< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Passat CC Satmalımıyım ? Ah bu ustalar.....
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla ustan çok da haksız sayılmaz aracın km'si 100 bini geçmiş her an arıza cikarmaya meyilli araç . Şuan bir sorunu yokken satıp son model Clio , 208 falan almaya bak .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Km gayet normal yüksek değil sizi korkutmasın..aracı gerekli devirde kullandıysanız piston sorunuda yaşamazsınız….şu an alacağınız çoğu sıfır araçta dahi cc kalitesini bulamazsınız….
…bana göre en büyük handikapı cc teknolojik olarak çok geride kaldı artık…
….acc/kör nokta/360 kamera/şerit takip gibi donanımlar yok…
…Ayrıca İstanbul’da yaşıyorsanız boyuttan dolayı kullanması pratik değil….
…. Ben olsam satarmıydım….satardım…. Sizin yazdığınız rakama gider mi emin değilim maalesef….varsa bu fiyata alan satıp sıfır garantili c sınıfına geçmeyi tercih ederim….
….bütçe d segmente yetmiyorsa….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O nasıl usta 135 binde arabaya sat kurtul diyor?
Şu arabaların lastik alt takım vs masraf gözü ile bakmayın artık her arabada değişmesi gereken şeyler
1.4 tsilarda piston kırma vardı , ondan sat diyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayi aldığımda temizdi bende temiz kullandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lastik v.b değil de motordan dolayi çekiniyorlar sanırım ? Zaten lastikleri sıfır, ön takımlar sıfır
1 sene kadar kullandım 2015 exclusive donanımını gayet memnundum hiç sorun çıkartmadı 125.000kmde 1 günde sattım sene başında. Memnunsanız devam hocam.
O araçtan inip Clio'ya binmek yeni olsa bile mutlu etmez. Sıfır olması dışında tek bir artısı bile olmaz.
En azından C segment bir araca geçene kadar binin derim. -
Çok doğru söylüyorsunuz sıfır clio'ya binmiştim arkadaşımın aracına hiç zevk almadım araba yaşlı da olsa bir ağırlığı duruşu kullanımı tarzı var
300k kmye kadar devam. bakımlarını dikkatli yaptırın sadece...
-
Araçta krank tahrikli kompresör var ve turboyla kombine çalışıyor. Belli kilometrelerde değişmesi gerekiyor önündeki elektronik kasnağın. Ustalara ağır iş kompresörün komple dağılmasını beklemek işlerine geliyor. Aralarında anlaşmışlar resmen.
Dikkat etmen gereken en önemli şey silindir kompresyonları yerinde mi? Yani motorda iç kaçak veya sızıntı var mı? Yoksa ne ala, ama eğer varsa gidiyorsun yetkili servisten revizyon görmüş piston ve segman setini alıyorsun temizce revizyonunu yaptırıyorsun arabana biniyorsun.
Hiç bir sıkıntı yoksa o aracı ısınmadan sıkıştırma, birde ısındıktan sonra uzun süreler yüksek hızlarda gitme (hacim ve kütle belli motor şişer) birde bakımlarını muntazam ve eksiksiz yaptır. Aracın tadını çıkar.
-
Cc satıp 208 , Clio diyorlar şaka gibi 😂
araba arıza çıkaracak diye satılmaz. ha ben b6 passati yetkiliden başka yere götürmüyorken siz 1.4 çift şarj cc ye nasıl güveniyorsunuz o ayrı konu
arabanıza binmeye ve duzenli bakimlarini yaptırmaya devam edin,ustaya götürmeyin.
Sıfır almadığım icin goturuyordum
Hahaha bu ülkedeki 100 bin km geçince "Sat abi" demelerine hastayım.
Benim araç 280 bin'de. O zaman ustalara göre mangal yapmam lazım.
:)
Daha da binerim ben benim araca. Bakımlarını dikkatle yaptırıyorum.
-
o araba 300.000km’de gider sadece arabanıza bakmanız yeterli. bakımları aksatmayın yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o arabada yapılacak ilk iş mekatronik tüpünü kaliteli olanla değiştirmek ve keyfini çıkarmak. yaw 125000 de arabaya arıza cıkartır gidin satın diyen ustaya bir daha gitmeyin. düzgün kullanıyorsanız zaten sorun sıkıntı çıkartmaz neden çıkartsın. o arabaya binen tayfa hep çakal çukal tayfası oldugundan arıza çıkartır diyorlar. düzgün kullanmıyorlar ki. abandıkça abanıyorlar ve motor artık bırakıyor. siz düzgün biniyorsanız korkmayın devam.
alacagınız d sınıfı ya da c nin orta kaliteleri zaten sizi tatmin etmeyecek.
-
O aracı satıp ne alacak mışsınız peki onu da söyledi mi usta? Böyle durumda ne tesadüf ki hep ya kendi araçlarını ya da bir tanıdığın aracını falan tavsiye ediyor bazıları.
-
Ustanı sat;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Cc satıp 208 , Clio diyorlar şaka gibi 😂
|
O nasıl usta 135 binde arabaya sat kurtul diyor? Şu arabaların lastik alt takım vs masraf gözü ile bakmayın artık her arabada değişmesi gereken şeyler |
1.4 tsilarda piston kırma vardı , ondan sat diyordur.
|
Araçta krank tahrikli kompresör var ve turboyla kombine çalışıyor. Belli kilometrelerde değişmesi gerekiyor önündeki elektronik kasnağın. Ustalara ağır iş kompresörün komple dağılmasını beklemek işlerine geliyor. Aralarında anlaşmışlar resmen. Dikkat etmen gereken en önemli şey silindir kompresyonları yerinde mi? Yani motorda iç kaçak veya sızıntı var mı? Yoksa ne ala, ama eğer varsa gidiyorsun yetkili servisten revizyon görmüş piston ve segman setini alıyorsun temizce revizyonunu yaptırıyorsun arabana biniyorsun. Hiç bir sıkıntı yoksa o aracı ısınmadan sıkıştırma, birde ısındıktan sonra uzun süreler yüksek hızlarda gitme (hacim ve kütle belli motor şişer) birde bakımlarını muntazam ve eksiksiz yaptır. Aracın tadını çıkar. |
araba arıza çıkaracak diye satılmaz. ha ben b6 passati yetkiliden başka yere götürmüyorken siz 1.4 çift şarj cc ye nasıl güveniyorsunuz o ayrı konu arabanıza binmeye ve duzenli bakimlarini yaptırmaya devam edin,ustaya götürmeyin. |
Benzer içerikler
- ankara antalya yol tavsiyesi 2024
- ssangyong rexton yorum
- otomatik viteste araba geri giderken ses gelmesi
- toyota corolla yorum
- toyota yaris 1.5 hybrid yorum
- bmw jeep 2024
- togg şarj süresi
- 2024 clio
- lexus lbx teknik özellikleri
- mengshi 917
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X