Şimdi Ara

Pegasus uçağı pistten çıktı, üçe bölündü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
24.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şirketiniz risk varsa ölmekdense pas geçiniz diyor olabilir,
    pas geçer, başka hava alanına giderseniz artı yakıt yolcu hava alanı maliyetlerini pilotdan istemiyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Konuyu ben açmadım, haber editörü açtı... Ben tek bir konu olması için düzenleme yaptım. Dikkat ettiyseniz, diğer iki konuyu silip sizinkini bırakmıştım ki, haber editörünün içeriği gelince, konunuzu kontrol ettim ve ekstra bir içerik olmadığı için ve TEK bir konudan devam edilmesi için haber editörünün konusunu bıraktım. Bunlar sizlere kendimi ifade edebilmem adına verdiğim ekstra bilgiler.

Sonuca gelirsek, amacımız insanları bilgilendirmek ve fikirlerimizi paylaşabilmek ise, "tüm doğru detayları" buradan da yazarak, değerli üyelere ulaştırabilirsiniz. Aynı kendi konunuza yazmak istediğiniz gibi. Amaç bu ise, neyi tartışıyoruz? Şayet ben kendi konumu açmak istiyorum, ayrıca detaylar vereceğim diyorsanız, tabii ki yine açın. Ancak haberin ilk duyurulduğu andaki "manşet" konusu olarak benzer dakikalar olduğu için, tercihim haber editörünün konusu oldu. Hak verirsiniz ki, buna da biz yöneticiler karar veriyoruz.

Üzülüyorum, tekrar tekrar açıklama yapmak zorunda hissettiğim için. Bu da konu ile ilgili son mesajım olsun.

İyi forumlar,

Düzeltme:ek

Alıntıları Göster
    E hani güncellememişsiniz konuyu? Nerede kaldı halkın haber alma özgürlüğü?

Hem bu konularda bilgi sahibi birinin konusunu silin, hem yeni konu açıp güncelleyeceğim deyin, sonra konuya uğramayın. Üstelik alınganlık gösterip bu konu ile ilgili son mesajım olsun deyin.

Hakka girerek aman ya nasılsa millete haber verecek, ha bu konudan vermiş ha kendi konusundan ..." diyemezsiniz. Zira bir konuyu başlatan kişi, o konunun ilk mesajını düzenleme yetkisine sahiptir. Başka başlığa sürekli güncelleme yazsa dahi, kullanıcı mesajları geldikçe onun mesajları geri planda kalacağından, bilgilendirme amacı yarım kalacaktır.

Neyi anlatıyorum ki ben, siz bunları benden daha iyi bilirsiniz.

Şimdi siz, bu mesajıma da alınıp, yöneticiye hakaret diye süresiz ban da atarsanız, bana hiç şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Aynen senin üç kuruşluk otel paranı ödememek için milyon dolarlık uçağını ve ödeyeceği tazminat paralarını tehlikeye atıyor çok haklısın

Alıntıları Göster
    Aynen dediğin doğru. 1.5 sene içinde 3. Kez kazaya karışıyor. Tehlikeye atıyor demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Şirketiniz risk varsa ölmekdense pas geçiniz diyor olabilir,
    pas geçer, başka hava alanına giderseniz artı yakıt yolcu hava alanı maliyetlerini pilotdan istemiyormu ?
    Hiç ama hiç alakası yok yolcuların emniyeti her zaman 1. Sıradadır. Sırf yolcular istedikleri yere gidebilsinler diye ekstra yakıt bile alıp maliyeti düşünmeden havada bekleriz sırf sizler evinize gidebilesiniz diye. Pilotlar böyle şeylerle asla uğraşmaz. Limitler ne ise o dur. Pilot dan hiçbişe istemezler tamamen hurafe bunlar. Pegasusun inip thy inememesi thy limitlerinin daha düşük olmasından kaynaklı veya tam o anda rüzgar emniyetli olmadığından kaynaklıdır bundan emin olun.

• Ben bu olayda Pegasus havayollarını suçsuz buluyorum bir pilot hata yapmamalı ne kadar yönetim baskın çıkıp pass geç demiyorsa bile sen pass geç ne yapacaklar irtifa rüzgar oranı belli sana ceza mı kesecekler yok ceza kesilirse gerekirse mahkemeye ver şirketi pass geçilen her inişte hiçbir şirketin sana yaptırım yapma lüksü yoktur pilot burda bizim her zaman dediğimiz aman inerim birşey olmaz yılların pilotuyum deyip asfaltı ağlatırız deyip inmiştir en sonunda da asfaltı ağlatmıştır

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt

Peki pistten çıkma olayı neden en çok sizde oluyor?

