Şimdi Ara

PAMUKKALE VS DUMLUPINAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

PAMUKKALE VS DUMLUPINAR

(En Son Oy Tarihi: 21.7.2014)
Giriş

• up
  • oy verecek olan var mı?
  • up
  • paü varken dumlupınara gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradyy

paü varken dumlupınara gitme

paü nünde dumlupınarında akademik kadroları iyi ama araştırmalarıma göre iktisat işletme gibi bölümlerde türkiyenin en iyi 25.ünisi paü+staj imkanı+şehir daha gelişmiş ve eğitimi kaliteli bir üniversite diye düşünüyorum araştırmalarıma göre ben ilk sıra paü yazdım değiştirme imkanım var diye bir anket yapayım dedim.paü daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan sezer

quote:

paü nünde dumlupınarında akademik kadroları iyi ama araştırmalarıma göre iktisat işletme gibi bölümlerde türkiyenin en iyi 25.ünisi paü+staj imkanı+şehir daha gelişmiş ve eğitimi kaliteli bir üniversite diye düşünüyorum araştırmalarıma göre ben ilk sıra paü yazdım değiştirme imkanım var diye bir anket yapayım dedim.paü daha iyi bence

evet dediğin gibi eğitim ve şehir açısından daha iyi paü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

peki sence paü ing hazırlıklı işletme mi yoksa afyon kocatepe ing işletme mi?full ing olduğu için pek yapamam diye düşündüm ve afyon şehir kötü dendi eğitim kalitesini akademik kadrosunu araştırdım pek iyi değil bu ikisi arasından sence hangisi daha iyi olur? ilgilendiğin için çok teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki sence paü ing hazırlıklı işletme mi yoksa afyon kocatepe ing işletme mi?full ing olduğu için pek yapamam diye düşündüm ve afyon şehir kötü dendi eğitim kalitesini akademik kadrosunu araştırdım pek iyi değil bu ikisi arasından sence hangisi daha iyi olur? ilgilendiğin için çok teşekkürler...

PAÜ'de aradıgın şeyleri bularbilirsin her açıdan afyon sehir ve eğitim olarak geride kalır bence.
    hocalar ders acısından zorluyorlar paüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradyy -- 13 Temmuz 2014; 1:35:43 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Denizli liyim Paü 10 numara şehir de 10 numara kampus güzel ... pişman olmazsı n

• quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon96

Denizli liyim Paü 10 numara şehir de 10 numara kampus güzel ... pişman olmazsı n

ben de böyle düşünüyorum eğitim kalitesi çok iyi diye biliyorum araştırmalarıma göre , pamukkale de ing hazırlık var 1 yıl + staj imkanı var + denizli büyük şehir+eğitim kadrosu çok iyi+ işletme iktisat vb böümlerde türkiyenin en iyi 25.üniversitesiymiş urap 2014 verilerine göre daha ne bu şartlara baktığım zaman kesinlikle 1.sıra için pamukkaleye karar verdim.ilk sıraya yazdım hayırlısı

• up
  • Hadi hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon96

Hadi hayırlısı :)

sağol
  • Hiçbir yer Dumlupınar'dan kötü olmaz.
    Not: Kütahya'lıyım.

• Dumlupınar*10=Pamukkale
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Hiçbir yer Dumlupınar'dan kötü olmaz.
    Not: Kütahya'lıyım.

o kadar kötümü ya ben eğitim kalitesinin veya akademik kadronun çok iyi olduğunu düşünüyorum araştırmalarıma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgzeli

Dumlupınar*10=Pamukkale

o kadar fark var mı ya dumlupınar:işletme iktisat vb bölümlerde türkiyede 30.sırada paü 25.sırada.neden böyle bir yorumunun nedeni ni merak ettim.bence de paü çok daha önde hatta ilk sıraya paüyü yazdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.