Kaç gündür forumda plazma tv önerisi konusunda araştırmalar yaptım ve bu hususta vatan bilgisayarın %25 indirim kampanyasından yararlanarak panasonic tx-p46st33e model televizyonunu aldım. kuruluma bu hafta içi gelecekler muhtemelen.
Bu hususta bir kaç sorum olacak ;
1. 46'' plazma tv yi duvara asmak ne kadar güvenli bunun için piyasada satılan duvar asma aparatları güvenlimidir szin önerebileceğiniz marka veya model var mı ?
2.Bu plazma da izleyebileceğim 3d filmler half-sbs denilen türden filmlermidir ?
3. Gözlük almak istiyorum bu televizyona uygun alabileceğim gözlük tavsiyesine ihtiyacım var.
Yardımlarınız ve önerileriniz için simdiden teşekkür ederim.
1) 50" bile asılabildiğine göre 46" asılmasında sorun yoktur. Satılan askı aparatında maximum taşıyabilecei ağırlık yazar. 2) Gelen kayanağa bağlı olarak değişir. PS3 yada 3D bluray player ile izlerseniz Half SBS olmaz. Ama NMT cihaz, PC, Xbox 360 ve Uydu alıcılar Half SBS olarak seyrediliyor. 3) Ben panasonicin kendi gözlüğünden aldım. Diğer yan sanayileri almıştım ama iade ettim çalışmadı. Gittigdiyiordan tanesi 170 TL ye aldım. 2 tane. (P42GT20E için almıştım ben)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme