Şimdi Ara

Panasonic DMC-FZ38 Fotoğraf Makinesi Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün gittigidiyor ilanından açık artırma ile almayı hak kazandığım ürünü sizce almalımıyım? Kullanan bilen eden varsa bi yardımcı olabilir mi?
    Makineyle ilgili ilana şu Link ten ulaşabilirsiniz.Acil bir fikir vermenizi bekliyorum ödeme yapmam lazım bi gün içinde

• yeni aldım gayet iyi biir makine
  • Kaç para ki ? Almaya değer mi sorusu içinde bir değer var ve o değeri biz bilmiyoruz. Hani bilsek, o değeri eder mi ona göre bir şey denilebilir.
  • almaya değer fakat fiyatı 350-400 e bulurmuyum temizini diye sorarsan ben buldum ama sen bulurmusun bilemem sen bilirsin
  • Dslr like makine almak istiyorsanız bu makine güzel bir seçenek olur. Yalnız fiyatını yazmadığınızdan uygun mu değil mi onun için bir yorum yapamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Dslr like makine almak istiyorsanız bu makine güzel bir seçenek olur. Yalnız fiyatını yazmadığınızdan uygun mu değil mi onun için bir yorum yapamıyoruz.

Makine Dlsr değil Fz150 ile falan karıştırdınız heralde bu Dlsr like dediğimiz yarı prof. bir makine sıfır fiyatı Türkiye' de garantili 1000-1100 tl civarlarında ben 2. el aldım 370tl'ye temizi bulunup bu şekilde alıırsa mantıklı yoksa dslr alınır o paralara ama iliyorsunuz dslr almakla iş bitmiyor güzel bir lenste ciddi para fz35-38 (ikisi aynı makine abdde 35 avrupada 38 diyorlar) leica lens e sahip çok kaliteli bir lens ayrıca yabancı sitelerden wide angle lens telephoto lens fish eye lens gibi lensleri adaptörüyle getirtip takabiliyoruz özellikle video çekimi 720p ama çok başarılı fotoğraflarıda gayet başarılı Raw ve Raw+jpeg cekebiliyorsunuz 2.el temizini bulursanız alın çok zevkli ve kolay kullanımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.