|
Bildirim
a Haber e hos geldiniz ...
%40 zamli degilde %25 zamli olarka alacaksiniz iste. Guzel Algi :) |
Hükümet destekçisi ahmet sanmıştım
|
Hemen kaptım 2-3 tane.
|
Offf 80bin tl verdiğimiz araç 3 bin tl ucuz olsa ne olur olmasa ne olur.Haberi giren kendi yazmış zaten,45 binlik araç vergiyle 80 bine geliyor diye.
45bine gelen aracın vergilerle maksimum 50 bin olması gerekir,normal ülkelerde böyledir. |
a haberde de ekmeğin gramajının düşmesi haberi "ekmek israfına gramaj ayarı" diye geçmişti, benzer bir haberde burada çıkmış.
|
ötv nedir abi. kdv diye vergisini zaten veriyoruz. ötv ne?
özel tüketim alınacaksa yattan, pırlantadan, lüks şeylerden alınsın. ama maaşı almadan vergi kesiliyor. üstüne alış verişte kdv ile vergi, bu da yetmezmiş gibi birde ötv. verginin vergisinin vergisi. şu önümüzdeki seçimlerde ötv yi kaldırıcam. vergi sistemini sabit standart bir ayara getiricem diyen kim jong un olsun oyumu ona vericem. |
Ahmet 1, the judge 2.
Ben böyle kaliteli konular açan insanlara doğru bilgi veren başka birini görmedim. Her ay düzenli açılan yerli otomobil, yerli uçak, yerli uzay gemisi konularına hayranım. Helal olsun size. Tarafsız haber budur . |
kargo da bedavaysa işte buna fırsat derim
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 2 Ocak 2018; 19:8:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 2 Ocak 2018; 19:12:15 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|