Şimdi Ara

Öyle Utanıyorum Ki...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Dh. 7 Ay Önce Sevgilimle Çıkmaya Başladım. Kız Gerçekten Temiz Ve Dürüst Birisi. Benden Öncesi Yok. Araştırdım Biliyorum. Ve Az Buçuk Akraba Sayılır. Zaman Baya İlerledi Gerçekten o Kadar Çok Seviyoruz Ki Birbirimizi. Öpüşmeler Koklaşmalar Falan. Ama Kızla Gerçekten Ciddiyim. Oda Aynı Şekilde Ve Gerçekten Temiz. Ne Desem Onaylanıyor Ne İstesem Oluyor. Gerçekten Bi İnsanın Üstüne Anak Bu Kadar Çok Gidilebilir. İyi Dayanıyor Yani Bana. Kurallarım Çok Fazla. Herneyse Konuya Geçelim.

Geçenlerde Mesajlaşırken Konu Cinsellikten Falan Açıldı Ve Biraz Usulsüzce Konuşmaya Başladık. Ha Cinsel Deneyimlerimiz Oldu Ama Bildiğiniz Öpüşmeler V.s Daha İlrisine İkimizde İzin Vermiyorduk. Ve Ben APTALLIK edip O Mesajları Silmeyi Unutmuşum. Sonra Abimle Telefonları Takas Ettik. Tabi Mesajlar İçinde Kalmiş. o Mesajları Okumuş Dün Hepsini Okumuş. Az Önce Yanıma Geldi Ve Baya Sözler Söyledi. Ben bu Kıza Güvenipte Nasıl Eve Gelin Olarak Alıcam Dedi. İlk Defa Böyle Oldu Dedim İlki Yok Bunun Diye Tersledi. Utanmıyormusun Diye Baya Fırçaladı. Haklıda... DÜşündüm Ve Gerçekten Ters Şeyler Yapmışım o Benim Sevdiğim Ve Ciddi Düşündüğüm Birisi. Kız Gerçekten Çok Temiz Birisi. Abim Son Uyarısını Yaptı. İlk Ve Son. Eğer Bir Daha Böyle Birşeyle Karşılaşırsam Çok Fena Olur Senin İçinde Onun İçinde Diyip Gitti. Asıl Soru
    1. Ben Abimin Yüzüne Nasıl Bakıcam
    2. Kızla Ayrılmalımıyım
    3. Abimde Benim Yollarımdan Geçti.

Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen. Yaşım 17. Liseli Diyip Geçmeyin. Ciddi Konu Ciddi Mesajlar Lütfen. Şimdiden Teşekkürler.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Öyle Utanıyorum Ki...

Günümüzün dijital çağında, sanal seks uygulamaları hızla popülerlik kazanıyor. Bu uygulamalar, kullanıcıların anonim olarak birbirleriyle bağlantı kurmalarına ve sanal ortamlarda cinsel deneyimler yaşamalarına olanak tanıyor. Ancak, bu uygulamaları kullanmak ciddi riskler ve sonuçlar doğurabilir.

Gizlilik İhlalleri

Sanal seks uygulamaları, kullanıcılarının hassas kişisel bilgilerini toplar. Bu bilgiler, isimler, adresler, telefon numaraları ve hatta kredi kartı numaralarını içerebilir. Uygulamanın güvenliği zayıfsa veya kötü amaçlı aktörler tarafından saldırıya uğrarsa, bu bilgiler çalınabilir ve kimlik hırsızlığı veya dolandırıcılık gibi suçlarda kullanılabilir.

Duygusal Zarar

Sanal seks uygulamalarının kullanımı, duygusal zarara yol açabilir. Kullanıcılar, sanal karşılaşmaların bağımlısı hale gelebilir, bu da gerçek ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Ayrıca, sanal seks uygulamalarındaki anonimlik, kullanıcıların gerçek hayattaki eylemlerinin sonuçları konusunda kaygısız davranmalarına neden olabilir.

Yasal Sonuçlar

Bazı ülkelerde sanal seks uygulamalarının kullanımı yasa dışıdır. Ayrıca, bu uygulamalar aracılığıyla yapılan cinsel eylemler, çocukların cinsel istismarı gibi ciddi suç niteliği taşıyabilir. Kullanıcılar, sanal seks uygulamalarını kullanmadan önce yasal sonuçların farkında olmalıdır.

Alternatif Yollar

Sanal seks uygulamaları kullanmak yerine, cinsel tatmin için daha güvenli ve sağlıklı yollar mevcuttur. Bu yollar arasında terapi, danışmanlık ve kendi kendine yardım teknikleri yer alır. Cinsel tatmin arayışında sanal seks uygulamalarına başvurmak yerine, profesyonel yardım almak her zaman daha iyidir.

