Şimdi Ara

Plaka-Şasi tramer uyuşmazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Otopazarında görüp beğendiğim 2008 Toyota Corolla 1.6 Comfort'ın plakasını pazarda tramerlettiğimde PERT kaydı çıktı.Fakat bu kaza 2006 yılında yapılmış.Sahibine sorduğumda önceden perte çıkan araçların plakalarının sonradan tekrar verildiğini ve bu sorunun yaşandığını belirtti.Netten şasiden tramerlediğimde kaydı olmadığı çıkıyor.Pazarda fiyati 30bin TL'den pazarlık sonucu 28.5'a anlaştık.Fiyatinin düşük olması ve bu plaka durumu beni işkillendiriyor.Yarın ekspertize sokucam ama gene bir bilene sormak istedim.Ayrıca şasiye baktiğimda sağ ön koltuğun altında yere yazılı ve paspasın altında metale kazınmış ve ve toyota amblemi yoktu.
    Bir bilenin yardimini bekliyorum,
    Teşekkurler.

• Tramer'da öncelikli olan şasi numarasıdır fakat ikinci el araç alınacağı zaman hem plakaya hem de şasi numarasına bakılması şarttır. Ekspertiz sonrası aracın herşeyi ortaya çıkar. Adam haklı olabilir, 2008 model bir araç 2006 yılında pert olmuş olamaz tabii ki. Yine de dikkatli olmak gerek, ikinci el pazarındaki dolandırıcılar sınır tanımıyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç plaka değişikliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.