Bildirim
Pes08 Kırmızı Kart Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olurmu öyle şey ya bu tamamen pesin saçmalığı olsa gerek -
Pes 2008 dir bu, ne yapsa yeridir. ( Bu sene iyice saçmaladı zaten)quote:
Orijinalden alıntı: margornn
olurmu öyle şey ya bu tamamen pesin saçmalığı olsa gerek -
Gerçekten saçmalamışlarquote:
Orijinalden alıntı: Miex
Pes 2008 dir bu, ne yapsa yeridir. ( Bu sene iyice saçmaladı zaten)
Alıntıları Göster
-
hayır o kırmızı kart gören oyuncu ertesi maç oynayınca yine kırmızı kart görünce nolacak onu merak ediyorum.bunu deneyeceğim.acaba kırmızı kart yediği maçtan sonraki maçtada kart görürse, bir sonraki maçta oynayabilirmi.eğer böyle bişey varsa bir sezon boyunca her maç kırmızı kart yenilebilir.ceza yok bişey yok : )quote:
Orijinalden alıntı: gamerr
Gerçekten saçmalamışlar
Alıntıları Göster
-
Kırmızı kart gördüğün maç lig maçıdır. Ertesi maç ise kupa maçıdır. Buna dikkat et böyle olması lazım. Konami bu tür hataları kesinlikle yapmaz.quote:
Orijinalden alıntı: agh-uA
hayır o kırmızı kart gören oyuncu ertesi maç oynayınca yine kırmızı kart görünce nolacak onu merak ediyorum.bunu deneyeceğim.acaba kırmızı kart yediği maçtan sonraki maçtada kart görürse, bir sonraki maçta oynayabilirmi.eğer böyle bişey varsa bir sezon boyunca her maç kırmızı kart yenilebilir.ceza yok bişey yok : )
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2007; 1:18:04 >
-
Ráistlin hocam pes08 e sahipsen deneyebilirsin.senin söylediğin benimde aklıma geldi.ancak kontrol ettim üstüste iki maçta lig maçı.quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Kırmızı kart gördüğün maç lig maçıdır. Ertesi maç ise kupa maçıdır. Buna dikkat et böyle olması lazım. Konami bu tür hataları kesinlikle yapmaz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agh-uA -- 7 Aralık 2007; 1:18:55 >
-
Hayır arada kupa maçları da oynuyorsun. İngiltere Kupası. Yani kırmızı kartı gördüğün maç lig maçıdır. Ertesi maç kupa maçıysa eğer, ligde kırmızı kart gören futbolcuyu kupa maçında etkilemez. Bir sonraki "lig maçında" oynayamaz. Gerçekte de böyledir.quote:
Ráistlin hocam pes08 e sahipsen deneyebilirsin.senin söylediğin benimde aklıma geldi.ancak kontrol ettim üstüste iki maçta lig maçı.
Alıntıları Göster
Calendar (takvim) den bir kontrol et ikisi de lig maçı mı diye. Eğer öyleyse oyunda sorun vardır. Bende hiç böyle bir hata olmadı ama onu söyleyeyim. 1 haftadır deli gibi master lig oynuyorum mis gibi sorunsuz yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2007; 1:21:57 >
-
emin olmak için şimdi bir kez daha kontrol ettim hocam.ben ligin 15.haftasındayım.kupa maçları 24.haftada başlıyor.yani iki maç üstüste lig oynadığımdan eminim.bu olayı bir kaç kez daha denedim hatta.hepsinde de kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maç oynadı ondan sonraki maçta suspensed yazısı çıktı yanında.quote:
Hayır arada kupa maçları da oynuyorsun. İngiltere Kupası. Yani kırmızı kartı gördüğün maç lig maçıdır. Ertesi maç kupa maçıysa eğer, ligde kırmızı kart gören futbolcuyu kupa maçında etkilemez. Bir sonraki "lig maçında" oynayamaz. Gerçekte de böyledir.
Calendar (takvim) den bir kontrol et ikisi de lig maçı mı diye. Eğer öyleyse oyunda sorun vardır. Bende hiç böyle bir hata olmadı ama onu söyleyeyim. 1 haftadır deli gibi master lig oynuyorum mis gibi sorunsuz yani.