Sonuç

Sanal seks uygulamaları, gizlilik ihlallerine, duygusal zarara ve yasal sonuçlara yol açabilecek riskli platformlardır. Cinsel tatmin arayışında, bu uygulamalardan kaçınmalı ve bunun yerine daha güvenli ve sağlıklı alternatifleri tercih etmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kizi tabiki birakmamalisin ayrica cok sikmamalisin kizi. Bir daha oyle konular konusmazsiniz olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS
    Kizi tabiki birakmamalisin ayrica cok sikmamalisin kizi. Bir daha oyle konular konusmazsiniz olur biter.

zamana birak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS
    Kizi tabiki birakmamalisin ayrica cok sikmamalisin kizi. Bir daha oyle konular konusmazsiniz olur biter.

zamana birak...

Alıntıları Göster
    Ben bu kıza güvenipte nasıl eve gelin alıcam dedi...Vay be sen bu yaşta evleniceksin vede abinmi bakıcak size ? Hata sadece sende ama telefonda mesajları silmeyi unutman değil bu yaşta evlenmeyi düşünmen binlerce insan gördüm senin yaşlarında evli olup biz çok ciddiyiz deyip hatta çocuk yapanları ama hepsi hikaye hayatı yaşayıp göreceksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Ben bu kıza güvenipte nasıl eve gelin alıcam dedi...Vay be sen bu yaşta evleniceksin vede abinmi bakıcak size ? Hata sadece sende ama telefonda mesajları silmeyi unutman değil bu yaşta evlenmeyi düşünmen binlerce insan gördüm senin yaşlarında evli olup biz çok ciddiyiz deyip hatta çocuk yapanları ama hepsi hikaye hayatı yaşayıp göreceksiniz...

Alıntıları Göster
    Tamam yaşın küçük olabilir ama evlendiğinde abine bağımlı yaşamayacağın için abinin senin eşinle ilgili bu tip bi yorum yapmasına hakkı yok. Sen yazmışsın o cevap vermiş artı sevgilisiniz iki arafda memnun abine noluyor?

Ha ama yok bu konuşmalar sizin huzurunuzu bozacaksa konuşmazsınız ama o zamanda evlendiğinizde birbirinize cinsel yabancılık çekmeniz muhtemel. Bu tip şeyler tü kaka diye adlandırılmamalı. Ama tabii kişisel farklılıklarda gösterebilmekte.

Sen mutluluğun bozulmasın istiyorsan şimdilik, abine he de geç, sevgilinle istediğin gibi konuş, mesajları da silmeyi unutma :)

Ha bu arada bu konuyu kıza asla yansıtmamanı tavsiye ederm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondris

Tamam yaşın küçük olabilir ama evlendiğinde abine bağımlı yaşamayacağın için abinin senin eşinle ilgili bu tip bi yorum yapmasına hakkı yok. Sen yazmışsın o cevap vermiş artı sevgilisiniz iki arafda memnun abine noluyor?

Ha ama yok bu konuşmalar sizin huzurunuzu bozacaksa konuşmazsınız ama o zamanda evlendiğinizde birbirinize cinsel yabancılık çekmeniz muhtemel. Bu tip şeyler tü kaka diye adlandırılmamalı. Ama tabii kişisel farklılıklarda gösterebilmekte.

Sen mutluluğun bozulmasın istiyorsan şimdilik, abine he de geç, sevgilinle istediğin gibi konuş, mesajları da silmeyi unutma :)

Ha bu arada bu konuyu kıza asla yansıtmamanı tavsiye ederm.

Alıntıları Göster
    sen kızla cinsel olarak fazla ileri gitmemişsin seviyormuşsunda ciddiymişsinde (söylediğine göre)

iki sevgilinin cinsellik konuşmasıda hadi normal veya olabilir diyelim

hayır sen ne ve nasıl mesajlaştınki abin bu kadar köpürdü abin de bu yollardan geçti ise kabul edilebilir bir durum olsa anlayışla karşılar ve bu kadar sinirlenmezdi

bu yollardan geçen bir adamın ben bu kızı nasıl gelin olarak alırım sözü çok irdelenecek bir konu

sonuç bu tespitlerimden sonra kzıla ne yazıştığını buraya yazarsan anca yorum yapılabilir yoksa çok bilinmeyenli denklem olmuş bu hali ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

sen kızla cinsel olarak fazla ileri gitmemişsin seviyormuşsunda ciddiymişsinde (söylediğine göre)

iki sevgilinin cinsellik konuşmasıda hadi normal veya olabilir diyelim

hayır sen ne ve nasıl mesajlaştınki abin bu kadar köpürdü abin de bu yollardan geçti ise kabul edilebilir bir durum olsa anlayışla karşılar ve bu kadar sinirlenmezdi

bu yollardan geçen bir adamın ben bu kızı nasıl gelin olarak alırım sözü çok irdelenecek bir konu

sonuç bu tespitlerimden sonra kzıla ne yazıştığını buraya yazarsan anca yorum yapılabilir yoksa çok bilinmeyenli denklem olmuş bu hali ile

Alıntıları Göster
    17 yaşında ciddi düşünmek saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

17 yaşında ciddi düşünmek saçmalık.

