< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (51. sayfa)
-
-
Hocam konuştum bölgemde hırsızlık olayı olmuş o yüzden yatırım yapmaktan kaçınıyorlarmış özel fiber hattı çekemezsin dedi müşteri iletişim elemanı,yapı erişim sorumlusuyla görüşemedim bile ona telefonla sordu sadece kısaca rezalet yönetim rezalet şirket rezalet çalışanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerEngineer8 -- 6 Eylül 2024; 14:37:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ne saçma bahane öyle ya kusura bakmayın güldüm ağlanacak hâle tövbe ya arkadaş bakır fiberden pahalı asıl onu çalarlar deseydiniz. Yaa şu insanların bu şirketlerde olması ne kötü bir durum
Tüm mahalleye altyapı çekmeyi reddediyorlar.Böyle saçmalık anca bu ülkede olur.Bulunduğum yer İzmir in en iyi ilçelerinden bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComputerEngineer8 -- 6 Eylül 2024; 15:6:53 >
özel fiber altyapı çektirmek için en hızlı sonucu nasıl alabilirim? nereden başvuru yapabilirim
-
Profilinizde İstanbul Beykoz da olduğunuz yazıyor. Bu durumda;
https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar
TT OFİS PAŞABAHÇE
PAŞABAHÇE MAH. KISAYOL SOKAK TÜRK TELEKOM
No: 4
Bu adrese başvurup planlama departmanına özel fiber çektirmek istediğinizi belirtmelisiniz. Onlar da size teklif sunuyorlar şu kadar ücrete olur gibi. Kabul ederseniz yapılıyor.
Not: Beykoz un birazı Üsküdar TT - OFIS e bağlı olabilir.
-
Zorlaya zorlaya başvuruya kadar geldik. 12 eylüle randevu yapmışlar.
-
Hadi hayırlı olsun darısı bizlerin başına. Genelde yazan tarihten daha erken gelirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 9 Eylül 2024; 15:14:0 > -
cimer, açık kapı, ilçe telekom zorlayın.
-
İnşallah ont + router fotoğrafı da göreceğiz :)
Bu arada faydası olacağını düşündüğüm şu konu var
Bu konunun ilk sayfasındaki ayarları yapmayı unutmayın hocam bağlantınız sağlandığında.
-
Bakalım gelsinler, kursunlar da onları da yaparız. Modem vs seçemiyoruz sanırım.
-
Stok durumuna göre router veriliyor hocam. Yalnız ben Zte H3600 v9 için çok diretmiştim. Stoklara girene kadar bekledim ve sonra verdiler. Ondan önce yine Zte nin başka bir modeli var idi. Wifi5 ti, ben wifi6 cihaz istemiştim. Wifi6 da stoklarda Tp Link var idi ama ben Zte isterim diye tutturunca stoklara girmesini bekledim bir süre için hocam.
-
Ortalama ne kadar tutuyor bu fiber çektirme işi binanın önündeki Türk telekom kapağı var bizim ordan geçen sene bizim aşağıdaki bir yeni yapılan binaya çekmişlerdi ücretsiz çektirmek için bende gittiğimde sizin orda fiber yok diyorlar anlamadım ben bu işi aşağıdaki binaya çekmişlerdi
Bana da öyle dediler. Hatta bizde yakınlarda ftth kabinide yok. Buradaki evime 40 metre cadde menholden çekiyorlar.
-
ne kadar tuttu hocam
-
27.500 TL
-
Merhabalar, aslında süreç somut bir seviyeye geldiğinde tüm gelişmeleri tek bir mesajda toplayacaktım ama şu anda tıkanmış durumda olduğumdan sizlerden fikir almak istedim.
Konuda daha önce bahsedilen süreçlerin en başlarından geçtim, özel proje için masraf hesabı yapılıp bölge müdürlüğünden teklif aldım ve teklifi kabul ettim. Bölge müdürlüğüne gidip, ödemeyi yapıp protokolü imzaladığım gün 7 Ağustos 2024’dü. 30 günden fazla süre geçmesine rağmen bugün 11 Eylül 2024 itibariyle henüz görünürde hiçbir kazı işlemi yok.
Protokolde tüm bu kazı yapılıp altyapının getirilmesine “iş” deniyor ve bu “iş”in maksimum 120 gün içinde tamamlanacağı taahhüt ediliyor. Ben de 30 günden fazla geçmiş olmasına rağmen henüz görünürde bir kazı başlamadığı için bilgi almak istiyorum, acaba bir sorun mu var diye.
Protokolü imzalatan Türk Telekom çalışanı dekontu whatsapp üzerinden atabilmem için bana cep numarasını vermişti o gün. Hatta ben de özellikle sordum sizin dahili numaranız ne, süreçle ilgili size soru sormak istersem özel numaranızdan rahatsız etmeyeyim diye. Özel numarasından kendisine ulaşabileceğimi söylemişti. Geçen özel proje no’sunu yazarak bir gelişme olup olmadığını sordum. Cevap olarak “cuma günü bakalım şu an izinliyim” dendi. Ben de cuma günü tekrar hatırlatma mesajı yazdım, cevap gelmedi. Bugün tekrar bir mesaj yazarak gelişme olup olmadığını sordum, yine cevap gelmedi. Türk Telekom çalışanı fikrini değiştirmiş olabilir, cevap vermek zorunda da değil tabii ki ama öncesinde özellikle sorduğum için ve şimdi cevap alamadığım için endişelendim. Elimde özel proje no’su mevcut. İmzalanmış protokolün bir nüshası da elimde mevcut. Gelişmeler hakkında bilgi alabilmek için ne yapabilirim? Tek bir soru cevap için tekrardan bölge müdürlüğüne gitmek istemiyorum çünkü 55km uzaklıkta ve işimden birkaç saat izin almak vs. çok uğraştırıcı olacak. Nasıl bilgi alabilirim fikri olan varsa tavsiyelere açığım.
Süreçte gelişme oldukça ve somut bir noktaya geldiğinde tüm süreci baştan sona günlük tutar gibi not tuttum, onları da paylaşacağım. Teşekkürler.
-
Anladım hocam biraz cokmuş gerçi param var hocam birikmişimde bende bi sorsam mı diye düşünüyorum fiber çekme işini
Hocam baya zorladım,yaklaşık 8-9 tane üst düzey türktelekom çalışanına ulaştım açık kapıya yazdım.Benimle iletişime geçtiler ve evime altyapı gelmesi yüksek maliyetli olacağı için radyolink ile kurumsal verelim dediler 200 mbps 60k olduğunu duyunca vazgeçtim.Şu an beklemedeyim en yakın fiber bana 4,3km uzaklıktaymış oradan bana yakın noktaya fiber çekilmesi veya en kötü bana yakın noktaya saha dolabı koymaları gerekli.Beklemekten başka çarem yok artık bu noktada
Kurulum gerçekleşti test sonucum budur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X