Şimdi Ara

Polo bluemotion vs polo 1.4 chrome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, aşağı yukarı 40000tl nakitim var ve bu arabalara bakıyorum,
    Bluemotion dizel 1.2 75hp 180tork
    Chrome benzin 1.4 85hp 132 tork
    Senede max 10000 km yaparım, ama aracı 5-8 seneden önce de satmam.
    Bu teknolojiler nasıl, bilgi verirseniz sevinirim, özellikle kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtkutay2 -- 15 Eylül 2013; 0:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cvp yok mu? bluemotion aldım
  • İyidir bm. Fantazi aramaya gerek yok 8 sene uzun bi süre. Mutlu eder bm

• doğru kararı vermişsin. hayırlı olsun.
  • Arabayi fullemenin tadina varacaksin dostum.arac bildigin yakmiyor.fulleyip sakaryaya gidildi inanirmisin git gel yaptik mazot gostergesi bir tik bile inmedi.soka girmistik 300kmye yakin yol yaptik he.

• Bm iyidir lakin, düşük devirde çok ölü...Turbo devreye girince iyi gidiyor o ayrı. Yalnız ben bir türlü kullanamıyorum (alışamadım). 3 den 4 e atıyorum. Araba bildiğin gitmemeye başlıyor tekrar 3 e düşmek zorunda kalıyorum...Sıkışık trafikte 2 ile giderken diyelim ki bir boşluğa girmen gerek ve arabanın yerinden atılması lazım...Gazı köklüyorum (2. viteste) ııh yok turbo girene kadar iş işten geçiyor...Böyle durumlarda 1 e atıp arabanın anasını ağlatmışlığım var...Velhasıl tın tın giderim diyenler için iyi araba...
  • tın tın giderim ben.
    1.4 benzinli ile 1.2 bluemotion arasında 15000km de 2300tl yakıt farkı var. artı vergi farkıya. 15000km 2500tl fark var.
    hayırlısı artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.