Şimdi Ara

Polo gosterge matrisleri kapanmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model polo arac var.Arac emanet bir akrabanin modele yabanciyim , kontagi kapatip cikartmama ragmen gostergedeki renksiz matris led ekran acik kaliyor. Saat ve km yazan kısımlari kapanmiyor. Bu durum normal mi ?

Onceden yanlisim yoksa kapaniyordu, inerken sinyal koluna elim carpti panel ikaz sesi verdi,ac kapa yaptim kurcaladim kapanmadi. Aku bitebilir korkusu var, az kullaniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus larda da yarım saat sonra sönüyordu . Belki oda öyledir

• farları yakmış olabilir misin acaba
  • Eğer km saati ve saatten bahsediyorsanız kapanmaz.Hiçbir zaman kapanmıyor o sayaçlar,bir önceki neslinde de öyleydi.(Polo 6n2/6kv2 Polo Classic)Onların aküden çektiği akım neredeyse yok denecek kadar az.Akünüz öyle 1-2 haftada bitmez yani.

• kapanmıyor hocam uzun süre sonra kapanıyordu yanlış hatırlamıyorsam bizdede 2004 polo var ordan biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstün Alman Teknolojisi ve Fokswagen Mühendislerinin buluşu o

• normal hocam sıkıntı yok bir süre açık kalıyor sonra kapanıyor kendi kendine merak etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Evet ayni model bugunde sinava giderken baktim aksamdan beri kullanilmisti arac acikti.Ya kapilari acinca aciliyor yada hic kapanmiyor. O kadar kurcaladim ettim hatta akuyu sok tak yapacaktim bunu ogrendigim iyi oldu demek fabrikasyon ozellikmis :)

• Almana özel bir özellik değil bahsettiğiniz. Motoru kapatınca sadece saat açık kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.