Şimdi Ara

Pahalılıktan Dışarıdan Yemek Yemeyi Bırakanlar? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
3
Favori
15.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Kofteci yusuf fakir mekani yalniz

Alıntıları Göster
    At eti icin siraya giriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pahalılıktan ziyade hijyen riskinden ötürü bıraktım ve kendim yemek yapmayı öğrenmeye başladım, cidden insana farklı bir yetenek katıyor, kendi yaptığınız yemekler de daha lezzetli geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altai35

Dışarıda yemeği köfteci yusuf olarak mı algılıyorsunuz.

Bir kere denedim yemeği yarım bıraktım. Dünyanın en kötü köftesi, ucuz yapıcam diye içine kıyma koymamış sanırım.

Genelde maddi durumu iyi olmayanlar gidiyor.

AVM'de LCW ve Koton'un kalabalık olduğunu görüp, millette para var demek gibi bir şey.

Alıntıları Göster

Acilen çekmeyi bırakmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Acilen çekmeyi bırakmalısın.

Alıntıları Göster

Ne çekiminden bahsediyorsunuz anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Kofteci yusuf fakir mekani yalniz

Alıntıları Göster

Peki

• Evde kendim pizza yapınca en iyi denilen yerlerin bomboş olduğunu anladım lan pizza ne muhteşem bir şeymiş kendin yapınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlıksız en dandik denen mc donaldsda bile doyuracak bir menü 30 tl olmuş. Döner yiyeyim desen ayranla birlikte minimum 30-35 tl o da 100 gram belki var belki yok. 20 liranın altına tavuk döner harici bir şey yok artık

• Bize 15 TL nakit veriliyor günlük sürekli dışarıda oluyoruz döner yemekten gına gelince dedim elemanlara domates peynir zeytin yapalım şimdide ondan gına geldi varmı önerisi olan (salam-kaşar) demeyin onunda tadı kalmadı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer yemekten kastınız makarna,menemen değilse katılmıyorum size. Ben çalışıyorum ve evde yemek yapmak hem maliyetli hem de zaman kaybı oluyor benim için. Onun yerine zincir esnaf lokantasına, ki meşhur istanbulda,gidip sulu yemeğimi yiyorum, hem daha uyguna hem de zaman tasarrufuna yarıyor. Bazen böyle şeyler de işe yarıyor. En azından, tavuk sote, pilav, ve çorbaya 17-18₺ vermek bence gayet idealdir şu şartlarda.

• Çoğu kişinin kazancı fiyat artışları kadar olmuyor , ya nitelikten ya nicelikten ödün vermek zorunda insanlar.
    Aynı durum kıyafet eğlence tatil vb konular için de geçerli. Ya sayı azalıyor ya kalite mecburen.
    Yeni yılda çoğu firma pandemiyi öne sürüp adam akıllı zam da yapmayacaktır. Herkes bir şekilde tasarruf etmeli

• Burger King, ekonomik menü tavuk + tavuk. Yanına da patates kola büyük oldu mu, şuan en ucuza beni en ful doyuran dışarı yemeği bu. :D

• Bı chicken finger olssda yesek

• ünlü bir fastfood zincirinde arkadaşımın kardeşi çalışıyordu anlatıklarından istifade artık fast food yemiyoruz..

Örnek dışarıda temiz bir yerde yemeğe kalksak 2 kişi 60-70 tl en ucuz

arkadaş gidiyorum bilindik bir kasap a alıyorum yarım kilo kuzu pirzola yanına pilav + cacık missssssssssss bence dışardan yemek yerine benim gibi değerlendirseniz daha mutlu olursunuz en azından kendimiz görüyoruz yapıyoruz.. yada tavuk incik göğüs alıcan 1 gün önceden soslucan ohh miss bol bol porsiyon

• Belki de dışarısı pahalı değil. Biz fakiriz

• her gün evde yemek yapmak kolay degil ki ben avrupada yaşıyorum iki günlük şeyler yapmaya calisiyorum kalsın da yiyeyim ama bazen dışardan alıyorsun üşenip

• bizim burda 3 çeşit yemek 10 tl

sebzeli yemek /pilav-makarna/tatlı-salata-yoğurt

tavuklu yemek/pilav-makarna/tatlı-salata-yoğurt 11 tl

etli yemek/pilav-makarna/tatlı-salata-yoğurt 14 tl

• Dışarıdan yemek yemiyor yemek sepeti 15 tl indirimini kullanıyorum eve söyleyerek. Ha dışarı yemek yiyeceğim zaman indirim kullanıp restoranda mı yesem diyorum ünide burgerkingte bunu yapmıştım bizi bu durumlara düşürdüler işte

• En son Nisan ayında arkadaşın canı çekti, ben de eşlik edeyim diye ekremden ekmek arası döner aldık.

Yaş 38, yalnız yaşıyorum, zaten yıllardır yemek yaparım, hiç dolma yapmadım, bu aralar deneyecem şöyle kabak biber karışık.

• yaptığınız her harcamada kazandığınız her parada devlete vergi kazandırıyorsunuz. biraz da esnafı düşünün onlar ne yapsın aç mı kalsın ? küçük esnafı da ayakta tutun yemeği ihmal etmeyin

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Tantunide aynı şekilde mangallarda etten başka bişey yemezdik derdi peder 90 larda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.