< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parafla e ticarette 40₺ ye varan parafpara
-
-
Teşekkürler takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekseferde mi 250 yoksa 100tl olarak tamamladık olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sevmedim, ceptetebinki daha iyi şuanda, 150 ye 15 tl. Para f bu aralar pek tat vermiyor, umarım düzelir.
Kampanya linki ve ayrıntıları
https://www.parafcard.com.tr/23765-paraf_ile_e_ticaret_alisverislerinizde_40_tl_ye_varan_parafpara_
Paraf ile E-Ticaret Alışverişlerinizde 40 TL’ye Varan ParafPara
- 22-31 Mart 2021 tarihleri arasında yurt içi tüm sanal iş yerlerinden yapacağınız her 250 TL ve üzeri harcamanıza 20 TL, toplamda 40 TL ParafPara verilecektir.
- Kampanyaya sadece sanal iş yerlerinden yapılan harcamalar dahil olup, fiziki POS’lardan yapılan harcamalar dahil değildir.
- Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.
- Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
- Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 40 TL’dir.
- Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
- Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
- Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
- Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
- Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
- Fatura, vergi, sigorta ve bireysel emeklilik ödemeleri, mail-order aracılığı ile yapılan işlemler ve düzenli ödeme talimatları kampanyaya dahil değildir.
-
Oran %10 bile değil ama yok ilk işlemden sonraki ilk islem, yok her ikinci 125 vs. şartı da yok. O yönüyle iyi. Teşekkürler.
tüm sanal işyerleri demiş
amazon olur herhalde. deneyen var mı?
-
Hediye kartı aldım 250 TL anında saydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pervane848Hediye kartı aldım 250 TL anında saydı.
Teşekkürler.
Takip
Paraf günüm 400 harcayıpı sonradan da 100 harcasak olur mu deneyen oldumu
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755
Paraf günüm 400 harcayıpı sonradan da 100 harcasak olur mu deneyen oldumuolmaz hocam toplamda 500 değil 250+250 yapmanız lazım.
Paraf günü olur ama
-
Bu nasıl kampanya? Olmamış.
Paraf kampanya yetkilileri iyi düşünsün.
Kampanya Adı: Mobile Özel Elektronik Kampanyası
Kampanya Açıklama
Paraf Mobil'e özel toplamda 1000 TL harcamaya 40 TL ParafPara
Kampanya Detay
Hedefiniz:1000.00 TL dir.
Gerçekleşen Harcamanız: 292.76 TL dir.
Kalan Harcamanız: 707.24 TL dir.
40 TL kazanmak için uğraşacağıma Paraf kampanya koşulları sayesinde 707 TL cebimde kaldı.
-
Sanırım Enerjisa'nın sitesinden fatura ödense 250 TL üstü sayar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tek_TürkBu nasıl kampanya? Olmamış.
Paraf kampanya yetkilileri iyi düşünsün.
Kampanya Adı: Mobile Özel Elektronik Kampanyası
Kampanya Açıklama
Paraf Mobil'e özel toplamda 1000 TL harcamaya 40 TL ParafPara
Kampanya Detay
Hedefiniz:1000.00 TL dir.
Gerçekleşen Harcamanız: 292.76 TL dir.
Kalan Harcamanız: 707.24 TL dir.
40 TL kazanmak için uğraşacağıma Paraf kampanya koşulları sayesinde 707 TL cebimde kaldı.
Kampanyaları karıştırdınız galiba. Bahsettiğiniz kampanya bitti. Bu farklı bir kampanya
quote:
Orijinalden alıntı: avantisKampanyaları karıştırdınız galiba. Bahsettiğiniz kampanya bitti. Bu farklı bir kampanya
Alıntıları GösterYok, karıştırmadım
Biten kampanya şartları bana uygun gelmedi. Onu belirttim. Fakat,
125+125=Parafpara
125+125=Parafpara
125+125=Parafpara
125+125=Parafpara
yapsaydı, büyük olasılıkla devamını getirirdim.
Fakat hedef yüksek olunca (toplam 1000 TL alışveriş) doğal olarak, gereksinim duyduğumu aldım, fazla alışveriş yapmadım.
Koşullar tüm müşterilere yönelik olursa, kart kullanımı daha fazla olur. Ama sadece spesifik gruba yönelik koşullar olursa kullanımı kısıtlı kalır.
Bu açıklanan kampanyada, önceki ile aynı şekilde, bana ve kullanıcıların tümüne hitap etmediğini düşünüyorum. Ben hep 125 TL lik alıyorum. Onu vurguladım.
-
Teşekkürler takipte kalalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineSanırım Enerjisa'nın sitesinden fatura ödense 250 TL üstü sayar.
Fatura ve vergi ödemeleri dahil değil yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: sarkatFatura ve vergi ödemeleri dahil değil yazmış
Alıntıları GösterGenelde yazsa da siteden ödemelerde işletiyor. Bunu bankadan veya uygulamadan havale usulü ödemelerde saymamak için yazıyorlardı en son. Tecrübeli olan var mı diye merak etmiştim.
-
EPTTAVM üzerinden HGS yükleme işlemini kabul etti.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Giderim 5 liralık mazot yakarım 3 liralık işlem ücretini eptt'ye vermem.. Bu kadar saçma sapan bir iş olabilir mi? Ptt'den aldığım karta para yüklemek için işlem ücreti istemek de ne demek 😡
|
Benzer içerikler
- akbank artı para nedir
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- akbank migros hediye çeki
- bonus forum
- ziraat prestij kart
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X