Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
21
Favori
66.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi hayırlı olsun darısı bizlerin ve bekleyenlerin başına Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

• cuberen C kullanıcısına yanıt

Merhaba. Size taahhüt edilen süre içerisinde işi bitirmeleri gerekiyor hocam özel proje kapsamında olduğu için. Burada zaten hukuksal haklarınız da mevcut ancak belirtilen süreyi beklemeniz gerekiyor.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan da kayıt açıp sorabilirsiniz özel proje no yu da yazmayı unutmayın. Özel projeyi başlatan müdürlüğün bilgisini de yazıp son durum hakkında bilgi almak istiyorum yazabilirsiniz.

Bahsettiğiniz diğer detayları da okumayı bekliyoruz hocam eğer yazarsanız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)

https://forum.donanimhaber.com/vie-valve-net-ping-sonucumuzu-paylasalim--152311117-57

Test sonucunuzu bekleriz hocam :)

Çok teşekkürler hocam. Mutlaka yazacağım, sizler sayesinde böyle bir imkandan haberim oldu da başvurup buralara kadar gelebildik. Başkalarına yardımcı olması umuduyla süreci baştan sona yazacağım hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben teşekkür ediyorum hocam çok sağolun

Gönderdim ilgili konuya Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Tamamdır hocam eline sağlık:)

• Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan hem iş yeri hem de ev adresimiz için özel fiber başvurusu yapmak istedim. İş yeri 130 metre uzaklıkta, ev ise santrale 750 metre uzaklıkta. İskenderun'daki Türk Telekom Ofisi'nde çalışan bir arkadaş ile irtibata geçtim. Bu konunu linkini attım, durumu izah ettim. Metro Ethernet dışında bir bağlantı yapılmayacağına dair ısrar ediyor, parasıyla fiber çektirmek istiyorum dediğinde ya metro ya da mevcut altyapı ile devam edeceksin diyor.

Çalışanın bilgisizliği mi yoksa her ilde farklı bir prosedür olabilir mi? Henüz doğrudan gidip görüşme sağlamadım ofisle. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• pc-se7en kullanıcısına yanıt

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan yazın hocam bu talebinizi bakalım ne yanıt gelecek

Buradan talep oluşturmuş ve e-posta ile bilgilendirme talep etmiştim hocam. 25 Ağustos günü şöyle bir e-posta gelmiş;

Değerli Müşterimiz,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu hakkında kontroller sağlandığında ,ilgili müdürlüğe bilgi verilmiş olup kontroller yapılacaktır.

Sonraki süreçte aramışlarsa açmamış olabilirim. Malum firmaların aramalarından bıktığım için 444'lü numaralardan uzak duruyorum.

Tekrar olusturun hocam oradan gelecek yanıta bir bakalım ne diyecekler

• Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

Çok mu şey istiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• @XpressMusic34

Bugün yine Telekom Bölge müdürlüğü mesaimi tamamladım. (Pendik)

Adamlar benden sıkıldılar işi halletmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama durumlarına ben bile üzüldüm.

BF proje olarak bekleyen hane sayısı 1102

OBK çekilmiş bekleyen hane sayısı 432

internet erişimi patlak yapılması gereken hane sayısı 118(hane derken bina)

Sizin proje onaylansa bile yapmamız 2025 senesini geçebilir hatta diye açık bir şekilde fikir beyan ettiler Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Müdür açık şekilde binanıza sinyal geliyor bizim için 10mbit alsanız bile şu an şükür diyoruz dediler Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Özel proje kabul edecek durumda bile değiller.

Varlık fonu olayı bizi ortada bıraktı bölgedeki ekip yetersiz yan bölgelerden destek alamıyoruz dedi. Bizim özel proje mahalle bazında yapacakları için geri çekilmiş ama süre vermem bile imkansız yalan söylemiş olurum dedi. En azından dürüst bir şekilde olayı anlattılar.

Tekrar başvurumuzu ilettik projelendirip sunacaklar ama bu durumda onay bile geleceğini sanmıyorum. Çok garip bir durum cidden.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Üzüldüm hocam açıkcası gecmis olsun Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Hayırlı olsun, aileye bir kişi daha katılmış :)

Mail üzerinden detaylı adres istediler ancak herhangi bir dönüş olmadı. Yarın doğrudan TT Ofisine gidip görüşeceğim.

Boş Port VAR

Altyapı Türü VDSL2

Maximum Hız 86Mbps 'e Kadar

Santral Mesafe 107 Metre

Santrale olan mesafe 100 metre civarında hocam. Ortalama ne kadar bir fiyat çıkar bilginiz var mı?

Ortalama 20-30bin ₺ civarı çıkıyor forumdaki arkadaşların paylaşımlarına göre. Yakınınızda fiber altyapı olan bina var mı? Her ilde farklı uygulama olmaz. Konuştuğunuz kişi bilmiyor olabilir.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

50 - 60 metre mesafede fiber olan binalar var hocam.

Havai olarak gelirse daha ucuz olacaktır. Kazı işi maliyeti arttırıyor.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.