Bildirim
Paycell-Turkcell 'i btk'ya şikayet ettim.Bişey çıkar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Turkcell'in insiyatifinde ki bir durum bu, BTK kılını kıpırdatmaz.
Boşu boşuna parmaklarını yordun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahipler maalesef, bizim vereceğimiz tepki kullanmamak olur başka bir şey yapamayız
En azından sizin gibi Kraldan çok Kralcı değilim.quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Turkcell'in insiyatifinde ki bir durum bu, BTK kılını kıpırdatmaz.
Boşu boşuna parmaklarını yordun
Susalım istiyorsunuz her haksızlığa
" Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. "
Keşke biraz okusaydiniz
Ha birde bu var;
" Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. dilediği zaman kampanya/kurgu koşullarını durdurma, değiştirme ve/veya iptal hakkını saklı tutar. "
Turkcell isterse hiç vermez o paketi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 29 Ekim 2019; 19:34:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kılıfına uydurmuşlar yani her şekilde
Gerçekçiyim, birşeyin oluru vardır ya da yoktur.
Git sabahlara kadar böğür çokta fifi
Etsen şikayet sayıları çoğalacak
3 aydır benim abonelik sorunumu çözmekten aciz dandik bi firma hala btk da cevap vermelerini bekliyorum -
Bunlarla uğraşacağınıza turkcell in her bahaneyle telesekreter servis hizmeti ücreti tahsil etmesine itiraz etseniz daha iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X