Şimdi Ara

Özel Plaka Seçiminde Sanırım Dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısıyla yeni bir araç alma arifesindeyim. Bu aracı alırken de plakayı istediğim bir plaka seçeyim dedim

İnstagram da özelplakacım diye bir hesap ile görüştüm ve konuştuk

İstediğim plakanın boşta olduğunu 8.000TL bedeli olduğunu söyledi.

Bende tamam dedim

Benden aracın proformasını istedi. Bende gönderdim.

Ardından bana kendi doldurduğu ve kaşe-imza yaptığı plaka tahsis fişini yolladı.

Verdiği IBAN'a ödeme yapılmasının ardından evrakı işleme vereceğini (Bağlantılı olduğu memurun) ve bana döneceğini bildirdi.

Ödemeyi yaptım ve dekontu gönderdim. Ardından 2-3 kez cevap verdikten sonra hiç bir şekilde mesajlarıma cevap yazmamaya başladı

Bir kaç farklı numaradan da ulaşmaya çalıştım ama onlara da cevap yazmıyor. Hatta şirket hattından bile yazdım. Sadece 1 arkadaşıma dönüş yaptı o kadar.

instagran profilinde vs açık whatsap numarası vs var.

Bugün başka bir aracıdan istediğim bana ayrılan plakanın da dolu olduğunu boşta olmadığını öğrendim

şu an ne yapmam gerek bilemedim açıkçası.

Adam ne telefonlara cevap veriyor nede mesajlara dönüş yapıyor.

• hocam egm ye gidip çözmek varken instagram nedir

hesap 9 isim değiştirmiş. soğuk su için ya da bankanıza ödeme itirazında bulunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu memlekette para kazanmak çok kolayÖzel Plaka Seçiminde Sanırım Dolandırıldım 

• Reis dolandırıldığını fark edip ne yapacağını bilememek ilginç bir durum hani 800 bin fln kapatırsan dumur oldum bilincimi kaybettim fln dersin de meblağ büyük değil.

En yakın polis asayiş karakoluna veya merkezine gidiyorsun. Dekontun çıktısı, wp mesajlarının olduğu telefon şikayetçi oluyorsun. Parayı da %99 unut adam bulunursa belki zararı giderip indirim alır yoksa zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15+ yıldır şu forumdaymışsınız ve kimbilir belki sayısız dolandırılma hikayesi ve yöntemi okuduğunuz halde instagram gibi uyduruk bir yere güvenip para göndermek de ne bileyim.. En iyisi susayım.

• Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    vallahi normalde hani çok dikkat eden biriyimdir ama insanın bir anlık boşluğuna mı geldi ne bilim anlayamadım ben de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yani normal şartlar altında ne yapmam gerektiğini zaten biliyorum tabii ki savcılığa gidersin polise gidersin soruştursunda bulunursun ama tabi 800.000 TL kaptıracak kadar da şey değiliz yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Hani EGM’ye gitmeyi ben de biliyorum tabii ki ama ona kadar fırsatım yoktu gidemedim bu işi yapan Aracılar zaten var daha önceki aracımda yaptım hiçbir sorun çıkmadı bu sefer de güvendik yani

• Trafik şubeye gidip kendiniz halletmeniz gerekirdi, belki daha ucuza gelirdi. Geçmiş olsun.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Yok trafik Şube de aynı fiyat istemişti bizden de ya yapacak bir şey yok ne yapalım geçmiş olsun diyeceğiz hani ödeme yaparken dekonta plaka ücreti diye belirtmiştim bile yani hatta plakayı bile yazmıştım

• İnsanın basireti bazen bağlanıyor....
    Ben de 1 2 ay önce beğendiğim 2.el araca 10bin₺ kapora gönderdim ve üstüne soğuk su içtim.
    Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun. sıfırsa bayi arayıp soruyor bazı yerlerde. sadaka sayın bari kaza belayı def etsin.

• Şu yaptiginizla insanlari dolandiriciliga yonlendiriyorsunuz yahu adam tertemiz 8 milyar para kazanmis (ben halen paradan 6 sifir atmadim)

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Sadaka kendi iradenle yoksullara yardım niyetiyle verilir.

Farklı sebepler yüzünden elinden uçup giden para sadaka yerine geçmez kardeş.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Yahu ne alaka. Benim başıma gelmiş başkasının da başına gelmesin diye uyarıyorum.
    Haram olsun ne diyeyim insanlara.

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? İlk mesajdan bunu mu çıkardınız? Bravo...

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

para elinden gitmiş. almak için çaba sarf edip, peşine düşmeyecekse dava vs. sadaka yerine geçsin diye dua etsin diyorum. geçer mi geçmez mi Allah bilir orasını.

• Konu başlığına telefon numarasını, instagram hesap adını filan yazaydın bari Googledan görenler dolandırılmazdı. Bu şekilde Google aramasında da çıkmaz.

• Özel plaka takıntısı olan insanları cidden anlamıyorum, hele isim yazanlar tam dayaklık. Bugüne kadar bahtıma ne çıktıysa ok dedim.

Bu şekilde dolandırılmakta bizim ülkeye has birşey kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 7 Aralık 2024; 0:9:1 >
  • Bana 20.000 gönder, hem paranı geri alayım hem de istediğin plakayı….

Yapmayın şöyle şeyler ya tanımadığınız bilmediğiniz instagram hesabı olan yere para gönderilir mi? Geçmiş olsun. Bir şey çıkmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.