Alıntıları Göster
    Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler. Abim Biraz Terstir Bu Durumlara Yani Sevgilisiyle İlişkiye Girmeyi Sevmeyen Bir İnsan. Mesajlarda Yalarım Yutarım Cinsinden :) Ama Masumca Başkalarına Bakmadan. Ha Bu Yaşta Evlenmeyeceğiz Tabiki 17 Yaşında Evlilikmi Olur Ama Ciddi DÜşünüyorum Orası Kesin Hocam. Tabikide Abim Bakmayacak Bize Ben Kendimi Yeterli Görmediğim Sürece Kıyamet Kopsa Evlenmem Zaten. Hani Uzun Süren Bir İlişkide Cinsellik Olmasa Olur. Ben Görmedim Uzun Zaman Birlikte Olupta Cinsellikten Bahsetmeyen 2 Taraf. Ve Kız o Kadar Narin Birisi Ki Söylersem Gururuna Yediremez Kendine Birşey Yapar. Sanırım Şimdilik Abime Haklısın Diyip Geçeceğim. Kendi Hayatımı Geçireceğim Bir İnsanıda Ona Soramam Herhalde Aptalda Değilim Çok Şükür. Değerli Yorumlarınız İçin Tekrardan Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - - Stalker - -

Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler. Abim Biraz Terstir Bu Durumlara Yani Sevgilisiyle İlişkiye Girmeyi Sevmeyen Bir İnsan. Mesajlarda Yalarım Yutarım Cinsinden :) Ama Masumca Başkalarına Bakmadan. Ha Bu Yaşta Evlenmeyeceğiz Tabiki 17 Yaşında Evlilikmi Olur Ama Ciddi DÜşünüyorum Orası Kesin Hocam. Tabikide Abim Bakmayacak Bize Ben Kendimi Yeterli Görmediğim Sürece Kıyamet Kopsa Evlenmem Zaten. Hani Uzun Süren Bir İlişkide Cinsellik Olmasa Olur. Ben Görmedim Uzun Zaman Birlikte Olupta Cinsellikten Bahsetmeyen 2 Taraf. Ve Kız o Kadar Narin Birisi Ki Söylersem Gururuna Yediremez Kendine Birşey Yapar. Sanırım Şimdilik Abime Haklısın Diyip Geçeceğim. Kendi Hayatımı Geçireceğim Bir İnsanıda Ona Soramam Herhalde Aptalda Değilim Çok Şükür. Değerli Yorumlarınız İçin Tekrardan Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    abin sana nasıl karışabiliyor? erkeksin sonuçta kız arkadaşınla istediğin gibi muhabet edebilirsin. getireceğin gelinden abine ne ?sen evleniceksin sonuçta abin değil.ayrıca yaşın 17 daha neler cıkar karşına dostum keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

abin sana nasıl karışabiliyor? erkeksin sonuçta kız arkadaşınla istediğin gibi muhabet edebilirsin. getireceğin gelinden abine ne ?sen evleniceksin sonuçta abin değil.ayrıca yaşın 17 daha neler cıkar karşına dostum keyfine bak.

Alıntıları Göster
    Gerdeğe de sizle girer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

Gerdeğe de sizle girer :)

Alıntıları Göster
    Harbi :D abin nasil karisiyor + bende bi abi olarak :D biladerimi desteklerim o konularda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Harbi :D abin nasil karisiyor + bende bi abi olarak :D biladerimi desteklerim o konularda .

Alıntıları Göster
    Abin en güzeli düşünmüş...

Bence abine ve ilişkinize saygı duy... Zamanla ne söylemek istediğimi anlarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! K@bus !!

Bence abine ve ilişkinize saygı duy... Zamanla ne söylemek istediğimi anlarsın..

Teşekkürler Arkadaşlar. Ben Abimin Ne Demek İstediğini Çok İyi Anlıyorum Zaten :) Saygıda Duyuyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !! K@bus !!

