Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam almak istediğiniz motor hacmini veya almak istediğiniz araçları yazarsanız, Vw'nin sitesinden bakarak yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam detaylı yanıt için teşekkür ederim.

Şu an kafamda netleşti kesinlikle cpc5 alıyorum. Peki ebat konusunda sizce bir sıkıntı yaşarmıym. 195 olan H endeksli ve daha ucuz (185 T olana nazaran).

Puntoforumdaki kardeşler konfor olarak biraz daha iyi olur çukura giriş çıkışlarda, fakat yakıt çok az da olsa artabilir diye yorum getirdiler bu arada.

Saygılar.

orjinal ebattan şaşmayın derim.
  • Fiat 124 Spider'ın Almanya fiyatı belli olmuş.

23.990 Euro.

Peki bu bize ne ifade ediyor. Aslında Tr fiyatının ne olması gerektiğini söylüyor. Şöyleki: 1.6 motorun altındaki araçlarda Almanya ile Tr fiyatları aynı.

Opel Corsa Essentia Almanya fiyatı : 14.275 Euro, yani 47.110 tl. (Buyrun link:
    www.opel.de
    Opel Corsa | Konfigurator 5-Türer | Opel Deutschland
    http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/personenwagen/corsa-5-tuerer/konfigurator.html#trim
    )

Opel Corsa Essentia Tr fiyatı : 45.300 tl (Buyrun link :
    www.opel.com.tr
    Üzgünüz! İstek, hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı - Opel Türkiye
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_11.04.2016.pdf
    )

1 Euro= 3,301619 Türk Lirası.

Şimdi bu durumda Fiat Spider Tr Fiyatının olması gereken 79.200 Tl. Peki olur mu ? Bence Hayır. Neden, çünkü Mazda Tr Mx-5'i çok pahalıdan satıyor. Haddinden fazlaca pahalıya satıyor. Hedefimiz yılda 20 araç diye de açıklama yaptılar. Bu fiyatla 20'yi bile zor satarlar da neyse.

Mazda Mx-5 1.5 Almanya fiyatı: 21.490 euro yani 70.995 tl (Buyrun link: )

Mazda Mx-5 1.5 Tr fiyatı: 102000 tl. Evet 32 bin liralık fark var

Fiat Spider 80 binden satışa sunulur mu bilmiyorum, fakat sunulursa çok güzel olur

• quote:

Fiat 124 Spider'ın Almanya fiyatı belli olmuş.

23.990 Euro.

Peki bu bize ne ifade ediyor. Aslında Tr fiyatının ne olması gerektiğini söylüyor. Şöyleki: 1.6 motorun altındaki araçlarda Almanya ile Tr fiyatları aynı.

Opel Corsa Essentia Almanya fiyatı : 14.275 Euro, yani 47.110 tl. (Buyrun link:
    www.opel.de
    Opel Corsa | Konfigurator 5-Türer | Opel Deutschland
    http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/personenwagen/corsa-5-tuerer/konfigurator.html#trim
    )

Opel Corsa Essentia Tr fiyatı : 45.300 tl (Buyrun link :
    www.opel.com.tr
    Üzgünüz! İstek, hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı - Opel Türkiye
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/MY_2016_opel_fiyat_listesi_11.04.2016.pdf
    )

1 Euro= 3,301619 Türk Lirası.

Şimdi bu durumda Fiat Spider Tr Fiyatının olması gereken 79.200 Tl. Peki olur mu ? Bence Hayır. Neden, çünkü Mazda Tr Mx-5'i çok pahalıdan satıyor. Haddinden fazlaca pahalıya satıyor. Hedefimiz yılda 20 araç diye de açıklama yaptılar. Bu fiyatla 20'yi bile zor satarlar da neyse.

Mazda Mx-5 1.5 Almanya fiyatı: 21.490 euro yani 70.995 tl (Buyrun link: )

Mazda Mx-5 1.5 Tr fiyatı: 102000 tl. Evet 32 bin liralık fark var

Fiat Spider 80 binden satışa sunulur mu bilmiyorum, fakat sunulursa çok güzel olur

almanya fiat ile türkiye fiat satış fiyatları arasında aşağı yukarı %10 gibi fark var dolaysıyla bu hesapla bence bugün türkiyede satılmaya başlansa liste fiyatı (24.000*3,3+ %10 daha) =88.000 Tl olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dostum ben arabalari zorlayan biri degilimdir hic sevmem o tarz seyleri.araclarin aktarmasinda alt viteslerde ciddi sikinti vardi,otm ve manuelde durum boyle.eger fırsatın olursa standart bir cruzela ecufast yazilimli bir cruzeu kullan anlarsin farki

Seni kastetmedim, mesajını aracı olarak kullanıp genel kullanım tarz/alışkanlıklarından bahsettim.

Elbette yazılım uygulanmış bir araç ile standart araç arasında fark vardır.
    Bu sadece bahsi geçen GM araçlarında değil, uygulama yapılmış tüm yazılım/standart araçlar arasında belirgin fark yaratacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

konu hayırlı olsun, güzel paylaşımlar olması dileğiyle...

bir soru ile konuya giriş yapmak istiyorum. bu aralar engelli indirimi ile araç almayı düşünüyoruz, internetten araçların fiyatlarına baktığımda ötv siz fiyatları yazmıyor, sadece ww de ayrıntılı fiyat listesi var, diğer firmalarda yok. sorum şu ki; bir aracın ötv siz fiyatını nasıl hesaplayabilirim. satış fiyatı üzerinden yüzde kaç düşersem ötv siz fiyatını bulmuş olurum bilginiz var mı?

