Payoneer kullanan bir yardımcı olabilir mi?
-
-
payoneer hesabım yok ama payoonerdan payonera para gönderince ücret komisyon vs bişi oluyor mu
-
Hocam çözebildiniz mi? Ben de aynı sorundan muzdaribim. Eğer öyle bir imkan varsa karşılıklı birbirimize 10 usd gönderelim her ikimizin de sorunu çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende payoner var yeni açmıştım ama içinde 0 usd var. redbuble için almıştım redbuble dükkanımı kapatmışlar ceza vermişler. o dolarları nasıl kazandınız. söyleyin de biz de kazanak
-
Payoneer kartınız yok mu? Bunlarla uğraşmadan direkt olarak içindeki parayı harcayabilirsiniz.
-
bende bekliyorum 50 dolar alt limit damla damla geliyor hesaba para sene sonu belki çekebilirim :)
Banka hesabınızdan fark kadar dolar yatırıp çekebilirsiniz acilse
-
Yıllık kart ücreti 30$ payoneer kartın :)
-
Payoneer güzel bir sistem, fakat çektiğimiz paranın vergilendirmesi nasıl işliyor? Ben direk vergi dairesi merkezine bile gittim. 1 TL bile hesabınıza girerse, ileride ceza yersiniz, şirket vs kurup, Bağkur aylık ödeme vs gerekir diye aktarmıştı. Hatta ceza yemiş olanlarda var . Bu ücretleri nasıl hesaba çekeceğiz?
-
Hocam siz de mi aynı durumdan muzdaripsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Payoneer de karsılıklı para gönderme olayı yok malesef. Sadece ebay amazon vb. Sitelerden ödeme alıp gönderebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X