Alıntıları Göster
-
Ya ben yine oyundan değildir bu olay diye düşünüyorum. Kesin böyle bir kural vardır o zaman ya. İngiltere ligini yakından takip eden bir arkadaş cevaplasa daha iyi olur. Çünkü bende kaç defa oldu o olay her defasında ertesi maç suspensed idi.quote:
emin olmak için şimdi bir kez daha kontrol ettim hocam.ben ligin 15.haftasındayım.kupa maçları 24.haftada başlıyor.yani iki maç üstüste lig oynadığımdan eminim.bu olayı bir kaç kez daha denedim hatta.hepsinde de kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maç oynadı ondan sonraki maçta suspensed yazısı çıktı yanında.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2007; 1:29:32 >
-
master lig değilde normal lig'den denedinmi hiç hocam ?quote:
Ya ben yine oyundan değildir bu olay diye düşünüyorum. Kesin böyle bir kural vardır o zaman ya. İngiltere ligini yakından takip eden bir arkadaş cevaplasa daha iyi olur. Çünkü bende kaç defa oldu o olay her defasında ertesi maç suspensed idi.
Alıntıları Göster -
Master lig ve Kupa maçları yaptım. Cup Mode yani. International Cup, Konami Cup vs. olmadı hiçbirinde böyle birşey.quote:
master lig değilde normal lig'den denedinmi hiç hocam ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2007; 1:32:54 > -
zamanın olursa birde normal ligden dene.ingiltere liginden.quote:
Master lig ve Kupa maçları yaptım. Cup Mode yani. International Cup, Konami Cup vs. olmadı hiçbirinde böyle birşey.
Alıntıları Göster -
Hayirdir Ráistlin fifayi biraktinmi yakistiramadim sanaquote:
zamanın olursa birde normal ligden dene.ingiltere liginden.
Alıntıları Göster -
İkisini de oynuyorum hocam da PES e alışınca güzel geliyor bunu inkar edemeyeceğim Fifa kadar animasyon, grafik, atmosfer kalitesi yok da ben Fifayı öküzler gibi fazla oynadığımdan artık adamlar bir yere kadar dediler hep aynı pozisyonlar tekerrür etmeye başladı artık. PES e yöneldim biraz da onunla takılıyorum. Sonuçta pozisyonların hiç tekrar etmediği bir oyun, saçma animasyonlardan oluşsa da.quote:
Orijinalden alıntı: EqnatoN
Hayirdir Ráistlin fifayi biraktinmi yakistiramadim sana
Alıntıları Göster
-
quote:
İkisini de oynuyorum hocam da PES e alışınca güzel geliyor bunu inkar edemeyeceğim Fifa kadar animasyon, grafik, atmosfer kalitesi yok da ben Fifayı öküzler gibi fazla oynadığımdan artık adamlar bir yere kadar dediler hep aynı pozisyonlar tekerrür etmeye başladı artık. PES e yöneldim biraz da onunla takılıyorum. Sonuçta pozisyonların hiç tekrar etmediği bir oyun, saçma animasyonlardan oluşsa da.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
İkisini de oynuyorum hocam da PES e alışınca güzel geliyor bunu inkar edemeyeceğim Fifa kadar animasyon, grafik, atmosfer kalitesi yok da ben Fifayı öküzler gibi fazla oynadığımdan artık adamlar bir yere kadar dediler hep aynı pozisyonlar tekerrür etmeye başladı artık. PES e yöneldim biraz da onunla takılıyorum. Sonuçta pozisyonların hiç tekrar etmediği bir oyun, saçma animasyonlardan oluşsa da.
+1905
bende fifa'ya abanıodum ama kalecileri beni hasta ediyor ya boyle birşey olur mu 20-25 metreden gol yok ya bildigin yok.illa ya orta ya ceza sahası içinden.
-
Hocam güzel sağlam pozisyonlar olursa çok güzel orijinal goller olabiliyor, ama birkaç gol sonra o orijinallik kalmıyor hep tekrarlamaya başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivoquote:
+1905
bende fifa'ya abanıodum ama kalecileri beni hasta ediyor ya boyle birşey olur mu 20-25 metreden gol yok ya bildigin yok.illa ya orta ya ceza sahası içinden.
