Şimdi Ara

plaka işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmirden opel astra 1.3 sport aldım parayı gönderdim temmuz ayı tescil istiyorum mtv ödememek için ama aldığım yer plaka işlemlerini kendim yapmamı kabul etmediler onlar evrakları gönderecekmiş ve işlem uzar diye düşünüyorum ben zonguldaktayım banada temmuz ilk haftası lazım çok canım sıkıldı napmalıyım yardım edebilirmisiniz.

• Nasıl bayi kabul etmedi. Öyle şey olur mu ya sana arabayı faturayı göndersin gerisine karışmasın. Tescili yaptırmak size kalır onları ilgilendirmez.
  • genelde takipcilere veriyorlar.Etkili şekilde konuşursanız istediğinizi albilirsiniz.
  • peki trafik işlemleri ne kadar sürüyor ve kaç lira ödüyoruz(trafik,plaka ve diğer ücretler)
  • hopeanddesire H kullanıcısına yanıt
    Takipçilere vermeyin, araba ile beraber yollasınlar. Bunu yapmak zorundalar.

Tescil masrafınız 155.5 Tl+22TL plaka parası. İlk MTV yi hemen ödemek zorunda değilsiniz. Bayi sizden ÖTV ve KDV yi alıyor zaten bütün masrafınız tescil olarak vergi hariç 180 TL falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Tescil masrafınız 155.5 Tl+22TL plaka parası. İlk MTV yi hemen ödemek zorunda değilsiniz. Bayi sizden ÖTV ve KDV yi alıyor zaten bütün masrafınız tescil olarak vergi hariç 180 TL falan.

arabayı ben almaya gitcem onlar sadece faturayı mı gönderecek faks yarın gönderseler pzt ben işlemleri yaptırsam ocak-haziran mtv sini öder miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeanddesire

peki trafik işlemleri ne kadar sürüyor ve kaç lira ödüyoruz(trafik,plaka ve diğer ücretler)

bizimkinin plakası 1 günde çıkarılıp üstüne takılmıştı.Ücreti hakkında bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arabayı ben almaya gitcem onlar sadece faturayı mı gönderecek faks yarın gönderseler pzt ben işlemleri yaptırsam ocak-haziran mtv sini öder miyim

Not:arabayı almaya gittiğinizde mutlaka km ye göz atın.

• Hocam arabayı tescil ettirmeden alamazsınız zaten. Fatura, teknik belge ve ÖTV makbuzunun asıllarını size göndersinler. Öyle faksla tescil edilmez. 1 Temmuzdan sonra tescil ettirirseniz MTV-1 taksidini ödemezsiniz.
  • quote:

Hocam arabayı tescil ettirmeden alamazsınız zaten. Fatura, teknik belge ve ÖTV makbuzunun asıllarını size göndersinler. Öyle faksla tescil edilmez. 1 Temmuzdan sonra tescil ettirirseniz MTV-1 taksidini ödemezsiniz.

fatura,belge ve ötv makbuzlarını faksla gönderseler ben 1 temmuzda burada yaptırsam olur mu
  • quote:

quote:

Hocam arabayı tescil ettirmeden alamazsınız zaten. Fatura, teknik belge ve ÖTV makbuzunun asıllarını size göndersinler. Öyle faksla tescil edilmez. 1 Temmuzdan sonra tescil ettirirseniz MTV-1 taksidini ödemezsiniz.

fatura,belge ve ötv makbuzlarını faksla gönderseler ben 1 temmuzda burada yaptırsam olur mu

Hocam evrakların aslı olmadan tescil yaptıramazsınız.
  • Alım satım işlemlerini kendimiz nasıl yapabiliriz. Detaylı şekilde anlatılmış bir konu var mı forumda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.