Şimdi Ara

PNY GeForce RTX 3060 Ti 8GB XLR8 aldım hata mı ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 5500 tl ye bu ekran kartını aldım. Web te en ucuz fiyat buydu. Aklımı kurcalayan core hızı 1655 mhz diğer markalara baktığımda 1750 1800 mhz gibi rakamlar var. Fpsyi çok etkilermi veya bu ekran kartını 1750 mhz overclock yapabilirmiyim.

• overclok yapılabilir tabi bu işi iyi bilen birisi yapmalı kartınızda bir sorun yok kendi sitesinde de

verdiğiniz frekans hızı yazıyor bazı üreticiler overclok edip öyle satıyorlar tabi buda fiyata yansıyor

diğer kartlardan biraz fazla fiyatları olabilir

kartınız bu sanırsam bir sorun görünmüyor belirtiniz hızda sitesinde aynı hız yazıyor

https://www.pny.com/geforce-rtx-3060-ti-8gb-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgb-df

• Yazılı boost hızına takılmayın.

Kart çalışırken diğer marka modellerin hızlarına yakın değerlere erişecektir.

Kutudan çıktığı haliyle 1800-1900 Mhz arası çalışır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 26 Aralık 2020; 21:39:29 >
  • çift fanlı nispeten az soğutma bloklu modellerde zorlanmış oc versiyonları çıkartıyorlar ondan sonra müşteri ısınma sorunu yaşıyor. ondan sonra voltaj düşürmeyle uğraşıyorlar underlock yapıyorlar v.s. kartı kullanın beğenmediğiniz bir yönü olursa 15 gün iade hakkınız var. ki pny devamlı workstation kartı üreten bir firma sorun yaşıyacağınızı pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 26 Aralık 2020; 21:40:21 >
  • Mümkünse ocaktan sonra alın stoklar bollaştıkça fiyatlar düşüyor. 400$'lık kart için 5500 lira çok fazla.

• 5500e asus dual modeli 5870e ise msi gaming x trio modelleri satılıyordu. Onlara yönelseydiniz keşke. Lakin elinizdeki kart da iş görür. Sadece biraz daha sesli ve yüksek ısıda çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 26 Aralık 2020; 22:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3060ti gibi karta 5500 yazık. Bu kartların olması gereken 3500 civarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatta ettin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolar fiyatını düz hesap 10 ile çarpın. Normal ederi odur.

• Söylendiği gibi saat hızını kafana takma.

Video'da referans 3060ti inceleniyor, taban boost hızı 1655mhz ama nvidia kart'lar oyunlar'da daha üzeri hızlar'da geziyor, dakika 5:50'de Murat'ta video'da bundan bahsediyor, sen taban hızı 1750'ye çekersen oyunlar'da 2000mhz civarları'nda çalışabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

3060ti gibi karta 5500 yazık. Bu kartların olması gereken 3500 civarı.

3500 biraz abartı olmuş, 4000 falan belki.

• pny ve 5500tlPNY GeForce RTX 3060 Ti 8GB XLR8 aldım hata mı ettim? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

3500 biraz abartı olmuş, 4000 falan belki.

Alıntıları Göster

Bilemiyorum hele 12gb model olacakken diğer kartların üstüne +1000 da koyabilirler. Nasılsa 5000 verip 12gb diye alacaklar var. Mağlum mining olayı yeniden patlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.