ötv'nin kdv'si de alındığında o hesap enteresan hocam. çok kısaca 3'de 2'sini ödersiniz.
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Aslında koldan vitese alışınca çok pratik, yer kaplayıp kalabalık da yapmıyor.

Video ne oldu?
  • Burayı açtığımızda ne çıkıyor acaba?

Otomobil Severler Sohbet Konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Video ne oldu?

mercedeslerdeki koldan vites bence de çok pratik ve çok kolay alışılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Burayı açtığımızda ne çıkıyor acaba?

küllük
  • Ecufast li aracin ilk viteslerdeki perfomansi mukemmel,sirf bu yuzden bile astra sedan secebilirim ileride.dogu hizmeti bitiminde birkac arac arasindayim insignia astra corolla i40 bulursam temiz 159 vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Kocaeli uni hocam teşekkürler :)

• quote:

Lastik muhabbeti açıldığı iyi olmuş, bende yakın zamanda lastik almayı düşünüyorum:

Conti Premium Contact 5

Nokian Line

Bu ikisinden birini tercih edeceğim. Pro testlere bakınca Contipremium contact 5 185/65/15 ölçülerinde en iyi performansa sahip. Nokian genelde 4. veya 5. Fakat kullanıcı yorumlarına bakılırsa da nokian kesinlikle efsane deniyor.

Bir de otomobilci_x hocam bir yerde Conti PC5 Tr için çok uygun lastik değil. Çok yumuşak havalar çok ısınınca tutunmadan çok kaybediyor gibi bir yorum yapmıştı. Tam almaya karar verince kendisine de tekrar danışmayı düşünüyorum.

Sizin görüşleriniz nelerdir bu iki lastik hakkında. Birde normalde benim lastik ölçüleri 185/65/15, fakat 195/65/15 olanlar daha ucuz ve hız endeksi T değil H. Acaba 195 alsam ne gibi bir kaybım olur.

Saygılar.

Premium Contact 5 icin olumlu dusunemiyorum. Havalarin isinmasiyla birlikte tutus ciddi dusuyor. (Lastigi kuzenime aldirmistim, hem daha serin havalarda hemde bu sicaklarda kullandim baya kotu haldeler. 20.000km kullanmis ustunde disler oldugu gibi duruyor ama lastik yeri yeterince kavrayamiyor tuhaf sekilde.)

Zamaninda yaptigim arastirmada pirelli p1verde icin oldukca iyi sonuclar elde ettigini gormustum. Nokian'in derecesini tam hatirlayamadim ama p1 daha iyiydi diye kalmis aklimda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 6 Haziran 2016; 15:49:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Video ne oldu?

Benim araçtaki tuş şeklinde olanda pratik ama Mercedesdeki koldan vites daha çabuk ve rahat.

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    hocam ww nin sitesinden bende baktım fiyatlara, diğer firmalar için bir hesaplama yöntemi var mı diye sormuştum.

• arkadaşlar nissan juke deki 1.6 benzinli motor renoyamı ait,aracın altı yüksek baya hoşuma gitti parçası bakımı pahalımıdır ? varmı bilgisi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

konu hayırlı olsun, güzel paylaşımlar olması dileğiyle...

bir soru ile konuya giriş yapmak istiyorum. bu aralar engelli indirimi ile araç almayı düşünüyoruz, internetten araçların fiyatlarına baktığımda ötv siz fiyatları yazmıyor, sadece ww de ayrıntılı fiyat listesi var, diğer firmalarda yok. sorum şu ki; bir aracın ötv siz fiyatını nasıl hesaplayabilirim. satış fiyatı üzerinden yüzde kaç düşersem ötv siz fiyatını bulmuş olurum bilginiz var mı?

ötv'nin kdv'si de alındığında o hesap enteresan hocam. çok kısaca 3'de 2'sini ödersiniz.

3 te 2 si ödense çok iyi olurda ww nin sitesinden baktığımda yüzde 25 gibi bir indirim görünüyor ötv siz fiyatlar baz alındığında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Video ne oldu?

Benim araçtaki tuş şeklinde olanda pratik ama Mercedesdeki koldan vites daha çabuk ve rahat.

buda iyiymiş
    ilk olarak 90 lı yıllarda ankaraya gelen macar malı ikarus marka belediye otobüslerinde görmüştüm tuşlu otomatik vitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

arkadaşlar nissan juke deki 1.6 benzinli motor renoyamı ait,aracın altı yüksek baya hoşuma gitti parçası bakımı pahalımıdır ? varmı bilgisi olan

Aynen abi Megan2,megan3,clio3,Fluance,qq'da kulanılan motor.Motor kodu nissan'da HR16DE diye geçer ama motor temelde aynı model'den modele sadece ufak farklılıkları olur.Aynı motorun daha alt euro normlarına sahip olan 105 hp'lik versiyonu Duster'da bile mevcut.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    ben özeliklerine baktım reno motoruna benzettim ama ,Note deki motorda 1.6 kullananlar japon motoru sağlam felan deyince emin olamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.