Şimdi Ara

Playstation 4 Üretimi Durdurulacak mı? (Tüm Kasalar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir düşündürüyor açıkçası. Ps4 pro baya iyi özelliklerle çıkmıştı. Ps5'de 4k 60fps veya 1080p 120 fps oynarız herhalde. Peki bunun ötesi nedir? 8k 60 fps oyun yapımı gerçekten zor olsa gerek. Böyle bir yatırım pek yakın tarihte mümkün değil arkadaşlar. Çünkü ps5 ten sonra teknolojinin sınırlarına varmış olacağız. Yani sony daha kaliteli konsol yerine oyun ve oyun oynama modlarına (Sanal gerçeklik, PSP) Veya vücuda bağlanan alıcılarla oynanan oyunlara yatırım yapacak gibi gözüküyor. Yani uzun bir süre doğru düzgün yenilikçi konsol çıkmayacak. Eeee yeni konsol çıkarsa ps4 ün fiyatları düşer diyorlar. Millet çoktan "ps5 daha geliştirilir abi ps4 pro yeter bize" moduna girmiş durumda. Asıl düşündüğüm ihtimal ise şu: Sony bu durumları görüp ps5 i çıkarsa ve indirimli bir fiyattan sunsa (ilk ay 5 bin tl daha sonra 6 olacak dese). Ve ps4 lerin üretimine son verse. Hem spotçular ürünleri kapış kapış alır ps5 in. Hem de resmi ps4 satıcıları ellerindeki konsolları Olduğundan da yüksek satarlar çünkü ps4 üretimi bitti millet ps4 alma derdinde. Hem ps5 i bir anda satsa hem ps4 ün kalanlarını pahalıya satsa hem yeni konsola birden geçirse insanları çok inanılmaz mantıklı ve sinir hoplatıcı bir hamle yapmış olmaz mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ps4 uretimi hemen bitmez. Ps3 2016 yada 2017 de bitti diye hatirliyorum. 2011 de cikmis bir konsolun (ps3 super slim) uretimi hemen bitirmedi.

Ps4 slim i bitirip ps4 pro ile devam ederler. Fiyatini da 250$ a cekerler. Sonra 2025 gibi de bitirirler diye dusunuyorum. Ama slim kalmaz heralde cunku sony ps4 leri ayirmasa da bir taraf ta 4.2 digeri 1.8 .

Oyunlar ps4 pro da ps4 slim e gore daha iyi yapilir. Zaten ps4 agliyor gibi. Ps5 ciktiginda da alinmaz. Hic bi konsol alinmaz. Yeni iphone alsaniz da bu sey gecerli ilk surumler hep hatali olur teknoloji de.

Ps4 pro slim cikar mi onu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojinin sınırına Varmak için çok erken.Bir gün Vr ın gelişmişi olan Bizzat oyunun içine girdiğinde Objelerle iletişime geçtiğinde ancak sınırlarına ulaşmış oluruz.Düşün God of oynuyorsun bizzat senin elinde balta ile adam kesiyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 15 Ocak 2020; 23:13:27 >
  • Günümüzdeki imkanlara ulaştık şuan demek istedim ama yanlış aktardım sanırım. Şuan 8k tv ler hiç yok denecek kadar az. Ve ne oyun geliştirecek hal var ne o televizyona konsol çıkaracak insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: osbircigoblin

Günümüzdeki imkanlara ulaştık şuan demek istedim ama yanlış aktardım sanırım. Şuan 8k tv ler hiç yok denecek kadar az. Ve ne oyun geliştirecek hal var ne o televizyona konsol çıkaracak insan var.
    Teknoloji hep böyle birisi Bir ürün bulur ve çıtayı yükseltir.Diğerleri onun peşinden gider,Çöz de değişik formlara girebilir.16k dan sonra

• Hocam bence de sizin dediğiniz gibi olur. Ancak ps4 pro slim çıkması demek daha baya bir süre oyun çıkarılacak ps4 e demek. Bu da bir manada; hala ps4 alınır , sony nin paraya ve zamana ihtiyacı var ps5 için demek. Bide şu slim olayını anlamıyorum hocam. Ne yani büyükse nolmuş arkadaş?. Sanki cumhurbaşkanı sarayına yerleştiriyorsun da küçük ve şık olsun istiyorsun.

• Hocam insanlar 16k televizyon almaya başladıktan sonra biz hala playstation beklermiyiz emin değilim. Sonuçta oyunları insan yapıyor be kardeşim. Hadi kalk 16k oyun tasarla 4 terabayt lık oyun çıkar bakalım . Bence bu olaylar çok farklı bi renk alacak. Böyle 16k grafikli oyun çıkar falan devri değişir bence. Sadece VR geliştirmesi de yapabilirler mesela yerinden kımıldamadan sağa sola koşabildiğin şekilde ayarlanırsa bide 8k olursa mükemmel olur. Düşünsene 256 fps 8k VR spiderman oynuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osbircigoblin kullanıcısına yanıt
    Buyuk kucukluk sadece isim.Fat konsollarda ki parcalar bir kac yil sonra pahaliya geliyor. Sonra nanometreleri kucuk daha az maliyetli guncel parcalari koyup fiziksel olarak da kucuk yapip buna slim diye isim koyuyorlar.

Bir de ps4 slim oyle bir konsol ki alan kesim bunda fifa oynasin hafta da bir gun sonra kapatsin gibi bir stratejileri varmis sanki.

Ps4 slim de Dijital ses cikisi yok. Normal fat ps4 te olan sey bunda yok.Bir de wifi AC standarti desteklemiyor. Ayni yil ps4 pro cikiyor ve bu soyledigim iki sey de onda var.

Launch ps4 alan arkadas ses sistemine ps4 unu baglayabiliyorken ps4 slim alan bunu yapamiyor

• Ps4 slim candır

• Broon kullanıcısına yanıt
    Paran olacak pro alacaksın arkadaş. Zaten bu kadar sınırlı özellikteki konsolun slimi alınmaz artık.

• osbircigoblin kullanıcısına yanıt
    Hocam benim param yok, elimde de slim i var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsm tr 84

Daha uzun yıllar bizle kalacak gibi ps4,satış adedi de iyi, ps5 e çıkan oyunların hepsi 5 e de çıkıyor, üretimi durmaz.

• Ps4 e yeni oyunlar çıkmama durumu ne zaman gerçekleşir bilgisi olan var mı?
  • yalnız ps3 oyunları ps4'te çalışmıyordu, o yüzden üretimi uzun süre devam etti.

bu nesilde geriye uyumluluk var, ps5'in üretim sorunları çözülürse ps4'ü üretmenin bir anlamı yok, en fazla ps4 slim 500gb üretip 250 dolara falan satar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.