Şimdi Ara

PC DURMADAN RESET ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konu açıldımı bilmiyorum ama nerede arastırdıysam bulamadim. Size sırayla yaptıklarımı söylüyorum.
    İlk önce pc sorunsuz çalışıyordu fakat anakart reklamı gelmeden bir süre ekranın ışıgı yanıp söndükten sonra açılıyordu. Bios ekranına giremiyordum. Oc denemesi için bios a girecektim fakat o ekran gelmediği için giremedim bu sorunu araştırdım CMOS ile ilgili bişeyler çıktı bios pilini çıkarın takın vesaire
    Bios pilini çıkartıp, Clear-CMOS yazan yere tornavida ile dokundum bios pilini takmadan çalıştırdım. Bu sorun oldu bios pilinden dolayı normaldir diye düşündüm fakat pili takıp açtığımda da oldu.
    Başka hiçbir şeyi ellemedim. Ama bazı forumlarda okudum, sistemi teker teker deneyerek çalıştırın sorunu elbet bulursunuz diye bütün sistemi tak çıkar yapıp denedim DVD-ROM una kadar. Ne yaptıysam olmadı hep aynı. Pc güç veriyor, 2 saniye sonra gücü kesiyor. Ve fişi çekmesem sonsuza dek yapacak.

Lütfen yardımcı olun. Bilen birileri çıkar illaki..

• GÜNCEL
  • acıkmısın
  • Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ayni sikinti var
    Butun parcalari cikarip baska parcalarla denedim anakart ve islemci haric. Hala calismiyor ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gorderdim. Tek çare oydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikintiyi kendin bulaydin ilk orn sikinti anakart tamirde olsa bozulur cabucak orn 200 tl tutar biraz daha ekle yenisini al :) servisten geldikten sonra sikintini ve ne kadar odedigini yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.