araçlarda 0 fiyatının bayağı altında araçlar bulunabilir. -
bence vergiyi de düşünerek 1200 cc'nin üzerine çıkmamak gerek. bu sebeple polo iyidir diyorum. iç mekanı iyi, yakıt 6-7 arası şehir içi, kullanımı kolay. -
1.4 tam otomatik i20 bana lpg tak bana lpg tak diye bağırıyor. Tabi bu benim düşüncem.
Bu sınıfta bir erkek olarak kendim kullanacaksam eğer
ya 1.2 turbo destekli bir motor alır benzinle binerim
ya 1.4 atmosferik alır lpg takarım.
Benzinle binecek maddi durumda değilim o yüzden bu sınıftaki araçların 1.100 kg civarı olduğunu düşünürsek 1.2 atmosferik tat vermiyor. -
sıfır alsaydım polo alırdımquote:
Orijinalden alıntı: bozak07
1.4 tam otomatik i20 bana lpg tak bana lpg tak diye bağırıyor. Tabi bu benim düşüncem.
Bu sınıfta bir erkek olarak kendim kullanacaksam eğer
ya 1.2 turbo destekli bir motor alır benzinle binerim
ya 1.4 atmosferik alır lpg takarım.
Benzinle binecek maddi durumda değilim o yüzden bu sınıftaki araçların 1.100 kg civarı olduğunu düşünürsek 1.2 atmosferik tat vermiyor. -
ibiza ve corsa arasında kaldım.
sizin test imkanınız oladu mu hiç ? -
Aralarindaki en kalitelisi polo -
Benzer liste üzerindeyim bende.Sıfır faizli olanlar tercih sebebim.208 otomatik test ettim bugun felaket.Yarın ibiza ve rapidspace test edecegm bakalım.Takipquote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
Aralarindaki en kalitelisi polo -
quote:
Orijinalden alıntı: allegro
Arkadaslar kendı tercıhlerınıze gore ılk 3 arac yazarmısınız.
Şimdi oldu... işimiz kolaylaştı :) Beş metrelik bir kuş tuvaleti sahibi olarak bu sınıf özellikle ilgimi çekiyor. Bence ekonomi arabasında donanımın seviyesine bakmak hata. Kendim, akıllı bir donanım kombinasyonu arıyorum.
1. Fiat Panda Joy: Bu arabalar ucuz olmalı, Fiat Panda ucuza en yakın model. Bana kalsa düz vitesli alırdım ama otm. hali de listenin pahalısı olmuyor. Twinair gürültülü ama ekonomi yarışı yapılsa listenin başına geçer. Dürüst şekilde standart 4 yıldızlı güvenliği var, bence iki havayastıklı bütün küçük arabalardan daha güvenlidir. Üretim sayısı çok yüksek, işçiiliği iyi, servisi yaygın. Tamamen Avrupa pazarı için üretilmiş, lastik basınç göstergesi standart, donanım kalabalıklaşmadan makul. Otm. şanzımanı ara sıra manuel olarak kullanmak gerekiyor. Küçük snıfta tecrübeli firma, hacimleri pratik, ucuz bir arabaya hala biraz sürüş zevki koyabiliyor. Direksiyonu hem hafif hem de sınıfına göre merkezlemesi iyi. Özellikle sürüş pozisyonu test edilmeden karar verilmez, ticari sürüş pozisyonundan emin değilim. Bu arabalar yüksek. Yakın trafikte iyi görüş sağlıyor, led fren lambalarıyla sis lambları daha az göz alıyor.
2. Nisan Micra Sreet. CVT şanızmanı çok başarılı. Mukavemetini bilmyorum, bir kaç yüz km kullandım... yokuşları düz yapıyor. Fiat'a göre direksyonu birazcık daha ağır ve süngerimsi. Kaza testleri kendi senesinde 5 yıldızlı. Güvenlik ekipmanı standart.
3. Kia Picanto: Pratik bir arabada pratik görüntü arıyorum galiba, benim için fazla hareketli/kararsız bir tasarım. Tasarıma kalsak aslında, kendim Nissan'ı da tercih etmezdim. Neyse, bu kısmı geçersek avantajı; dayanıklı, klasik gerçek otm. şanızmanı ve standart güvenlik ekipmanı var.
Notlar:
Güvenlik paketiyle Fiesta da güzel bir araba ama 1.6 motoru ne yapayım. 50 liranın üzerine çıkınca çok alternatifler var. Ailenin tek arabası olacaksa, veya uzun sürüşler olacaksa mutlaka düşünülmeli. Eğer Corsa da hala iki havayastığı koymuyorsa ona da bakılabilir.
DSG çok pahalı bir şanızman. Yani bir hata yaparsam 30bin lira ödemek gerekebilir. Bir komponent tek başına arbanın maliyetinin yarısından fazla. Ekonomik araba için zor bir hesap. Bence teknik yeniliğin tadına bakılacaksa CVT daha ucuza çok daha fantastik bir tecrübe.
Suzuki Swift'e de bakılabilir. Hafif kapılı eski Swift'lerle hiç ilgisi yok. Ağır Alman arabalaırını sevenler değerlendirmeli bence. Ama Space-Star gibi servislerini araştırmak lazım. Kendi servisleri yok, anlaşmalı servisleri var.
-
Cok tesekkur ediyorum,vakit ayirip yorum yaptiginiz icin.ailenin 2.arabasi olacak ve sadece esim kullanacak,ayda yapacagi 500 km ancak,benzinli ve otomatik olmasini o sebeple istiyorum.3/5 sene sonra satarken cok degersizde olmasin,suzukinin sitesine giremedim bir sure,bugun girdim fiyat yok,bayilere baktim guncelleme var ne olduki suzuki gidiyormu yoksa turkiyeden? Seat,polo,fabi ve opelde takildim,sanki opel daha bir olur gibi geliyor ama tam bilemedi,mitsubishi var,clio unuttum yazmayi 54.000 tl,yaris var 55 civari. -
i 20 elite blue cam tavan. bakmayın otomatiği fazla yakar. Ama fiyat farkı manuel ile en az olan da odur. Hatta indirim de mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: allegro
Cok tesekkur ediyorum,vakit ayirip yorum yaptiginiz icin.ailenin 2.arabasi olacak ve sadece esim kullanacak,ayda yapacagi 500 km ancak,benzinli ve otomatik olmasini o sebeple istiyorum.3/5 sene sonra satarken cok degersizde olmasin,suzukinin sitesine giremedim bir sure,bugun girdim fiyat yok,bayilere baktim guncelleme var ne olduki suzuki gidiyormu yoksa turkiyeden? Seat,polo,fabi ve opelde takildim,sanki opel daha bir olur gibi geliyor ama tam bilemedi,mitsubishi var,clio unuttum yazmayi 54.000 tl,yaris var 55 civari.
n -
Honda jazz bakabilirsiniz 1.4 cvt şanzıman. Hem otomatik hem rahat hemde bayanlar için daha albenili:) iç mekan geniş. Bissürü ıvır zıvır için göz var. 2 elde çok değerde kaybetmiyor. -
Fiesta 1.0 motoru hem az yakıyor hem de titanium olması iyi. Ancak fiyatı oldukça yükseltmiş ford. İyi bir indirim alabilirseniz en iyisi bu.
Benzer içerikler
- chevrolet aveo 1.4
- range rover en sorunsuz motor
- volvo v40 paket sıralaması
- renault fluence touch 1.5 dci edc 110 bg yorumlar
- clio sport tourer joy 1.5 dci 75 bg yorum
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X