Alıntıları Göster
PES deki şutlar apayrı olmuş bayağı gerçekçi. Fakat işte o grafikler, o rezalet sesler, o sönük atmosfer...
Fifa oynarken gerçekten TV de maç izliyoruz gibi bir görüntü, bir hava.
PES de oyun oynadığımız kesinlikle her halinden belli.
Fakat PES in oynanışı da apayrı o kendine has rahat oynanış. Şu an Fifa ya bakmak gelmiyor içimden grafiğe doydum iyice, ama sonra açıp oynayacağım bir oyun tabii Fifa da :) PES den fırsat kalmıyor şimdi Master Lig bayağı iyi olmuş
Sonuç olarak demodaki kötü izlenimimden sonra tam sürümü denedim PES in ve kesinlikle oynanması eğlenceli bir oyun.
Fakat bu sene çok gelişmediği için Fifanın gölgesinde kaldığı (oynanabilirlik kolaylığı, çeşitli futbol detayları hariç, bu detaylarda PES biraz daha iyi geldi) da bir gerçek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2007; 14:53:18 >
-
quote:
Ya ben yine oyundan değildir bu olay diye düşünüyorum. Kesin böyle bir kural vardır o zaman ya. İngiltere ligini yakından takip eden bir arkadaş cevaplasa daha iyi olur. Çünkü bende kaç defa oldu o olay her defasında ertesi maç suspensed idi.
Alıntıları Gösterquote:
Ben takip ediyorum tüm dünya liglerini böyle bi şeyin mantığı izahı yok Belki bug fln oluşmuştur arkadaşta yeniden bi lig açarsa sorun düzelir bence..
-
quote:
Hocam güzel sağlam pozisyonlar olursa çok güzel orijinal goller olabiliyor, ama birkaç gol sonra o orijinallik kalmıyor hep tekrarlamaya başlıyor.
PES deki şutlar apayrı olmuş bayağı gerçekçi. Fakat işte o grafikler, o rezalet sesler, o sönük atmosfer...
Fakat PES in oynanışı da apayrı o kendine has rahat oynanış. Şu an Fifa ya bakmak gelmiyor içimden grafiğe doydum iyice, ama sonra açıp oynayacağım bir oyun tabii Fifa da :) PES den fırsat kalmıyor şimdi Master Lig bayağı iyi olmuş
Sonuç olarak demodaki kötü izlenimimden sonra tam sürümü denedim PES in ve kesinlikle oynanması eğlenceli bir oyun.
Fakat bu sene çok gelişmediği için Fifanın gölgesinde kaldığı (oynanabilirlik kolaylığı, çeşitli futbol detayları hariç, bu detaylarda PES biraz daha iyi geldi) da bir gerçek.
Alıntıları Gösterquote:
Hocam güzel sağlam pozisyonlar olursa çok güzel orijinal goller olabiliyor, ama birkaç gol sonra o orijinallik kalmıyor hep tekrarlamaya başlıyor.
Hocam inanamıyorum sana, oyunu çekmem bile diyordun zamanında
Ya bende Pes 6 gibi Pes 2008'i sevmek istiyorum fakat oyunu bir açıyorum, oyun falan değil bu ya buz pateni resmen. Adamlar hayvani koşuyor. Mümkün degil öyle bir futbol 90 dakika at gibi koşuyorlar ayakları yerden kesilmiş gibi.
-
PES in hatrına çektim sırf zaten. İyi yapmışım ama güzel valla master lig arada açıyorum bir fifa bir pes, kardeş kardeşquote:
Orijinalden alıntı: Miexquote:
Hocam inanamıyorum sana, oyunu çekmem bile diyordun zamanında
Ya bende Pes 6 gibi Pes 2008'i sevmek istiyorum fakat oyunu bir açıyorum, oyun falan değil bu ya buz pateni resmen. Adamlar hayvani koşuyor. Mümkün degil öyle bir futbol 90 dakika at gibi koşuyorlar ayakları yerden kesilmiş gibi.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- delta force ps5
- ps4 kol şarj olduğunu nasıl anlarız
- ps2 oyunları listesi
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 alınır mı
- araba oyunları pc
- witcher 4 ciri
- the witcher 4. sezon
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X