asr-elektrikli cam-hidrolik direksiyon-park sensörü-yağmur sensörü-abs-immobiliser-4 adet hava yastığı-cd çalar-alaşımlı jant-klima-merkezi kilit-sunroof-yol bilgisayarı-
kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar araba hakkında tavsiyeleriniz nelerdir.ben kafaya koydum alıcam ama araba hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.lütfen bilgisi olmayan arkadaşlar ordan burdan duyduklarıyla cevaplamasınlar.
Forumda Çok Arızalı Bi Araba Diye Okudum Hep Ama Karşı Komşumda Var Ve Her Gün 150 km Yol Yapıyo, Şimdiye Kadar Ufak Bi Arza Yaptığını Bilmem, Araba Hergün Koç Gibi Gidip Geliyor... Tasarımı da Çok Hoşuma Gidiyo 307, İçi de Dışıda Güzel Bence... Hayırlı Olsun
hayırlı olsun. güzel araçtır. inşaallah memnun kalırsın.
araba işi biraz da şans işi...şansınız açık olsun...güle güle kazasız belasız kullanın.
araç benzinli mi dizel mi?
bir de aracın km.'si bana az geldi oynanmış olmasın sakın??bir peugeot servisine göstermenizi tavsiye ederim...bu araç dediğiniz km deyse direksiyonu bile hala yeni gibi duruyordur.
araç benzinli servise götürücem.
güvendiğiniz bir peugeot servisine götürüp iyice kontrol ettirin, ben ikinci el araç alıcam kontrol eder misiniz dediğinizde onun bir prosedürü var; aracın bilmem kaç noktasını kontrol ediyorlar (km sayacı da dahil)...
eğer araç servisten satıcının söylediği gibi çıkarsa, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
donanımı da çok güzel, yalnız bildiğim kadarıyla klima dijital değil.
asr-elektrikli cam-hidrolik direksiyon-park sensörü-yağmur sensörü-abs-immobiliser-4 adet hava yastığı-cd çalar-alaşımlı jant-klima-merkezi kilit-sunroof-yol bilgisayarı-
kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar araba hakkında tavsiyeleriniz nelerdir.ben kafaya koydum alıcam ama araba hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.lütfen bilgisi olmayan arkadaşlar ordan burdan duyduklarıyla cevaplamasınlar.
asr olduğundan emin misiniz? 2005 model eski kasalarda opsiyon olarak getirildi diye biliyorum ayrıca asr tek başına da değil esp ve cds de olmalı o zaman
ayrıca 4 değil 6 hava yastığı vardır.
xs modeli 3 kapılı değil mi?
eğer 3 kapılıysa bence güzel gözüken ve fiyatına göre güzel bir araç, hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: kayake
eğer 3 kapılıysa bence güzel gözüken ve fiyatına göre güzel bir araç, hayırlı olsun.
xs hem 3 hemde 5 kaplıdır xtnin bi alt modeli
bendede 2004 model 307 xs vardi konforu olsun donanimi olsun kesinlikle güzel bir aractı simdiden hayırlı olsun
quote:
XSI 3 kapıLı modeLi XS 5 kapı
quote:
Orjinalden alıntı: nightfox54
quote:
XSI 3 kapıLı modeLi XS 5 kapı
xsı modeli 2.0 motorlu en üst spor model ayreten yukarida yazdigim gibi xs 3 ve 5 kapılı 1.6 motorlu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme