Şimdi Ara

Oyunumuz Türkçe ! [Kanuni Dayanağımız var] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
941
Cevap
20
Favori
51.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
413 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dublaj istiyorum arkadaş, 300tl bir oyuna istiyorsan dublajı koyacaksın. Altyazı olmayan oyun çıkartıyor bunlar dublajı bırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 30 sayfa olmuş bu haber neden Mesut Çevik ya da bir editörün dikkatini çekip haber yapmıyorlar ya bizlik bir şey yok biz zaten ingilizce biliyoruz diyorlar ya da umudunu kesmişler Türkçe alt yazıdan anlamak gerçekten zor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Evet, doğru söylüyorsunuz. Israrla isteyeceğiz. Gerekirse mahkemeye taşıyacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 12 Mart 2018; 12:33:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığı yukarıda tutmaya gayret edelim.

• Çaba hayranlık uyandırıcı. ister istemez başlığı takip eder oldum.

Ama.

Evet aması var. Bu bize aynı şu AKK gibi negatif olarak dönecek. Tr gibi bir muz cumhuriyetinde ne yazık ki devletin bütün organları SERMAYE'den yanadır. Senin vatandaşlık hakkınmış yasalmış cartmış curtmuş afedersiniz hiç bir savcının hiç bir mahkemenin bir taraflarında değil.

En başta düşünsenize böyle bir kanun var. Ve bu yıllarca alenen yurtiçinde binlerce mağaza tarafından her gün çiğneniyor. Belki 30 yıldır bir mercii de kafasını kaldırıp hop noluyoruz demiyor. Bunu demeyenler, bunun üstüne hiç gitmemiş olan onlarca tüzel kişinin çoktan işini yapmamış olmalarından dolayı açığa alınmış olmaları gerekiyor. Ama tabi çoğu tepeden inen birilerinin eniştesi, kayınbiraderi metresi olunca böyle yaptırımlar da olmuyor, olamıyor.

Açın bakın. oyunlardan kafanızı kaldırın da biraz haber okuyun. Ülkede özellikle son yıllarda hak hukuk masaldan ibaret. Daha az önce bir polis memurunun işini yapıp bir araca ceza yazması, akabinde aracın milli eğitim müdürünün aracı çıkması, 100 küsür tl lik olan cezayı ödememek için heryere başvuran bu namussuzun bir şekilde bu polis memurunu açığa aldırması haberini gördüm. Yani şu.

Memleket panayır yeri olmuş beyler bayanlar. Sizin oyununuzu kim ne yapsın. Ha belki seçime doğru biraz genç yanımıza çekelim diye badem bıyıklardan bir kaçı el atar. Konuşur bir iki. Sonra oyunlardaki şiddetten falan bahseder atv show tv. Bir iki propaganda sonra yine bizim millet alt edilir. Bakarsın hoop. Memlekete oyun girmemeye başlar. kaçak yollardan oyun çekmeye çalışırsınız. Online hizmet falan kalmaz. :D Vallahi lan. şaka yapmıyorum daha kötü olur. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 12 Mart 2018; 13:30:42 >

• +

• up

• up

• Bu işi twitter da bir hashtag ile köpürtmek lazım.

• Türkiyede birçok çeviri ve seslendirme dublaj ajansları var. Hatta bu ajanslardan bazıları filmlerin yanı sıra oyunlar içinde dublaj yapmaktadır. Bunun orta yolu nasıl bulunur bilemiyorum ancak piyasaya giren tüm oyunlar için bu ajanslar görevlendirilebilir.

• https://www.facebook.com/ubisoft/
    Tüm gönderilere spam atın bu metni

quote:

Hi, I'm Turkish guy that love to play games. Why don't you add the Turkish language to your games? I dont understand...

Even the indie developers adding Turkish, so its weird that you dont. You spend millions of dollars to your games but cannot add a Turkish language. We are a 80 million populated country and you didnt even add our language once.

Translation groups in our country do this job for free but they can only complete it after the 2-3 years of games debut. If you think it will cost much, you can get help from these groups so we can play these games with Turkish language from the get away.

Game prices are really high in our country, an American citizen can buy a game with 60 unit money, but we have to pay 210 units of money and we dont even have our own language. You have alot of languages in your game yet no Turkish, for example The Division has 19 languages but no Turkish. Besides, there are 40 operators in the six siege not even one of them is Turkish. We Turks are supporting a game that have Turkish language, for example Uncharted 4 sold for 300 thousand copies. Thanks for reading, I hope you add Turkish language and make all of us happy

• Ubisoft'a ingilizce metni ilettim.

Güncel...

• Şikayet falan face imiz kapanmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Bir mail adresi falan var mı ubinin ana sayfasına girdim ama bulamadım İngilizce olmadığı için ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Bir mail adresi falan var mı ubinin ana sayfasına girdim ama bulamadım İngilizce olmadığı için ben de

https://m.facebook.com/UbisoftSupport/

Hakaret olmadığı sürece hiç birşey olmaz. Herkes yazsın, tepkisini göstersin.
  • Elma kullanıcısına yanıt
    oyun için yapan belli başlı 2-3 firma var.

oyunların hepsine yetmeleri imkansız.Ayrıca parasını oyun yapımcıları ödemediği sürece ki ödemiyorlar zaten kim ödeyecek?, bu işin içinden çıkmak zor.
  • arkadaşlar ubisoft'a falan boşuna yazıyorsunuz.İsterseniz 100 tane atın okumadan silerler zaten.Herhangi bir kanuni durum olmadığı sürece bu işin içinden çıkmamız zor.Zibilyon tane firma var, hepsine yüzlerce eposta atsak bile belki 1-2 tane firma olumlu dönüş yapar anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Mart 2018; 19:21:1 >
  • Twitten mesaj attım geri dönmüşler şu şekilde.

Hey Ismail,

Thanks for passing along your feedback on this. We at support do not directly influence game design but i'll happily pass on your comments to the team that does. Thanks for the support.

- Bandicoot

Sanırım direk olarak ekibin içinden değiliz destek tarafındayız ama gene de asıl ekibe ileteceğiz demiş mesajı. Haydi bakalım iletmezsen bi daha yazarım:)

Tekrar baktım ileticem de yokmuş mesajda Ondan sonra gel bu ingilizceyle oyun oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spader -- 12 Mart 2018; 19:30:32 >
  • Kardeşlerim! Şüphesiz ki sizler, kutlu ve yüce bir iş yapıyorsunuz! Azimle mücadele ettiğiniz bu kutlu yolda gazanız mübarek olsun!

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.