Ne mutlu kardeşim ne mutlu. Fena mı doğru yolu bulmuşsun. SSebastian demişken biz onu da evde yapıyoruz artık [:)] tavsiye ederim. Dışardakine 10 basar. Hem dilediğin kadar ye. Hehe |
Pahalılıktan Dışarıdan Yemek Yemeyi Bırakanlar? (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BekirHanNe mutlu kardeşim ne mutlu. Fena mı doğru yolu bulmuşsun. SSebastian demişken biz onu da evde yapıyoruz artık [:)] tavsiye ederim. Dışardakine 10 basar. Hem dilediğin kadar ye. Hehe
Tarihini hatay sandık içimi ne oyle bi herif var youtubeda ondan aldım yapımında birşey yoktu bende yapcam bi ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarı da yemeyi bırakanlar diyor , evde yemeği zor buluyoruz . Ülke bitti. Hükûmet yok etti koca milleti.
Krizin ender kazançlarından biri olabilir dışarıdan yemek yemeği azaltmam, yemeksepeti'ne gömdüğüm para on binlerce lira ancak artık, içinde sözde 90 Gr döner olan ki eminim tartsam fazlası yok eksiği çıkar, 30 lira veremem, çünkü alınca iki taneden azı doyurmaz 90 Gr ne ya kuş muyum ben, kocaman midem var, gider oyuna telefona veririm yemeğe veremem, en azından biri anlık diğeri uzun süreli mutluluk veriyor, işin temizlik sağlık boyutuna hiç girmiyorum, bugün arkadışma doğum günü için pasta aldım ve evine gönderdim yemek sitesi üzerinden 88 lira idi, kısa bir özet.
Hiç bir şeyin eski tadı da yok ayrıca, neye yorarsan yor, kötüye işaret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 13 Ekim 2020; 2:5:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 5 senedir yemiyorum. Çok açsam anca. Çünkü yediğimiz şey vergiler olunca tabiiki doymazsın. Erzurum da 10 tl ye cağ yersin gerçekten çok iyidir. Burada 20 tl ye yersin hem daha ufak hem lezzetsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
teşekkürler hocam hepsine göz atacağım.
-
Haftada 1 dışarıda arkadaşlarla yeriz haftada 1in dışına çıkmam bunun dışında iş yeri esnaf lokantasıyla anlaşmalı onu saymıyorum ev yemekleri çıkınyor ve parasını iş yeri veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 13 Ekim 2020; 7:11:34 >
Ekonomik durumum çok iyiykende dışardan yemedim. Spordan dolayı makro hesabı yapabilmek için yemeği tartıyorum. Paranız çok olsada siz dışarda yemeyin, evde kaynatacağınız iki yumurtayla beraber bir kaç kahvaltılık 20 liralık bir hazır yemekten daha doludur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
geçen dominos pizza aldım büyük boy 38 tl idi tadıda fena değildi her şey vardı içinde . arkadaşa götürdüm giderkende 1 litre ayran aldım 7 de o tuttu 45 tl ye iki kişi doyar gibi olduk evde yemiş etkisi vermedi ama iyiydi . ama avm ye gideyim dersen öpüyorlar. biz arkaşla sahilde dolaşıyoruz insan olmayan yerlerde yürüyoruz sonra yakında ibb sosyal tesise giriyoruz 50 60 tl ye çok rahat 2 kişi doyuyoruz tavuklu menü tabi . kırmızı et yersen öpüyorlar hemen. gideyim adam gibi bir yerde yiyeyim dersen birde sevgilin varsa maaş yetmez. pastaneye otursan bir tatlı iki içecek falan yesen şak diye 60 tl geçirirler.
-
yılda bir kere dışarda yiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Valla bal gibi de para var millette. Köfteci yusuf'a gidin bakın millet kuyruğa giriyor sıra bekleyenler oluyor nerede pahalı mekan görsem millet sıra bekliyor hep. Pizza yiyecekseniz pizza lazza'dan alın büyük boy 25-26 lira ben hep oradan alıyorum malzemesi güzel bol koyuyorlar millet nasıl dominostan alıp yiyor şaşırıyorum valla geçenler de dominostan söyledim malzeme yok denecek kadar azdı ve tadı çok kötüydü.
Dışarıda yemeği köfteci yusuf olarak mı algılıyorsunuz.
Bir kere denedim yemeği yarım bıraktım. Dünyanın en kötü köftesi, ucuz yapıcam diye içine kıyma koymamış sanırım.
Genelde maddi durumu iyi olmayanlar gidiyor.
AVM'de LCW ve Koton'un kalabalık olduğunu görüp, millette para var demek gibi bir şey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: apolyonn
Ben disardan yemeği biraktim yilbasindan itibaren ortalama yüzde 35-40 pahallandi disardan yemek yemek ama enflasyon yüzde 11 😃Şöyle bir şey yapmışlar arkadaşlar:
Bakalım ne kadar devam ettirirler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmeram -- 13 Ekim 2020; 9:8:17 >
-
2000 sonrası doğumlu bebeler bilmez eskiden dominos ve diğerzincir pizacılar sucuk salam ve sosis ürünlerini kırmızı et ürünü olarka kullanıldı. Şimdi kullandıkları salam sucuk ve sosis tavukların artık parçalarının baharatlanıp şekillendirilmesinden ibaret. Sorun bence sadece fiyatların yükselmesi değil. Çakal esnaf karını maksimize etmek için hem malzeme kalitesini hem de miktarını düşürdü. Dışarda bu "pizza" diye satılan artık tavuk parçalarına para vereceğinize gidin marketten dilediğiniz malzemeleri alın evde yapın pizzanızı yer yerde tarif var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 13 Ekim 2020; 9:13:14 > -
köfteci yusuf var neyseki yoksa bende biryere gidemeyeceğim.
-
Bahaneyle sağlıklı besleniriz işte boşver. Menüler 40 lira olmuş pizzalar 50-60tl. Arada çok canım isterse indirime denk gelirsem veriyorum onun dışında normal fiyatlarına değecek bir ürün yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kassady
Yurtdisinda misn hocam hangi sehirCardiff - Newport civarindayim, Galler'de...
-
Sizin durum iyiymiş hocam yine. Ben de aslında fiyatlara isyan ederek diyete başladım olabildiğince evde yemeye çalışıyorum abur cubur, fast food ve ekmeği tamamiyle kestim. 1 ayda 8 kg verdim. Hedefimde 10 kg daha var. Krizi fırsata çevireblerdenim :)
Fiyatlar resmen aşırı pahalı bende dışarıda yemeği bırakanlardanım benim gibi düşünenleri görmek sevindirici. Lokanta mafyalarını zengin etmeyelim arkadaşlar benim taktiğim dışarı çıkmadan uzun saatler tok tutacak besinler yemek..
-
4 yaşındaki oğlumla sürekli gittigimiz mekanda at eti çıkınca bıraktım. Lahmacun dahil evde yapıp yiyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X