< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 22 Kasım 2024; 14:54:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (146. sayfa)
-
-
Hocam, bu tablet iyi temizliyor mu ? 5443 kullanıyorum. 1.35 liği kırmadan mı kırarak mı kullanmak gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 haftada bir 1 tablet 1.35 gr kullanıyorum.. artık evde çoluk çocuk yok.. mide de ağrıyor.. haftada 2-3 kere kahve içiliyor. sıcak su sürekli kullanılmadığı için kahve yağları boruda fazla katılaşıyordur diye 1.5 tablet yani 2 gr kadar kullandığım oluyor.
-
Merhabalar, 4446/70 modelini aldım. Öğütme ayarı kaç olmalı gibi püf noktaları bilmiyorum. Birde en son kahveyi verdikten sonra tak tuk diye sanki robot hareket ediyormuş gibi bir ses geliyor, muhtemelen demleme ünitesi eski halini alıyor. Sesin yüksek olmasını anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Espresso tabanlı kahveler için öğütmeyi öğütücü çalışırken en ince ayara getiriniz hocam. Filtre kahve kıvamı istiyorsanız ortalarda tutabilirsiniz. Öğütme ayarını zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Öğütücüyü inceltirken çalışır vaziyette olması lazım, aksi halde dişliler arasına sıkışan çekirdekler seramik dişi kırabilir. Kahve zincirlerinde sütlü kahvelerin hemen hepsi espresso tabanlı kahvelerdir. Bu tip makinelerde otomatik espresso makinesi olarak geçer.
Takır tukur sesler normaldir hocam. Dediğiniz üzere robotik demleme ünitesinden geliyor olması lazım. Demleme üniteniz yeni olduğu için yağı üstündedir, henüz yağlanmasına gerek yoktur. Sorun yoktur muhtemelen.
Bu tip makinelerde ilk çıkan ses öğütme sesi, ikinci çıkan vibrasyonlu ses ULKA pompanın sesi, sondaki seslerde demleme ünitesinin telveyi tahliye sesi. Bu tarz ev tipi makinelerin geneli biraz böyle sesli çalışır.
Demleme ünitesinin kalibrasyonu için yeni makinede 10-15 kahve yapmanız gerekiyor. Bu süreç içerisinde telve biraz sulu çıkabilir, normaldir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim. Gayet detaylı bir şekilde açıkladınız. Elinize sağlık.
Merhaba, Puly Caff Plus Tablet 1,35 gr bu ürün Philips in kahve yağı çözücü tabletiyle eş değer midir?
Merhabalar arkadaşlar. Bugün ilk defa karşılaştığım bir durum var. Atık kahve kutusunda biriken kahveler küflenmeye başlamış. Bu normal bir durum mudur yoksa bir soruna mı işaret eder?
Merhaba normal bir durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru yermi bilmiyorum ama arkadaşlar ev kullanımı için 10000-25000 tl arası marka fark etmez sanırım barı yüksek olsun süt haznesi temizlik vb kullanım hakkında bilgim yok çok kahve seçeneği sunan memnun olduğunuz marka ve model tam otomatik kahve makinası önerebilirmisiniz? teşekkürederim
-
4-5 günde bir boşaltıp durulayın.. ev de kullanıyorsanız..
demleme ünitesi temizliğini de 10 günü geçirmeyin..
kullandığınız yer çok nemli bir yer ise sorun olur fazla küf. 1-2 günde bir temizleyin.
iş yerinde kullanıp, nemden kahve öğütme bölümü tamamen pamukçuk dolmuş arkadaş vardı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 3 Aralık 2024; 9:53:36 > -
arkadaşlar selam,
dün makinayı aylık yıkama işleme yaptım kahve ünitesini çıkardım alt hazneyi vs yıkadım daha doğrusu pazar günü bu sabaha kadar kurudu sabah taktım çalıştırdım lakin ilk açılırken ki rinsing kısmında su atmadı ve sesi inanılmaz gürültülü geldi. deneme yapayım dedim kahve seçtim onu da vermedi sanki hilti ile duvar kırıyor gibi ses çıkardı (sabah 6 da) hanım uyandı geldi n'oluyor diyerek.
nereyi kontrol etmek gerekir sabah olduğu için detay bakamadım akşam gidince bakacağım.
şimdiden teşekkürler destek olan herkese
saygılar
-
Arkadaşlar selamlar, bu aquaclean filter 4 ay önce takıldı ama hala %50 gösteriyor acaba değiştirmek gerekli mi?
-
philips 3 ayda bir değiştirin diyor eğer kendisi çok kahve içmeye bağlı 0 a düşmezse.. ben 4 ayda bir değiştiriyorum..
sorun filtrede bakteri oluşumu..
-
düzeldi mi.. hava yapmıştır belki.. filtreyi çıkarmış mıydınız?
buhar yerinden sıcak su alın.. yada yeni filtre takıyormuş gibi işlem yapın ki oradan bolca su atıp içersi dolsun
-
Düzeldi ya
Sanırım filtre tam oturmadı. Söktüm taktım sonra çalıştı
Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X