Bildirim
pc acılırken disk okuma hatasıı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HDD'lerin bağlantısında sorun olabilir.
HDD'ler CMOS ve BIOS'ta yanlış tanıtılmış olabilir.
SATA kabloları sorunlu olabilir, değiştirmeyi deneyin.
SATA HDD'ler için RAID sürücüsü gerekebilir. -
Sürücülerini kontrol et.Bu disk okuma hatası pleaase insert system disk gibi birşey mi?Boot ayarlarını kontrol et.Sistem yüklü olan hdd yi first boot device olarak ata. -
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, elektrik kesildikten sonra bilgisayarı açtığımda görüyorum. Her zaman olmadığı için önemsemiyorum ama nedenini merak ediyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: pentagram_boy
Sürücülerini kontrol et.Bu disk okuma hatası pleaase insert system disk gibi birşey mi?Boot ayarlarını kontrol et.Sistem yüklü olan hdd yi first boot device olarak ata.
Senin bahsettiğin boot bulamama hatasıdır.Bu durumda ya diski görmüyor ya da görüyor fakat işletim sistemi yok demektir.Fakat arkadaşın bahsettiği
"Disk okuma hatası .Bilgisayarı yeniden başlatın"
Gibi bir yazıdır.Bu durumda disk görüyor fakat sektörler arası okumayı yapamıyor demektir.Bunun sebebi ya manyetik kafadır ya kablo ile ilgili bi sorunu vardır.Hdd yi bilen birisiyle test edip sonuca varmak en mantıklı yoldur diye düşünüyorum -
sistem yüklü olan hdd i garantiye yolla
hdd in patlamak üzere
yeniden başlayınca çalışsa bile sonra tekrar vercektir hatayı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- video tdr failure hatası
- mavi ekran hatası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ekran kaydı alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X