Poyrazneti 2 yıldır kullanan biri olarak f/p olayı bitmiştir. Büyük şirketleri bile fiyat olarak geçtiler millenicom bile daha ucuz. Ucuz ve memnun olduğunuz internet sağlayıcılarını yazarsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beeqee -- 1 Temmuz 2024; 15:17:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poyraznete gelen aşırı zam
-
-
Çok sağlam geçirdiler benim de maceram bitti bunlarla. 45 mbit internet altyapım var hangisine geçelim?
-
Çok aşırı zam yaptılar.Bende başka firmaları araştırmaya başlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bide zam mesajı az önce geldi. Öncesinde bir mesaj gelmedi şu tarihte zam olacaktır gibisinden. Fatura günü zammı çaktılar. Daha öncesinden bilgilendirme geçtiler mi bilmiyorum
-
modem ücreti 50 tl, kullanım ücreti 360 tl'ye çıktı.
-
benimde beklediğim fiyatın üstünde bir artış ama zam yapan diğerlerine bakınca makul bir artış gibi duruyor. geçmeden önce zam yapmayanları beklemekte yarar var gibi. ek gelen sms'de şubata kadar sabitlemişler bu fiyatı bu olumlu bir durum.
-
Haklısınız 1 ay daha bekleyip şirketlerin nabzını tutmak mantıklı fakat gibirnet şimdiden 6 ay sabit fiyat sözü 100mbit 240tl. Kullananlar memnun mu acaba belirtirse sevinirim
Vdsl de 300 altı; Fiber de kira hariç 300-320, kira dahil 340- 350 altı zor.
Millenicom fiyatlarına duyurular kısmından bakın. Fiyatlar Mayıs olmasına rağmen yüksek. 1 Temmuz güncel tarife de açıklanmamış.
Temmuz'u beklemeden daha önce taahhütlü veya peşin ödemelilere bakmanız daha iyi olurdu.
-
Bu şekilde F/P giden 2 firma vardı. Gigaspeed ve Poyraz. İkiside aynı fiyat şuan.
Bence aşırı bi durum yok ortada.
Bu arada bahsettiğim fiyat 75Mbit paket için geçerli. gigaspeed te Poyrazda 300TL oldu. Daha ucuzu var mı? 65Mbit alt yapı için?
Ben göremedim. Varsa bilgilendirin değerlendireyim. Millenicom mesela daha mı ucuz?
Şuan sistemsel sorun vs yaşarsam muhtemelen gigaspeede geçerim.
-
gibirnette fiyatı yükseltti sitelerini güncellememişler sanırım hala. duyurular bölümünde güncel fiyatları var.
-
Evet gibirnete de zam gelmiş maalesef
Hiçbir anlamı kalmadı.
-
10line net hala ucuz ama önermem müşteri hizmetleri ve yöneticisi ile telefon üzerinden tarifeler ve şirketle ilgili konuştum hiç iyi bir deneyim değildi. Şikayetvar üzerinden okuyabilirsiniz. Merkürnet var onu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 1 Temmuz 2024; 19:35:13 > -
ben 10line net kullaniyorum bir ara cok kesinti oldu whatsapptan yazinca mesaja cevap vermiyorlar ama arayinca ulasabiliyorsunuz. Simdilik bir sıkıntı yok. 100 mbps 220 lira. netbone 210 lira ama nasıldır bilmem. Gigaspeed cok asiri zam yapti bence gecilmez
Bu 10line net'in sitesinde yazan fiyatlar geçerli mi yoksa daha zamsız eski fiyatlar mı?
-
Dur bakalım internet kutusu ne kadar saplayacak.
Güncel değil.
10Line net var daha zam yapmadı
-
Yapsın da öyle görelim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Poyraznet ten farklı firmaya geçecekler 13 Temmuz ve sonrasından Farklı firmaya geçecek şekilde ayarlasınlar kendilerini .
13 Temmuza kadar olan kısmı zaten Faturalandırdılar .Geri ödemesini de en son yapmıyorlardı .
Benzer içerikler
- superbox alternatif
- netgsm ev interneti
- modem ip almıyor
- vodafone hizmet numarası öğrenme
- modemi router olarak kullanma
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X