Teşekkürler Arkadaşlar. Ben Abimin Ne Demek İstediğini Çok İyi Anlıyorum Zaten :) Saygıda Duyuyorum :)

Alıntıları Göster
    Abinin kızma sebebi , biraz akraba da oluyor dedin ya ondan dolayı olabilir . Ancak arkadaşların da dediği gibi bu senin özelin ve unutkanlık kaynaklı birşey mezajları silmemen .
    Ne şekilde olursa olsun müdahale hakkı yok . Ama beni dinleyecek olursan , ki bunu bir dost olarak söyleyeyim sana ; karşına neler çıkacak ne ciddi ilişkiler göreceksin envaisi bilmem nesi derken nasibinde olanı alacaksın o yüzden sen şimdi çokta canını sıkma zamana bırak herşey yoluna girecek merak etme .

Dipnot :

Bir kızı %100 değiştiren 2 faktörü de göz ardı etmeyelim ;
    1 - Üniversite hayatı (ki bu çok etkilidir)
    2 - İş hayatı (kendi parasını kazandığında kendini güçlü sanıp kimseye ihtiyacı olmadığını düşünmelerinde uber rol oynar)

Sen dinle beni ilişkini de nasıl istersen öyle yaşa ama bak buraya dikkat çekiyorum ; Sakın o kızı kullanıp ortada bırakma ve evlenme sözü vaad etme sakın .

Gözlerinden öpüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

Abinin kızma sebebi , biraz akraba da oluyor dedin ya ondan dolayı olabilir . Ancak arkadaşların da dediği gibi bu senin özelin ve unutkanlık kaynaklı birşey mezajları silmemen .
    Ne şekilde olursa olsun müdahale hakkı yok . Ama beni dinleyecek olursan , ki bunu bir dost olarak söyleyeyim sana ; karşına neler çıkacak ne ciddi ilişkiler göreceksin envaisi bilmem nesi derken nasibinde olanı alacaksın o yüzden sen şimdi çokta canını sıkma zamana bırak herşey yoluna girecek merak etme .

Dipnot :

2 - İş hayatı (kendi parasını kazandığında kendini güçlü sanıp kimseye ihtiyacı olmadığını düşünmelerinde uber rol oynar)

Sen dinle beni ilişkini de nasıl istersen öyle yaşa ama bak buraya dikkat çekiyorum ; Sakın o kızı kullanıp ortada bırakma ve evlenme sözü vaad etme sakın .

Gözlerinden öpüyorum .

Alıntıları Göster
    Sadıcım uzun süreli ilişkide nası cinsel ilişki olmucak ya? ya gerdek gecesi içinde patlarsa nolcak önceden test etmicen mi?
    Hiç deneme sürüşü yapmadan araba alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

Dipnot :

Gözlerinden öpüyorum .

Çok Teşekkürler Çok Samimisin. Gaziantepte Düztepe Kızları Dediğinde Sevdiğine Ne Derece Bağlı Oldukları Anlatılır.O Konuda Pek Şüpem Yok. Kızı Kullanıp Ortada Bırakmayacağım Kesinlikle. Çok Teşekkürler :)
  • Arkadasim sex bir ihtiyactir konusmakta dogaldir.
    Adi ustunde sevgilin senin ne konusucaksin?
    Hersey 1 imza atinca olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Arkadasim sex bir ihtiyactir konusmakta dogaldir.
    Adi ustunde sevgilin senin ne konusucaksin?
    Hersey 1 imza atinca olmuyor.
    hadi sen küçüksün.abin çokmu büyük.onun yaşı kaçki?
    sen diyemedinmi ona sevdiğim kız hakkında yok yere bu şekilde suçlayıcı konuşmalardan men ederim seni diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 26 Mayıs 2011; 16:03:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

sen diyemedinmi ona sevdiğim kız hakkında yok yere bu şekilde suçlayıcı konuşmalardan men ederim seni diye.

Vakit Ayırdığınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. Abim 26 Yaşında Evli 4 Yaşındada Çocuğu Var. Yok Yere Konuştuğunun Farkında Sinir Anında Ne Söylediğini Bilmeyen Bir Tip. Dünde Görüşmeyeceksin Birdaha Diye Tehdit Etti Ama Astarı Yok. Hayır Annem Babam Bana Karışmazken Abim Ne Hakla Karışır Orasıda Ayrı Bir Konu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Vakit Ayırdığınız İçin Teşekkürler Arkadaşlar. Abim 26 Yaşında Evli 4 Yaşındada Çocuğu Var. Yok Yere Konuştuğunun Farkında Sinir Anında Ne Söylediğini Bilmeyen Bir Tip. Dünde Görüşmeyeceksin Birdaha Diye Tehdit Etti Ama Astarı Yok. Hayır Annem Babam Bana Karışmazken Abim Ne Hakla Karışır Orasıda Ayrı Bir Konu.

Alıntıları Göster
    Senin abinin ben taaa ASIL ABİN ADAM DEĞİLMİŞ Kİ MESAJLARI OKUMUŞ BOŞVER ABİNİ SEN EVLENCEKSEN EVLEN MK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.