Şimdi Ara

Payoneer kullanan bir yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Payoneer hesabımda 47.63 dolar bakiye var ve 50 dolar olmadığı için çekim yapamıyorum. Payoneer kullanan biri 2.5 dolar gönderebilir mi? Banka hesabına geri iade ederim. Teşekkürler.

Payoneer kullanan bir yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinduw -- 7 Ekim 2022; 3:58:30 >

• payoneer hesabım yok ama payoonerdan payonera para gönderince ücret komisyon vs bişi oluyor mu

• Hocam çözebildiniz mi? Ben de aynı sorundan muzdaribim. Eğer öyle bir imkan varsa karşılıklı birbirimize 10 usd gönderelim her ikimizin de sorunu çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende payoner var yeni açmıştım ama içinde 0 usd var. redbuble için almıştım redbuble dükkanımı kapatmışlar ceza vermişler. o dolarları nasıl kazandınız. söyleyin de biz de kazanak

• koyarcan K kullanıcısına yanıt

Payoneer kartınız yok mu? Bunlarla uğraşmadan direkt olarak içindeki parayı harcayabilirsiniz.

• bende bekliyorum 50 dolar alt limit damla damla geliyor hesaba para sene sonu belki çekebilirim :)

Banka hesabınızdan fark kadar dolar yatırıp çekebilirsiniz acilse

• Englisher E kullanıcısına yanıt

Yıllık kart ücreti 30$ payoneer kartın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Payoneer güzel bir sistem, fakat çektiğimiz paranın vergilendirmesi nasıl işliyor? Ben direk vergi dairesi merkezine bile gittim. 1 TL bile hesabınıza girerse, ileride ceza yersiniz, şirket vs kurup, Bağkur aylık ödeme vs gerekir diye aktarmıştı. Hatta ceza yemiş olanlarda var . Bu ücretleri nasıl hesaba çekeceğiz?

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Hocam siz de mi aynı durumdan muzdaripsiniz

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Payoneer de karsılıklı para gönderme olayı yok malesef. Sadece ebay amazon vb. Sitelerden ödeme alıp gönderebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.