Şimdi Ara

Peugeot 308 ve Skoda Scala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 850bin bütçeyle 2020 model üstü 308 ve scala arasında kaldım. 308 olursa eat8 1.5 dizel otomatik düşünüyorum. Scala da 1.0 premium düşünüyorum. Hangisini tercih edersiniz? Tercih sebepleri neler olur?

• İki aracı da 4-5 ay kullandım, kesinlikle Scala alırdım ben olsam. Hacmi, malzeme kalitesi, virajlardaki güven hissi 308 den daha üstün bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar zaman zaman scalanın C hatchback oldugu soylense de ben iki aracın aynı segment oldugunu düşünmüyorum.
    Dolayısıyla
    Ben 308 derim

• Ben 1.0 scala kullanırken arkadasım 1.2 308 almıştı. Onun aracını kullanırken motor çok sesli gelmişti ve de oturma pozisyonuna bi türlü alışamamıştım . Arkası ve bagajı da çok dar scalaya göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scala tam bir aile arabası. Hatchbackten çok stationwagondur. 2 senedir de kullanıyorum çok memnunum. Öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 28 Nisan 2023; 11:31:22 >
  • 308'in konsol tasarımı farklı gelebilir, alışmak uzun sürer. scala ise zamanında çok fazla yangın haberlerini görünce arabadan soğudum. o yüzden ikisini de almazdım.

• Scala tavsiye ederim ama benzinli al. Üstteki arkadaş yangın demiş. Bildiğim kadarıyla yangın sadece dizel motorda ve filolara verilen araçlardan birinde olmuştu. Çok fazla yangın olduysa kaynak paylaşmasını rica ediyorum. Çünkü aracı almak isteyenleri doğru bilgilendirmek önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2017-2020 T9 makyajsız 1.2 EAT6 308, 2020-2022 1.0 TSI DSG Scala kullanmış biri olarak zor bir tercih olduğunu söylemeliyim. Bu biraz ne aradığınıza bağlı.

Konfor, diz mesafesi, bagaj, sessizlik derseniz Scala. Scala'nın 1.0 TSI motoru hem dizel olmadığı için çok sessiz ve hem de DSG ile kombinlendiği için üst devir tercihiyle de motor daha sessiz. (PUG 1.2 130hp motoruna göre) Scala, C'de kullandığım en ferah araçtı.

Yol tutuş, performans, tüketim, malzeme kalitesi derseniz 308. Dizel olduğu için daha az yakar, uzun yolda yüksek hacim daha az ses yapar / ekonomik olur. 308'in malzeme kalitesi ve yol tutuş bence her türlü Scala'dan iyi.

• Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Diz mesafesi ve bagaj genişliği açısından scala çok ilgimi çekse de yakıt tüketimi ve uzun vadede motor/ şanzıman sorunsuzluğu açısından pug 308 1.5 dizel eat8 kafamı karıştırıyor. Tabi donanım olarak da 308 daha donanımlı görünüyor.

• Bir de bu araçları ileride ihtiyaç halinde satmak istersem ikinci elde hangisi değer kaybetmez,daha hızlı satılır? Peugot 308 2014 yılından beri üretilen bir otomobil . Skoda Scala ise 2020 yılında piyasaya çıkan yeni bir otomobil.

• seymen57 S kullanıcısına yanıt

Scala daha çok prim yapar çünkü 308'in yeni kasası çıktı . Eğer 308 tercih ederseniz eski kasa olacağı için yenisi kadar prim yapmaz ki scala ile yanyana koyunca 308 eski duruyor zaten .

• Astra ve Scala ikileminde kalıp DSG şanzımandan dolayı Scala'yı eleyip Astra almıştım. Tam otomatik şanzıman sorunsuzluk açısından yarı otomatiklere göre 10-0 öndedir.

Saygılar.

• Moueson kullanıcısına yanıt

kısmen katılıyorum. Scala da sene içinde makyajlanacak. onun da satışı düşer.

ancak yine de Scala sanki 2 tık hızlı gidebilir.

• Skodaya bulasma parcasi pahali ve iscilik rezalet bende skoda favorit vardi hayattan soguttu arabaya diye trafige cikarana her gun dumduz gidiyordum skoda dusman basina

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Hocam Skoda artık eskisi gibi değil . Vw grup alınca çok gelişti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 1 Mayıs 2023; 17:58:51 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Favorit mi ? Hocam 25-30 senelik araç sorun çıkardı diye koskoca marka karalanır mı ? Yıl olmuş 2023…Böyle saçma yorum olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 1 Mayıs 2023; 20:18:47 >
  • T9 Kasa 2020 1.2 puretech eat8 308 sahibi olarak aracı aldığımda kafamda soru işaretleri vardı. Ama aracı aldıktan sonra fiyatına göre çok iyi bi araç sahibi olduğuma ikna oldum.

Aracın yol tutuş performansı gerçekten güzel. Scala hakkında bilgim yok.

308 alacaksanız bana göre allure sport donanımını almanız daha iyi olur.

• Merhaba,

T9 308 sahibi olarak kafanızdaki soruları cevaplayabilirim.

2017 Kasım'dan beri 308 kullanıyorum ve çok memnunum. Kesinlikle öneririm.

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kararımı nihayetlendirip 308 1.5 bluhdi eat8 aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seymen57 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.