Şimdi Ara

Passat 1.8T mi Toyota Avensis mi ? acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese mrba. 2003 model passat highline 178bin km 3 parça boyalı 37.500tl Toyota Avensis 2006model 135bin km 36.000tl iki parça boyalı ikisininde bir sıkıntısı yok daha önceki aracın 2000model passattı çok güzel bir aractı.fiyat performans olarak sizce hangisini tercih etmeliyim Avensis 1.6 110 bg passat 150bg arkadaşlar iki aracı da kullananlar ya da bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun.bilgisi olmayanlar laf olsun diye yorum yapmasın çünkü burdaki yorumlar ben ve benim gibi arkadslara yardimci olacaktır. Şimdiden teşekkürederim.

• 2 sini de bilen biri olarak açık ara passat 150 lik tsı den sonra ki en iyi benzinli motoru bence passatin .. 10 sene kullandılar hem audi de hem vw de 150 bg lpg ye tam uyumlu eğer dediğiniz km de temizse kaçırmayın hatta az biraz param olsa ben bile suanki aracını verip almak isterim ..
  • Avensisin ölüsü yeter bu arada avensis daha mennun eder performans hariç eski bir D segmenti aldın mı japon alıcaksın
  • Passat otomatik şanzımanda bir sıkıntı olur mu acaba bir de fiyat nasıl passatin bana sanki yüksek gibi geldi ama fiyatlar baya yükselmiş :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbywoly

Passat otomatik şanzımanda bir sıkıntı olur mu acaba bir de fiyat nasıl passatin bana sanki yüksek gibi geldi ama fiyatlar baya yükselmiş :/

yat en az 3 bin fazla zaten ama su var bu tarz eski araba alırken temiz olduğundan çok iyi emin olmak lazım , emin olursan 2 3 fazla vermekte bi sıkıntı yok bence .. hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ankara izmir gibi yerlerde araba pazarı çok daha ucuz 30 31 32 civarına aynı temizlikte araba bulabilirsiniz misal bizim burada aynı arabaya 2 3 lira fazla isteniyor .. Birde bu otomatik ler eski nesil tork konvertorlu olanlardan bi sıkıntı olacağını sanmam ama yinede biraz araştırın passat forumundaki kullanıcılarına bi sorun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 22 Temmuz 2015; 14:14:46 >
  • Benim gönlümden geçen de 35bin bir kaç hafta daha beklesem ikinci elde düşme olurmu ki pek sanmıyorum ama..
  • quote:

Benim gönlümden geçen de 35bin bir kaç hafta daha beklesem ikinci elde düşme olurmu ki pek sanmıyorum ama..

2. Elde düşme olacağını sanmam belki bayram bittiği için cüzzi bi miktar olabilir açıkçası 35 e siz o arabayı rahat alırsınız bence o arabanın 37 den gitme ihtimali falan çok zor bence ..
  • En dolu paketmiş passat ve 1.8 turbo 150 hp olduğundan avensisin asla yarışamayacağı bir araç bu.kmsi dert değil,alın baktırın bakımlarını yaptırın binin.
  • İkisine de iyice baktırın, hangisi daha temizse onu alın. Toyota ikinci elde daha güvenilir, daha sağlamdır vw gibi masraf çıkarmaz kolay kolay ama 150hp turbo passat 1.6 avensisten de her türlü keyiflidir.
  • bobbywoly B kullanıcısına yanıt
    passat la yolculuk yaptım 1.8 turbo idi içi çok sessiz ve konforluydu 70 75kmh 1500 devirde yapıyor otomatik vitesti. yol tutus felan cok guzel ama fiyatı pahalıymıs o passatın 32 çok temizsee 33 felan ver
  • Sahibindende 32 33 e highline imkansız gibi ya Kazali yada komple boyali :/
  • quote:

Sahibindende 32 33 e highline imkansız gibi ya Kazali yada komple boyali :/
    1.8T çekişi çok başarılı.avensis bas bas gitmez bir de deli benzin tüketir gaz emediği için
  • Pazarda ve galeriler de aynı malesef.
  • Bu otomatik passatlar (1.8t) yakıt tüketimi nasıldır kullananlar varmı manuel vitesle arasında çok fark var mıdır ?
  • quote:

Bu otomatik passatlar (1.8t) yakıt tüketimi nasıldır kullananlar varmı manuel vitesle arasında çok fark var mıdır ?
    ikinci el turbolu motor kumar oynamaktan farksız
    o yüzden turbosuz 1.6 passat aldım
    rektefiyesi bile 100 lira
    turbo olsa 10 katı fiyat alırlardı
  • Hocam 1.6 passat çok hantal diye duydum ama kullanmadigim için bişey diyemem.
  • quote:

Hocam 1.6 passat çok hantal diye duydum ama kullanmadigim için bişey diyemem.

hantal
    ama benim araçta kompresyon düşüklüğü var usta farketti
    sadece üst kapak rektefiye olacak

rektefiye sonrası çekişin artışını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

100 liraya brodweye yapmazlar rektefiye ufak at
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

100 liraya brodweye yapmazlar rektefiye ufak at

Passat 1.8T mi Toyota Avensis mi ? acil yardım

rektefiyede asıl maliyet motorun sökülmesi ve parça değişimi
    bunlar olursa 100 liralık kapak taşlama 1.000 liraya çıkabilir

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    1.6 b5.5 kasa passata zayif gelmiyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.