Şimdi Ara

passat 1.8 t /mi megane 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 18-21 ARASI ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNLARDA BİRİ MEGANE 2 DİGERİ İSE PASSAT 1.8 T HANGİSİ TERCİH ETMELİYİM.ARTI VE EKSİ YÖNLERİ NELERDİR BENİ BİRAZ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.

• arkadaşlar cevap yazacak kimse yokmu
  • passat 18t d segmenti çok yumuşak bir araç.megan c segmenti. 15dci yakıtta cimri olur.
    şehirler arası yada konfor isteniyorsa passat.
  • güneş 59 çok teşekkür ederim.ben uzun yolda kulanacagım kmyon şçfçrüyüm sadece nevşehire gitmek için bimiyorum bayramlarda.
    pasat biraz modeli düşük oldugu için elimde kalırmı geç satılır mı.
  • passat çok geç satılan araç değildir ancak yorgun araç oluşu araca masraf yapmanızı gerektirir, maddi olarak zorlamazsa keyif için passat ancak keyfini alabilmeniz için 2-3bin masraf ister en azından alttakım lastik ister, yatırım amaçlı paraya çevirebilme imkanı kısa sürede olsun der iseniz megane
  • bana kalırsa mevcut bulunduğunuz ekonomik statünün üstündeki kişilerin kullandığı eski araçları almaktan sakının (tatmin etmez) ideali aylık gelirinizin 5 katı oranında bir fiyatı olan araç almaktır. alnınızın teri ile kazandığınızı iyi değerlendirin
  • avensis almayıda düşünüyorum ama benim vectram 2.0 gls performanslıydı şimdi avensis 1.6 lgli olucak ve kasayı kaldırır mı.2.0 litrlikleri var çok yakarmı acaba bilgi
    sahibi olan kişiler
  • ne aldınız

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.