Şimdi Ara

Otomobil sevdasını nasıl bitiririz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese, uzun yıllardır bir otomobil sevdalısı olarak yaşıyorum ama bu benim için bir kansere dönüştü adeta...

Neden ?

Abi Allah herkesi en çok sevidiği şeyle sınarmış ya, beni de arabayla sınıyor, öyle ki bazı işlerin ters gitmesi sonucu şu an kullandığım aracı değiştiremedim ve artık sürekli olarak araba ilanlarına bakmaktan araba ile alakalı video izlemekten bıktım. Kullandığım araç 1.5 2006 clio, ve açık konuşuyorum arabadan nefret ediyorum, arabamı yıkatmaya verdiğimde bile adam önemsemediğini o kadar belli ediyor ki, bi kere arabam kirli diye adamdan laf yemiştim, trafikte zaten clio diye herkes üstümüzden geçebileceğini falan zannediyor, öyle nefret ettim arabadan... DH'de de bununla alakalı konular açmıştım. Ya araba öyle bir araba ki son 2 senede 5. kez arka tamponumu değiştiriyorum, (1'i park halinde, 1'i başkası kullanırken, 2'si kırmızı ışıkta beklerken çarptılar) arabayı görmezden mi geliyorlar, önemsemiyorlar mı ne yapıyorlar anlamıyorum....
    (Arabanın prestijinden bahsettim hep biliyorum ancak arabanın teknik olarak ne kadar kötü olduğunu zaten biliyorsunuzdur diye orayı anlatmaya ihtiyaç duymadım.)

Her neyse, bazı aksiliklerden dolayı arabayı değiştiremedim, özellikle son 2 senedir araba bakmaktan ciğerim soldu, expertiz gibi bi şey oldum, kaza yapan beni çağırıyo, araba alacak olan beni arıyo, arabası bozulan beni çağırıyor, bu durum da bıktırdı beni...

Ulan araba istiyorum, öyle ahım şahım pahalı arabalar değil 1.9 t4 s40 gibi arabalar yani, ama yok, arkadaş her seferinde bi yerden vuruyor beni talihsizlik, ve ben artık araba almak değil arabanın adını duymak istemiyorum, arabadan arabalardan nefret ettim artık, lanet gitsin diyorum, o malum sitenin de euro dolar kurunun da yerinde sayan ekonomimizin de allah belasını versin, clio'dan öyle nefret ettim ki, arka tamponum kırık geziyorum, kaportacıda bekleyen tamponumu bile gidip taktırmaya üşeniyorum, şanzıman bilyası bozuldu ses yapıyor onu yaptırmaya da eriniyorum, mazotunu koymaktan başka bir şey yapmak istemiyorum. O derece nefret ettim.

Ben bu araba sevdasından nasıl kurtulabilirim ? Benim daha kolay kolay araba alamayacağım belli oldu, arabalara bakıp da kendimi strese sokmak veya canımı sıkmak istemiyorum, kendimi nasıl engelleyebilirim ???

Uzun yazıyı okumak istemeyen forumdaşlara özet:

Şu an kullandığım, 1.5 dizel clio'dan nefret ettim, ancak ekonomik durumlardan dolayı değiştiremiyorum, ancak sanki değiştirecekmiş gibi her gün arabalara bakıp araştırıyorum, bu da benim canımı sıkıyor, bunun nasıl üstesinden gelirim ?

Not: Buna da şükür kesinlikle, hiç olmamasından iyidir, çok heveslenmem yüzünden arabadan nefret ettim, bir kaç olay da cabası oldu...

Bugün başımdan geçenler..

• aklıma recaizade mahmut ekrem'in kitabı geldi itiraf ediyorum
  • Bitirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen arabadan değil fakirlikten bıkmışsın

• Hocam bu iş hastalıktır.Ayni durum bendede var,aracim var çok sukur ama hergun bakıp favorilere ekliyorum alacak gbi, ama parayı bırak d onum yokOlurda biri balkona felan bırakırsa parayı diye favorilere ekliyorum işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 14 Kasım 2016; 19:25:36 >
  • başka işlerle ilgilen hobiler edin bi uğraşı bul,bekarsan evlen

• Bitmez kardeş bitmez. Bu bide bulaşıcı benim 5 yaşında kızım benle beraber araba hastası oldu teallam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bisiklet al bi tane ve bisiklet turlarına katıl kısa turlar ben öyle yapmıştım araba ile ilgilenmiyordum ama şu ara dizde problem çıktı binemiyorum yine arabalara sardım
    Yılda bir araba değiştiririm aracımı malum siteye koydum satıyordum ki cumartesi duran arabama gelip vurdular hiç kazası olmayan araba boyanacak bende vazgeçtim satmaktan

• Turbo sandim seni.

Merak etme vergiler arttikca araba sevdandan eser kalmaz.

• Dayanamadım.

• Daha ucuz ve kafaya takmayacağınız Japonlara geçin.Honda veya Toyota eski modellerine bakın,bunlar cliodan daha iyidir.Hatta 99-2000 civicler en iyisi diye düşünüyorum.

• Zamlarla merak falan kalmaz, hadi iyisin şükret devletimize.
  • Sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile

• Ben de bu foruma girmek istemiyorum ama gördüğün gibi yapacak birşey yok. Kendine başka bir hobi bulacaksın. Yada motosiklete başlıyacaksın.

• arabayı sat kurtul. bikaç hafta sonra clionu mumla arayacaksın toplu taşımaya bindikçe.
  • Kendimi bildigimde 4 5 yaslarindaydim.balkona cikar gelen gecen arabalarin markalarini sayardim.ilkokul ortaokul hep bu sekilde.lisede komposizyonlarim odevlerim araba uzerine.tip fakultesine gittim.oturdugum her yerde izim vardi.bir yerlere ya vectra c kasanin farlarini ya da Bmw amblemi çizerdim.babam araba almisti.butun harcligimi yakita yikama malzemelerine PASTA CİLA makinasina pastalara cilalara dergilere harcardim.(ogrencisin git gez dolas bak disarda ne var de mi ama ) hatta opel bayisinde belese calismisligim var.ne zaman bosluk bulsam sahibindende forumlarda gezerdim.meslege basladim.yine degisen birsey yok.bizimkiler evlenir belki düzelir dediler.simdi yaşım 28.eşim ve oglumla duzenli olarak araba yıkıyoruz hala sahibinden.comdayim hala forumlardayim.hala yürürken hayalimda makaslar atar Bmwnin vitesini düşürür yan veririm arabalarla uğraştığım kadar mesleğimle ugrassaydim simdi cok farkli yerlerde olabilirdim

Velhasil bu tutkunun kiymetini bilin.eger zamaniniz varsa profesyonellesin.tanidik tamirci vardir mutlaka.yanina gidin çalışın.zamanla bu tutkunuzdan para bile kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkry -- 14 Kasım 2016; 20:16:42 >

• her akşam düzenli asılırsan sporun ve barfiksin faydasını görürsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi anlaşılmayan erkek hareketleri vol 13:

"0 km araba alsada sahibinden.com girerek arabalara bakmak"

Yalnız değilsin. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için DH Otomobil Erkekleri Federasyonu.
  • Arabalara karşı ilginizi bitiremezsiniz arabanız 70bg de olsa 700bg de olsa arabanızı sevin ama değerinde kalsın bir eşyaya ölümüne bağlanmayın

• Uğraşma yalandan olmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.