Şimdi Ara

Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Recoow09

2014 den ben beri aldığım i20ler
    2014 36750
    2016 53500
    2017 62000
    2020 110000
    Hepsi sıfır bayiden alındı.
    Son almis öldüğüm aracın ham fiyatı 64000 tl Ötv kdv ıvır zıvır 110000 oluyor.
    Hocam neden devamlı arka arkaya ve hemde eskitmeden hep aynı modeli aldınız? Çevrenize mi aldırdınız veya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Nisan 2020; 2:22:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam neden devamlı arka arkaya ve hemde eskitmeden hep aynı modeli aldınız? Çevrenize mi aldırdınız veya?

Alıntıları Göster
    Sürücü kursu varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ayni seri önemli bizim için. Cok önceden palio punto getz çalıştık. Getzler bitince i20 ye döndük tamamen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ayni seri önemli bizim için. Cok önceden palio punto getz çalıştık. Getzler bitince i20 ye döndük tamamen.
    Devlet size sıfır araç alırken destek vermiyor mu sonuçta iş için alıyorsunuz

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Tam yarama bastın. Bu araçları siz hangi fiyata alıyorsanız bizde aynı fiyata alıyoruz. Akaryakıt aynı şekilde. Ve su anda sadece kisa çalışma ödeneği alıyor çalışanlarımız o da asgari ücretten 1500 tl civarı. 16 marttan beri kapalıyız. 31 mayıs su anki tarih. Giderler sürekli isliyor.

• quote:

Tam yarama bastın. Bu araçları siz hangi fiyata alıyorsanız bizde aynı fiyata alıyoruz. Akaryakıt aynı şekilde. Ve su anda sadece kisa çalışma ödeneği alıyor çalışanlarımız o da asgari ücretten 1500 tl civarı. 16 marttan beri kapalıyız. 31 mayıs su anki tarih. Giderler sürekli isliyor.
    Hocam benimde aynı şekilde avm icinde cafem var devlet hicbirsey yapmıyor haberlerde çıkanlar hep hava civa

Hep büyük firmalara destek cikti. Bizleri kobilere cok bir fayda gelmedi. Sizin sektörde zorda cidden. Deli gibi geçici vergi gelir vergisi kdv muhtasar ödedik yıllardır. Bunlara karşılık 0 destek. Ziraat bankasından kredi başvurduk 2 hafta olacak hala onay gelmedi bekletiyorlar.
    Allaha şükür ac açıksa kalmıyoruz eşim öğretmen sabit bor gelir var. Ama olmayanlara allah yardım etsin.

• quote:

Hep büyük firmalara destek cikti. Bizleri kobilere cok bir fayda gelmedi. Sizin sektörde zorda cidden. Deli gibi geçici vergi gelir vergisi kdv muhtasar ödedik yıllardır. Bunlara karşılık 0 destek. Ziraat bankasından kredi başvurduk 2 hafta olacak hala onay gelmedi bekletiyorlar.
    Allaha şükür ac açıksa kalmıyoruz eşim öğretmen sabit bor gelir var. Ama olmayanlara allah yardım etsin.
    Hocam size bir şey diyecem küfür etmeyin ama ben aylık ortalama 5000 TL vergi ödüyorum bana vakıf bank desteği 3000 TL çıktı halk bank destek kredisi ise ticaret odasına kayıtlı olduğum için verilmedi esnaf odası şartı aranıyormus şimdi sağlıkçılar iki maaş veriyorlar versinler ama benim vergimle o maaşı veriyor ona beni batircak adamlar

Biz ticaret odasına üyeyiz ziraat dan şansımizi denedik bekliyoruz. Daha ufak ölçekli esnaf arkadaşlar var esnaf kefalete üye onlar kefille ve ipotek le cok fazla kredi aldılar. 3000 5000 cidden devede kulak kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

520 lere ben de bakiyorum ama hangi model hangi paket hangi motor bakacağım bir türlü çözemedim 528i ler iyidir diyorlar ama bilemedim tavsiyeniz nedir hocam

Alıntıları Göster
    Dostum benımde cok bılgım yok belki burdan bi arkadaş cıkar yardımcı olur diye yazdım bende
  • quote:

Biz ticaret odasına üyeyiz ziraat dan şansımizi denedik bekliyoruz. Daha ufak ölçekli esnaf arkadaşlar var esnaf kefalete üye onlar kefille ve ipotek le cok fazla kredi aldılar. 3000 5000 cidden devede kulak kalıyor.
    Hocam yanlış anlaşılmasın ama küçük esnaf genelde pek vergi vermiyor ne demek istediğim anlaşıldı sanırım ticaret odasına kayıtlı bizim kimi kurumsal takılan şirketler düzgün vergi veriyor ve batma ihtimali daha düşük şirketler ama batma ihtimali yüksek esnafa kredi verip bizim gibi istihdam sağlayan adamları ortada bıraktılar esnaf desteği aldi memur zaten her ay yolunu buluyor bunu kimin sayesinde yapıyorlar bizim sayenizde ama bize destek yok hayır biz vergi vermeden memur maaş alamaz farkındalar mi acaba

Katılıyorum sana. Manav ekmek fırını market su anda deli gibi iş yapıyor ve birsürü desteklemeden faydalanıyor. Birde söyle bir ayrım yaptılar desteklemede şahıs şirketi ve limited ler. Biz burdan da gol yedik ltd yiz biz

• quote:

Katılıyorum sana. Manav ekmek fırını market su anda deli gibi iş yapıyor ve birsürü desteklemeden faydalanıyor. Birde söyle bir ayrım yaptılar desteklemede şahıs şirketi ve limited ler. Biz burdan da gol yedik ltd yiz biz
    Abi deliriyorum ya bende İstanbul ticaret odasına kayıtlı limited sirketim şuan ölüme terk edildim yıllardır ne vergiler verdik bir bilsen şimdi kiralar borçlar ödemeler hep birikiyor faiz işliyor ne yapacaz biz ben dükkanı acmasam işsiz kalacak adamlar var onları hesap etmiyorlar kaç ay kısa çalışma ödeneği ödeyecek sanki

• halk sahilere hucum etti vatandaş denize giremedi bence pasta yiyin
    Allah herkesin yardımcısı olsun

• Fiyatların vergisiz halinin bile çok pahalı olduğunu anlamadığınız sürece bir yere varamayacağız maalesef.

• Arkadaşlar kusura bakmayın da borç alıp araba aldıgınız için suç sizde. biz 50 tane işçi çalıştırdıgımız halde honda civic kullanıyoruz gidip mercedes e alabilirdik ama şirketin sermayesini güçlü tutuyoruz. borç harç içinde gezip lüks tüketime para harcayanlara hiç acımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Şunu akplilerin %99'u bilmez. Zannederlerki akp sayesinde ekonomi çok iyi gitti. Likiditenin çok büyük olduğu zamanda denk geldiler. Ah ah.

Alıntıları Göster
    Valla doğru teşhis için teşekkür ederim. Forumda daha yazdigimin ne anlama geldiğini anlayamayan üyeler var... Bu yazıyı hükümeti savunmak için yazdığımı zanneden birkaç üye olmuş.

Sozkonusu mesajim hükümetlerüstü idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Memurlar vergi vermiyor mu?
    Şu "benim vergimle..." kalıbıyla kurulmuş cümlelere bayılıyorum.

Sözüm ona gül gibi bedavadan memur olup, birilerinin vergisiyle yatarak para kazanmak varken neden verdiğiniz vergiden az kazanmayı tercih ettiniz?
  • önceden ulaşılabilirdi yani

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.