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Bu uçak harici inmeyen pisti pas geçen uçaklar var dikkat edersen pas geçen uçaklar Pegasus değil... Olay savcıda kokusu çıkacak bekleyelim görelim...

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Pilot olsan ne yazar ... Pegasustamı çalışıyorsun..

Hadi pilotsun koca havalimanında neden yaralılar otobüsle uçaktan alındılar. Koca havalimanında ambulans yokmudur??? Böyle bir saçmalık mı olur.

Peki bu uçak inmeden önce pisti pas geçen 2 uçak var onlar neden inmedi hele izah et bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

Peki pistten çıkma olayı neden en çok sizde oluyor?
    2 olayda da gerçekten ama gerçekten havanın en kötü olduğu zamanda gerçekleşti. Bu yeni olayda pilot suçlu olduğu kadar bana göre yeni hava limanının yönünün 34/35 olmasının da suçu var. Sebebi uzun ama ne yazık ki yeni hava limanı da dolaylı bir sebep oldu. Thy pegasus olayı da şudur. Arka rüzgar limiti thy 10kts pegasusda 15kts olarak uygulanır. Thy inemediği pegasus indi dediğiniz olaylar da bundan kaynaklanabiliyor bazenn.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Hadi pilotsun koca havalimanında neden yaralılar otobüsle uçaktan alındılar. Koca havalimanında ambulans yokmudur??? Böyle bir saçmalık mı olur.

Peki bu uçak inmeden önce pisti pas geçen 2 uçak var onlar neden inmedi hele izah et bekliyorum...
    Bunu suçlusu da pegasus değil sabiha gökçen pegasusun değil ki!! Bunun suçlusu sghm İstanbul otoritesi. Açın Mehmet nane nin konuşmasını dinleyin. Kendisi konuştu gayet güzel şekilde. Zaman nefret zamanı değil birlik ve beraberlik zamanıı

• Bende yolculuklar yapıyorum özellikle iç hatlarda hemen hemen bütün hava yollarıyla seyahat etttim. İzlenimim şu hemen hemen her hava yolunda dandik diyebileceğim uçaklar var sanki transitle gidiyormuşsun gibi his veriyor ve genelde ucuz olan hava yolları eski uçak kullanıyorlar tahminin en az 20 25 senelik oluyorlar. Devletin buna çözüm getirmesi gerekiyor. Forumda eski şaka vardı Allah uçak kazası vermesin diye dün gördüm 3e bölünmüş. Yanmaması gereken malzemeler yanmış. Bunun yanınsa sağlık bakanını tebrik ediyorum bakan bey halk tvye çıkıp açıklamalarda bulunmuş. İşte eski türkiyemin bakanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Yaw güzel kardeşim ben zaten pilot suçlu gibi gözüküyor dedim yaa. Bunun açıklamasını ben sana nasıl yapayım!! Bizde anlamadık

• beginyou kullanıcısına yanıt
    Pegasus’un uçakları çok yeni. Filo yaşı 5.3.

• Önce Kule sonra Pilot kusurlu, rüzgara coğrafyaya kusur olmaz, beğenmiyosan iyi alana gideceksin, ucuz personel çalıştıralım haklarını az verelim başka alana giderse fazla yakıtı üstüne yükleyelim gibi pilotu etkileyen dolaylı şirket politikasıda kazaları artırıyor.

• Janti kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız tebrik ederim, büyüksünüz, siz olmasanız bu forum ne olurdu

• Kule 360 KM ile gelen uçağa hızlısın geç git inme demesi lazımdı, her gelen orada istediğini yapabilirmi, uzaydan roket geliyor bişey demiycekmisin kule

• Kasapovski kullanıcısına yanıt
    Geçen yaz kıbrısa giderken bir yolcudan duymuştum. 20 yıllık diye tabi pegasus çalışanlarına atatürk rozeti taktırıyordu. Malum medya kuruluşları yerden yere vuracaklardır. Benim tahminimde öyle oldu bazı ucuşlarda eski model kullanıyorlar. Hatta onurair ya da anadolujette böyle birşey vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

o havalimanında birşeyler
    2 ay önce yine başka bir uçak pistten çıkmıştı
    Sabihan'ı kapattırmak için ne bakımı ne yenileme işlemleri yapılmıyorsa şaşırmam... Uçak iniyor zıplaya zıplaya gidiyor ya tekerlekleri kırıldı veya zemin çok iyi değil ve pist bitiyor 100 mt daha uzun olsa olay büyümeyecek

• Bence 28 yaşın altında kimseye yolcu uçağı kullandırılmamalı.

büyük hata kule de ama pilot ta hatalı.
    23 yaşındaki koreli pilot zaten olaya fransız kalmış.etkisiz eleman.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.