Şimdi Ara

Pc durduk yere kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim bugün masa üstü pc kasayı açtım işlemci fanı ekran kartı anakart güç kaynağını komple söküp dağıttım ve güç kaynağının fanını temizledim daha sonra ekran kartı fanı termal macunları yeniledim işlemcinin fanını ayrıca işlemci termal macunu yeniledim topladım açtım pc yi 5 10 dk çalışıyor daha sonra pc kapanıyor ekran gidiyor kasanın ışıkları yanıyor fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor sizce neyden olabilir yardımcı olun lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hwmonitor ve prime95 isimli uygulamaları indirip işlemcinizi stres testine sokun ve ısıyı takip edin. işlemci modelinizi bilmiyorum ancak 90 derece civarında sistemin gücünü keser. eğer sorun ısıdan dolayı değilse tekrardan düşünürüz.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    işlemci intel quad core 2 Q6600
    Real Temp uygulamasından baktım sistem boşta işlemci sıcaklıkları 35-55 arası oynuyor sadece ekran gidiyor zaten ama kasa çalışıyor yani ışıkları yanıyor fanlar çalışıyor

• Hocam sorun ram lerden birindeymis yani ben öyle sanıyorum ramlarden birini cıkardım ve yerine baska bi ram taktım gayet stabil calışıyor şuan sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd bozuldu(durduk yere)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.