Şimdi Ara

Özel Üniversiteden Edebiyat Bölümü Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel üniversiteden türk dili ve edebiyatı bölümünü okumam bana birşey kaybettirir mi ? Çevrem olsun bazı kesimler olsun edebiyat gibi bir bölüm özelden mi okunur anlayışına sahip.Anlamadım gitti.Ben özel veya devlet üniversitesi farketmez bu bölümü okumak istiyorum ama bu durumlar çelişkilere soktu beni.

• Fen-edebiyat -bi iki bölüm haricinde- cebinde garanti işin olmadiktan ya da çok şanslı olmadiktan sonra okunacak yerler değil ülkemizde maalesef. Eğitimin ülkemizde bi tür ticari yatırım olduğu gerçeğini göz önüne alırsanız burslu olmadığınız sürece sizin o bölüm için yaptığınız yatırımı geri almanız baya baya bi süre alacaktır.

Benim meslegim var, para derdim yok derseniz her bölüm her yerde okunur ama hedefiniz bi sekilde üniversite mezunu olmak ve bu sayede is aramada bi adım öne çıkmaya calismaksa en yanlış bölümlerden birini tercih etmek üzeresiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Edebiyat'ı seçme nedenim edebiyata olan sevgimden geliyor.Kitaplar şiirler vb. bir sürü şeyle iç içe olmak istiyorum.Olacakkende bunu iyi şekilde öğrenmeliyim demişimdir kendime hep.Elbette iş felanda önemli tamam ama sevdiğim şeyi yapmak istiyorum şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sözel bölüm öğrencisi olmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.