Şimdi Ara

Pepsi Telefon Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_-R7IRNrIgUJ_3IzL7p-xoJ_UqxlOQCgdExvRZsEjwqO_keuRZmffQCXA
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/CmA08kA3U4HfEzA0LgUfPpqOhrdfxgRM0k4zEb-G4S_TPgNv_Iv9cPSouQaF60AK3vvl2vK9DspE0nC_K7bk2BQ-giY8251PFjRh8AcD9KRFMQNqcXBj=w300-h400-nc

Pepsi, Ciddi Ciddi Akıllı Telefon Çıkartıyor!
    Pepsi, Ciddi Ciddi Akıllı Telefon Çıkartıyor! 1 ay önce önce eklendi.
    Ortaya çıkan bir görsel, Pepsi’nin çıkaracağı akıllı telefonuyla ilgili tüm özellikleri ortaya çıkardı.

Birkaç gün önce Pepsi’nin akıllı telefon çıkarabileceğine dair bir haber paylaşmıştık. Bugün karşımıza çıkan bir görsel, cihazın hemen hemen tüm özelliklerini öğrenme fırsatına erişmemizi sağladı.

Reuters’in haberine göre Pepsi, Çin ile bir lisans ortaklığı kuracak ve telefonla birlikte aksesuarlarının da üretimi gerçekleşecek. Telefonun adının da Pepsi P1 olacağı söyleniyor.

Özelliklerine baktığımızda 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde ekranının olduğunu görüyoruz. MediaTek MT6592 işlemcinin yer alacağı modelde 13/5 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamera yer alacak. 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızanın yer alacağı Pepsi P1’in bataryası ise 3000mAh gücünde olacak. İşletim sistemini ise Android 5.1.1 Lollipop oluşturacak.

7.7 mm inceliğe sahip olacak telefonun önümüzdeki aydan itibaren ilk olarak Çin’de 205 dolar fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Kolanın diyet sürümüyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. (öyle bi’ şaka yapayım dedim, oldu mu bilmiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coca cola dan yeni bir telefon bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.