Şimdi Ara

Pizza yapmayı nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pizza yapmayı öğrenmek istiyorum arkadaşlar. Yalnız ev pizzası değil bu satılan pizzallardan. Nasıl öğrenebilirim. İnternette tarif veren siteler varmı? Mutfakta ne gibi ekipmanlar gerekiyor?

• evdeki fırının derecesi 400 dereceye çıkıyorsa, pek bir malzeme almana gerek yok.eğer çıkmıyorsa pizza taşı alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

evdeki fırının derecesi 400 dereceye çıkıyorsa, pek bir malzeme almana gerek yok.eğer çıkmıyorsa pizza taşı alman gerek.

En son 300 derece ya 400 derecelik fırını nerden bulacam?
  • bosch'un falan yeni fırınlarında var 400'e kadar çıkıyor derece, başka markalarda da var sanırım.ama pahalı.sen en iyisi 60-70tl'ye bir pizza taşı al.onu fırının içine koyup, onun üzerinde pişireceksin pizzayı.

http://www.performansteknik.com/pizzatasi.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 6 Mart 2015; 23:43:44 >
  • ya da şöyle birşey alacaksın, 400'e kadar çıkıyor ısı bunlarda ve tabanıda odun fırınında kullanılan taşla kaplı.

http://www.amazon.com/Newwave-The-Petite-Pizzeria-LD-902SLT/dp/B00FPWAPA8/ref=sr_1_20?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1425677874&sr=1-20&keywords=pizza+cooker
  • Pizza fırını denen bir şey var, eğer sende yoksa ne yaparsan yap o gerçek pizza olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Pizza fırını denen bir şey var, eğer sende yoksa ne yaparsan yap o gerçek pizza olmaz.

Pizza fırını nasıl oluyor nerden bulunur. Bizim evlerde kullandığımız fırınlardan büyük mü oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yolları nasıl öğrenirim
    10 yıl önce açıldı
    Nasıl arkadaş edinebilirim?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

bosch'un falan yeni fırınlarında var 400'e kadar çıkıyor derece, başka markalarda da var sanırım.ama pahalı.sen en iyisi 60-70tl'ye bir pizza taşı al.onu fırının içine koyup, onun üzerinde pişireceksin pizzayı.

http://www.performansteknik.com/pizzatasi.htm

Ya benim anlamadığım illa 400 derecede mi olması gerek. Pizza taşı aldım diyelim hazırladım pizzayı koydum fırına peki pizza taşında kaç derecede pişirmemiz gerek?
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    400 derece ne, ne yaptınız Tariflerde gördüğünüz 400 Fahrenheittır. 180-250C Arasında deneyerek güzel bir sonuca ulaşabilirsiniz.
  • tuvang kullanıcısına yanıt
    Dışarda yapılan gibi olmaz.400 fahrenheit değil 700 fahrenheit.
  • pizza taşı varsa 300 derece ideali, en az 250 derece olması lazım.
  • Pizza taşı ile yaparsan tabii ki ekmeği çok daha kıtır ve daha profesyonel olacaktır ancak pizza taşı olmadanda normal 200 derecede yapabilirsiniz. Bunun için baklava yapılmak için üretilmiş sini kullanabilirsiniz.
  • Dominosa tarifini sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.