Bildirim
Pc çok yavaş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tarattığınız program belki bilgisayaraınızdaki virüsü bulamıyordur
Ayrıca sıcaklık değerlerinizi kontrol etmenizde fayda var -
-
Böyle bir program ismi normal gelmedi. Virüs olması olası olabilir. Daha kaliteli programlar ile tarama yapmayı deneyebilirsiniz. -
kasper sky indircektim sitesine girmedi elinizde biryere uploandlı nod32 yada kaspersky(tercihimdir) olan varsa burda paylaşabilirmi -
Öncelikle sistemdeki anti virüsü devre dışı bırakıp Combofix ile tarama yaptırınız
Bu program ile sıcaklık değerlerinizi kontrol ediniz
Everest Ultimate Edition >http://www.lavalys.com/sites/default/files/releases/everestultimate550.exe
Masa üstü simgeleri için
Cözüm su; Bilgisayara sağ tık > Gelişmiş sekmesıne tıklayın > performans kısmına girin > görsel efektler tabında..
En iyi görünüm için ayarla kısmına tıklayın yada bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin kısmına tıklayarak sorunu cözebilirsiniz
-
anti vürüsüm Malwarebytes' Anti-Malware combofixte malwareyi tarıyor buda 2si aynı -
http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm
''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI''
Konunuzun başlığını sorununuzu anlatacak şekilde değiştiriniz... -
tmm da sorun hayla geçmedi bi yardım edin yaw -
cclenear programıyla sistemini taratıp gereksiz dosyaları sil , kayıt defterindeki gereksiz bilgileri sil, sonra kullanmadığın veya işine yaramayacağını düşündüğün programları vs. sil , Sonra başlangıçta arkaplanda çalışan senin için gereksiz olan programları Başlat>çalıştır>msconfig yolundan , kapat. Ve Bilgisayarım sağ tık özellikler , gelişmiş sistem ayarları nda performans kısmındaki ayarları pcnin durumuna göre ayarla , ve Avira sitesinden ücretsiz avira free edition u indir kur sistemini tarat yeniden başlat ve sonuca bak... inşallah faydası olur.. -
yardım edınnnnnn -
quote:
Orijinalden alıntı: vbirangan
cclenear programıyla sistemini taratıp gereksiz dosyaları sil , kayıt defterindeki gereksiz bilgileri sil, sonra kullanmadığın veya işine yaramayacağını düşündüğün programları vs. sil , Sonra başlangıçta arkaplanda çalışan senin için gereksiz olan programları Başlat>çalıştır>msconfig yolundan , kapat. Ve Bilgisayarım sağ tık özellikler , gelişmiş sistem ayarları nda performans kısmındaki ayarları pcnin durumuna göre ayarla , ve Avira sitesinden ücretsiz avira free edition u indir kur sistemini tarat yeniden başlat ve sonuca bak... inşallah faydası olur..
bunların faydası olmadımı kardeş yaptınmı bunları -
Disk birleştirici falan yap belki birşeyler olabilir.Eğer bulamıyorsa ad aware personal indir dene bakalım.Olmazsa format gerekir.Çünkü o hata normal bir hataya benzemiyor. -
1- Sistem özelliklerin ?
2- Bilgisayarında Virüs olma ihtimali çok yüksek. ( Avira'dan taratmanı öneririm )
3- Çok düşük bir ihtimal yavaş olması uyumsuz donanım takılmış olabileceğinden kaynaklanabilir.
4- Son çare olarak Format atabilirsin. -
arkadaşlar bide başımıza şu çıktı f1 basıp açıyorum dünden beri pcyi araştırdım biosda sorun varmış nasıl ayarlayabilirim biosu bi yardım edin -
quote:
Orijinalden alıntı: arifcan96
arkadaşlar bide başımıza şu çıktı f1 basıp açıyorum dünden beri pcyi araştırdım biosda sorun varmış nasıl ayarlayabilirim biosu bi yardım edin
bios u default ayarlara al.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mouse sol tık çalışmıyor
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- pc otomatik kapatma
- internetim çok yavaş
- telefonum şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- bağlantı sıfırlandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X