Şimdi Ara

Paycell dolandırıcıdır. Rezalettir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 siparişim ile ilgili sorunum olmuştu. Aynı gün 7sinde iptal ettim. Ne çek ne de param iade oldu. Çekin süresi de ne durumda bilmiyorum. N11 ilgilendi. Paycel onu bile yapmıyor. Turkcell ilgileniyoruz diyor. Hala bir şey yok maillere dönülmüyor. Para iademi alamadım. Allah bunları kahretsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Paycell pişmanlıktır. N11 ile yaşanan sorunların da danışıklı dövüş olduğunu düşünmüyor değilim. İki tarafda sessiz.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.

• Paycell ile alacağınız birşeyi iptal etme ihtimaliniz varsa almayın derim. İade büyük sorun oluyor. Çünkü sistem denizbank üzerinden ve bunların denizbankta herşeyi görme her işlemi yapma yetkisi yok.

Benim şahsi fikrim en büyük sıkıntı bir hesap yok ortada kart numarası ile işlem yapılıyor olması sıkıntı.

Düzenleme.

Bunları yazdıktan sonra n11 den bir ürünü paycell ve kupon ile almıştım. Ürün anlatıldığı gibi değildi. İade edecektim vazgeçtim. Bant aldım sonuçta çocuğun göz tembelliği için idare ettiği kadar kullanacağım :) alt tarafı günde 2 saat zaten 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 19 Nisan 2020; 22:12:23 >
  • paycellin ne kampanyalarına katılın ne kartını alın berbatlar
  • 2 kartım vardı. uyguladıkları saçmasapan kısıtlamalardan ve placebo etkisi yapan kampanyalarından ötürü 2sini de iptal ettirdim.. 5-10 lira indirim için maymun ediyorlar resmen..değmez..
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Çok kupon kullananları engellemek için gizli bir yöntem mi bu acaba kupon kullandirmama olayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Mümkün. Konu kazanç ya da para olunca herkes her şeyi yapabiliyor artık.
  • Paycell amatör biraz daha pişmesi lazim. Papara 2 3 sene sonra atilimla düzeldi anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell e 10 lira attım 2 lira komisyon aldılar
    Akbile 6 lira yatırdım, kartı yükleme aracına dokundurunca yüklenecekmiş, ne anladım o işten gider o yükleme aracına atarım para ayrıca o anda nerde bulcam araç. 3 gün sonra metroda araca okuttum değişen bir şey yoktu

4 ay her gün 1 lira sanal kart ücreti kesmişler

Google play den 3 liralık oyun aldım Paycell seçmeme rağmen faturaya yansımış mobil ödeme ücreti 5 TL faturaya ek masraf

Yani 17 liramı çaldılar, koronavirüs bahanesi ile de ilgilenen hiç olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala sorunum çözülmedi.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Hocam Paycell müşteri hizmetlerini ara eğer aramam dersen paycell uygulamasına gir bize ulaşın bölümden derdini anlatan mail at. Ben amazondan ürün almıştım. iptal edince amazon aynı gün geri yollamış tutarı ben amazondan kaynaklı sorun sanmıştım amazona mail attım onlarda cevap vermiş bankanızla iletişime geçin biz tutarı gönderdik diye. koronavirüsten dolayı iade süreci 14 günü bulabiliyor haberiniz olsun. Paycele mail atınca cevap geldi mesajınız bize ulaştı diye (mail atarken iphone kullanıyorsan gsm numaranın yazdığı yerin başına # simgesi koy. normal yazdıgın mailin sonunanda numaranı ekle, androidde nasıl bilmiyorum ama ondada böyle yap istersen daha sonra uğraşma) 7-8 gün sonra falan yatırdılar tutarı bana. uzun sürebilir dert etmemek lazım ama hiç uğraşılcak iş değil bu paycel cünkü kampanyadan yararlansan bile 1 ay sonra yatıyor hediye tutar uğraşılcak iş değil puanları harcayıp kapatmayı düşünüyorum bende.

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Hocam ücret yansıdı lakin çekten oldum. Çeki kullanamıyorum artık. :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.